Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום בצעתי בדיקה לאוטו במוסך קומפוטסט בתל אביב.

והייתי רוצה לקבל את חוות הדעת שלכם על כמה דברים. לא על הכל, רק על הדברים שאני קצת חושד מהם.

פרטים של האוטו:

מיצובישי כריזמה 99 GLX 1600 אוטומטית, יד שניה, 140K ק"מ.

התרשמות מבעל האוטו חיובית מאוד, ספר טיפולים מלא.

מחירון: 38K

המחיר הסוכם בינינו: 36K

תוצאות הבדיקה המחשידות:

מנוע - רעש שסתומים: אומנם אני לא שמעתי שום רעש מוזר, למרות שאני יודע איך שסתומים דופקים (דבר ידעו לי מהפונטו שלי)

גיר - בלאי דיסקיות, שמן כהה, נקישות יתר, נזילת שמן

זהו שני דברים שבגללם אני היום לא קניתי את הרכב ודחיתי את זה למחר

שאלה, אם רעש שסתומים יגרום למנוע למות מוקדם מהרגיל או שחייב לתקן את זה בטווח הקרוב?

האם צריך להחליף שמן גיר ולהחליף דיסקיות?

והאם המחיר הסוכם הוא סביר לתוצאות כאלה?

תודה.

פורסם

כמו שכבר אמרו לך זה הכל כסת"ח! אם אלו הבעיות היחידות שיש באוטו נירא לי ששוה לקחת אותו אם אתה נעול עליו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אם אלו הבעיות היחידות שיש באוטו נירא לי ששוה לקחת אותו אם אתה נעול עליו.
עוד הפעם, זה הבעיות המחשידות...

מצאו עוד דברים חוץ מזה, אבל לא רציתי להקשות עליכם... :smile: אבל אם אתם מתעקשים אז בבקשה:

בלאי יתר בולמי זעזוע, קורוזיה על צינורי מערכת קירור מנוע, מרווחי יתר בציריה/גל הנע וזהו בינתיים :smile:

נ.ב. שילדה ניקיה 99%

פורסם

1 . כסת"ח.

2. כסת"ח.

וגם מה שהוספת עכשיו = כסת"ח.

הרכב נשמע במצב מעולה, כל מה שציינת פה = הכל כסת"ח של מכוני הבדיקה.

אם אין עוד בעיות מיוחדות , קח את הרכב לפני שיחטפו לך אותו ותאמין לי מניסיון.....מחר בבוקר יכול להיות שהוא כבר לא יהיה.

פורסם

סיכמתי עם הבנאדם שמחר אני קונה והוא נראה בסדר גמור אז אני לא מפחד שיגיד לי שהוא מצא מישהו אחר :)

תודה רבה על תגובותיכם

פורסם

שים לב לבולמי הזעזועים.

הכריזמה גם ככה מכונית רכה מאוד.

עם בולמי זעזועים גמורים היא מרגישה לפעמים מאוד לא יציבה ומרגישה כאילו היא משאירה חלקי מתלה על מהמורות גדולות.

זאת לא סיבה לא לקנות את הרכב, זה בלאי טבעי לחלוטין.

פורסם

בניגוד לכל קודמי, אני חייב להסב את תשומת לבך למצב הגיר.

אתה מספר שהרכב טופל על פי הוראות יצרן, דבר זה מרמז שמצב הגיר אינו תקין.

שמן שחור בגיר אוטומטי משמעו צרות מתקרבות, ובק"מ שאתה מציין, זה נראה סביר.

קח בחשבון שיתכן ושיפוץ גיר מתקרב...

פורסם

שילדה נקיה 99% אומר שבחניה הייתה לו פגיע במגן אחורי ונפגע טיפה חלק מברזל שנקרא "מגן אבנים"

אבל תוצאת בדיקת השילדה במכון הינה 100%

לגבי שמן כהה, בק"מ הצויין באמת זה סביר חוץ מזה לפי ספר הטיפולים ראיתי שצריך להחליפו לפי ק"מ מסויים אז כנראה שהשמן לא אמור להישאר כמו חדש :)

וכבר קניתי את הרכב, יום שישי הוא נכנס למוסך מורשה לבדיקה + טיפול אם נדרש. למרות שלפי ק"מ ולפי חודשים רכב לא נדרש לטיפול, אבל אני אבדוק אותו בכל מקרה.

תודה לכולכולכולם

• תוכן חדש...