Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני ניסיתי להכניס נתונים של CVR12 לתוכנה אך יוצא לי גודל תיבה לא היגיוני אולי יש למישהו את הערכים הנכונים??? (נכנסתי לאתר של KICKER אבל לא פותח לי MANIUAL אז אם למשהוא יש את הנתונים בקובץ PDF אשמח לקבל)

תודה מראש

aj cool

פורסם

התוכנה מנסה להפיק מהסאב את הענות השטוחה ביותר....... לכן כדי להפיק מהסאב הזה הענות שטוחה הוא צריך תנאים אדירים, לכן פשוט תקבע אתה את התיבה שאתה רוצה.

תמיר

פורסם

אני רוצה לבנות תיבה סגורה לסאב אחד של KICKER CVR12.אני מכניס נתונים לתוכנה ומקבל נפח 157(לא הגיוני)אני רוצה לראות איזה מהנתונים שהכנסתי הוא שגוי (את המטרה של התוכנה אני יודע).

aj cool

פורסם

אני גם אחרי קניה של קומפ וי אר ולפני בנית תיבה בשבילו.. אז ככה

להגיע לדיוק מקסימלי זו תיבה של 28 ליטר אטומה.

להגיע לתדרים נמוכים יפה - זו תיבה 45 ליטר אטומה.

להגיע ל SPL אלו תיבות מ 63 ליטר ומעלה עם פורט.

מקווה שעזרתי. קישור שדן בנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=97339&page=1&pp=15&highlight=%FA%E9%E1%E4+%E0%E8%E5%EE%E4+%EC%F7%E9%F7%F8

• תוכן חדש...