Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לפיאט!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים פםה לא מבינים בדיחות? מה שאמרתי היה בנימה צינית מאוד מזל שבחור אחד חכם שם לב לזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר פיאט,מחר(שישי) יערך מפגש מס' 3 של מועדון פיאט ישראל בשעה 14:30 ביקום, מול קפה בונו.

בעלי פיאט למינהם וצופים מוזמנים להגיע .

עידן

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם

הגרנדה פונטו יפיפיה, אבל (שוב) פיאט עושים שטויות ולא מביאים אותה לארץ כבר עכשיו, ובכך הם

מפסידים את המומנטום והמשיכה העולמית לרכב הזה, והפרסום החינמי בעקבות ההצלחות הגלובאליות.

לגבי המחיר- קראתי לא מזמן ברשת על כך שסבורים כי מחירה של הגרנדה יהיה גבוהה בהרבה משאר

רכבי ה"מיני" בארץ (מעל 110K) ויתקרב יותר למחיר של משפחתית רגילה..אם כך מעכשיו אני צופה

היקף מכירות זעיר ומצומצם, וחבל.

1.8T 8)

פורסם

לי ניראה שעשיתם סלט

אם אני זוכר נכון היא הרי המכונית הנימכרת באירופה לפי מה שכתב פותח הת'רד, אז ככה שכניראה יש סיבות לזה, אם זה העיצוב שגם אתם מעידים על כך שהוא יפה ואם זה כניראה החוויה שחלק מהאזרחים שקנו את הגרנדה באירופה יעידו על כך.

לגבי להביא אותה לארץ, כן צריך שיתקיימו כמה תנאים אבל לפיאט באמת שזה לא משנה ולא מפריע למשפחת אניילי (עם עוד נישארו כאלה בפיאט) לישון בלילה כי הגרנדה לא תתברג בארץ.

ושוב ברכות לפיאט על ההתחלה בתהליך ההתאוששות שלה, לי מגיל קטן יש חיבה ליצרן ואני די בטוח שעכשיו כשהם גם התנערו מGM וחזרו לידיים איטלקיות נטו הכל יהיה בסדר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

פיאט, בתור יצרן או מותג, לא מעניינת.

מה שמעניין הוא שאלפא, לנצ'יה ובעיקר פרארי ימשיכו להתקיים תחת כנפי הקונצרן.

אני לא רואה את עצמי רוכש איזשהו דגם ספורטיבי של פיאט מתישהו, בעיקר כי הם כלל

לא פונים לפלח השוק הזה בכוונה תחילה.

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...