Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול הפאוור אקוסטיק הוא לא ה-כ-י פשוט שיש, הוא סאב מעולה, רק הוא לא עמד בהספקים שהזנתי לו.

לשימושים שלי, שמדובר בסאב "איכותי" מעל 800WRMS צריך הרבה כסף וזה סאב שיעבור התעללויות,

ומערכת ברכב זה לא דבר שאני הכי משקיע, יש לי מגבר 4 ערוצים פשוט, ועוד מגבר 2 ערוצים טוב,

קומפננט ממוצעים לייטינג אהודיו,ובוס, רדיו דיסק פנסוניק, הפייל בהחלט עושים את העבודה שלהם בצורה מעולה.

תמיר

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקטע של הפטנט על הפורט הוא בגלל שיש לו תיבה אחת, שמכוונת, בהברגת מברג, לשתי תדרים שונים. בעצם במקום לבנות תיבה אחת לתחרות ותיבה אחת ליום יום, הוא בנה אחת לשתיהם, והוא משנה את התדר שלה, על ידי הברגה של הפורט הקטן החוצה, וכך יש לו את הפורט הגדול יותר...

וזה, חביבי, רעיון חזק ביותר, שצריך להירשם כפטנט.:)

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אם כול הכבוד לתמיר אני לא מבין מה כול הבאלגן סביב הסאבים האלו הם ישנים מאוד [לפני שנתיים ראיתי אותם] הם סתם עושים רעש אפילו צליל נורמלי אין להם אחלה רעיון אם הפורט לדעתי עזוב שטויות תקנה לך סאב אחד טוב ומספיק אם השטויות

תמיר על תתבאס על הדברים שלי פשוט זו דעתי

עוד דבר שאני חייב להגיד אסף אני אוהב את הקיקר שלך איך שהוא זז זה מדהים

בהצלחה לכולם בתחרות אבל צפו פגיעה רצינית

הכול יהיה בסדר

פורסם

כמו שאמרתי, סביר להניח שמי שקנה את הסאב הזה אין לו מושג בלתכנן תיבות,

הסאב הזה כדי לפעול סביר ואני מדגיש סביר דורש תיבה של 100 ליטר.

בתחרות תשמע אותו, ותגיד את דעתך עליו, לא ששמעת אצל מישהו אחר.

תמיר

פורסם

פגיעה רצינית בתחרות, זה משהו שממש לא קשה לבצע, כשמדובר בתדר המדידה הנ"ל. זהו תדר שכל סאב, גם הפשוט ביותר, מפיק אותו בקלות וללא מאמץ מיוחד.

לעומת זאת, נראה אותך מפיק תדר של 25- 30 Hz, עם אותו הסאב.

סאב פשוט (שכאמור, מסוגל להפיק 55 ללא כל בעיה) בכלל לא מגיב בטווח התדרים הזה...

ככה שאם היה פה רצון למקצוענות בתחרות, היו עושים מדידה של תדר נמוך, שקשה להפיק אותו, או לחילופין, ממוצע של כמה תדרים.

לגבי הסאבים של תמיר, מה לוותק שלהם בשוק ולאיכות הבאס המופק מהם? דע לך שלא מעט מוצרי אלקטורניקה הישנים (OLD -SCHOOL), ואולי אפילו הרוב - איכותיים יותר מאלו המיוצרים היום.

בכל מקרה, בהצלחה לכולם.

אני את הרוקפורד בתיבה כבר קיבלתי .... :)

SPL - 143.6DB

"

פורסם
כמו שאמרתי, סביר להניח שמי שקנה את הסאב הזה אין לו מושג בלתכנן תיבות,

הסאב הזה כדי לפעול סביר ואני מדגיש סביר דורש תיבה של 100 ליטר.

בתחרות תשמע אותו, ותגיד את דעתך עליו, לא ששמעת אצל מישהו אחר.

תמיר

תמיר אני לא מכיר אותך אישית , אבל ממה שהתרשמתי בפורום אתה מסוגל לבנות תיבות לסאבים שלא יעבדו אצל אף אחד , ומשום מה נראה לי שאתה "נשרטתה" על הסאב הזה , אולי בגלל הצורה , והצלחת למצוא דרך להוציא ממנו משהו , אבל אף אחד אחר לא נראה לי שהיה מוציא ממנו.

וחוץ מזה תיבה של 100 ליטר ?!! למה שלא תקנה בגאז' נוסף לסאב ?:lol:

יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

סיימון, לתמיר אין שום זכות לרשום את הפטנט על שמו:twisted: , אני ובוריס הגענו להתחרות עם תיבה כזו כבר לפניי שנתיים!

לתמיר-תתחדש, כרגיל מפתיע עם עוד זבל סיני שמגיע בעזרתך לתוצאות יפות.

:king:

פורסם

תיבה שבה הפורט נשלף בהברגה החוצה?

אם כן, אז חבל שלא רשמתם, כי מי שרושם את הפטנט- הוא הבעלים שלו, ככה שאם לא רשמתם אותו, נדפקתם! :):lol:

בכל מקרה, אהבתי מאוד את הרעיון!

SPL - 143.6DB

"

פורסם

לא ניתן לרשום פטנט!

מאחר וה"המצאה" פורסמה ברבים ולא הוגשה בקשה לפטנט (סטאטוס patent pending) כל הרעיון לרשום פטנט אבוד מראש. בכל מקרה סחטיין על הרעיון, זו פעם ראשונה שאני רואה/קורא על קומבינה שכזו.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

ג'ניה עם כול הכבוד עשיתם תיבה עם חור באמצע אבל בלי פורט משתנה, בכול אופן הרעיון של פטנט לא עלה במוחי בכלל משום שאם אני חשבתי על זה ברגע.... עוד כמה מיליונים עשו את זה.

אני רק מצפה לתגובות של אנשים אחרי שהם ישמעו את התדר הנמוך ברכב.

תמיר

פורסם

תמיר, אתה חיית דציבלים אמיתית ובשביל זה היום אפשר להשיג תוצאות טובות גם ממוצרים של חברות פשוטות.

חבל שאתה לא מנסה לפחות ליפות קצת את התיבה, תכסה בבד, משהו...

לגבי הנפח של התיבה - ניסית לדחוף צמר סלעים? - יכול להיות זה יעשה לך עבודה מצויינת מבחינת הנפח הפנימי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמובן, רק שאני יספר לכם משהו...... הMDF הזה שקניתי מהנגר הוא ממש מסריח, הוא מסריח לי את כול הרכב, השארתי את התיבה כמה שבועות בחוץ וריח לא נעלם, אני יבנה תיבה חדשה מעץ סיבית 20מ"מ

ויעטוף כמובן בלבד....

תמיר

פורסם

אתה הורס כאן את כל הקטע של הSPL בתיבה - סיבית היא ממש אוורירית יחסית לMDF - אם כבר סנדוויץ או אלון או טיק...

וMDF בעקרון הוא נטול ריח לחלוטין - יכול להיות שהוא שמר את הפלטות שלו ביחד עם עוד חומרים וזה ספג את הריח. התיבה שהיתה לי בלאנוס (גם בפיאסטה) - התיבה הראשונה היתה מMDF והיא ממש לא הסריחה - אחרי זה בניתי תיבה בגודל זהה מסנדוויץ' (בכל פעם שהייתי צריך להזיז את התיבה הרגשתי שאני פשוט מזיק לגב, היה ממש לא נוח לתפוס אותה והפוזות היו הרסניות - אז בניתי מעץ קל יותר...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...