Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאזינים של קאר \ אחרים באנגלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם!

אני מעוניין לשפר את האנגלית שלי, אבל משתעמם מהנושא ונרדם באמצע... חשבתי לי על פיתרון יצירתי: לקרוא מגזיני רכב באנגלית.

האם למישהו יש בבית מגזינים באנגלית שהוא מעוניין למכור לי במחיר סביר? [החדשים עולים יקר!] (איזור: הרצליה - אשקלון).

תודה רבה, אביעד.

פורסם
לדעתי סרטים עושים עבודה מעולה.

קשה ללמוד מסרטים כשאוצר המילים שלך לא משהו.

בהמשך - כדי לדבר - כמובן שאני אלמד מסרטים. (עכשיו האנגלית שלי נורא רצוצה - מזכיר את זאב רווח בחגיגה בסנוקר :))

פורסם

גיא צודק - אם אין לך כח ללמוד בצורה מסודרת שזה הכי ממומלץ. הרי קריאה מחוברות היא לא הדרך להתחיל אלא קודם דרך דיבור. הבעיה שלא תוכל להתחיל לדבר ללא אוצר מילים בסיסי ודקדוק מינימאלי וזה מחזיר אותך ללימוד המסודר. בקיצור אם זה חשוב לך, אז אל תתעצל ותירשם לקורס (או כמה) מסודר

פורסם

מגזינים אמריקאיים עולים בממוצע כ30 דולר לשנה, כולל משלוח לישראל.

יקר זה עניין יחסי, וביחס למגזינים הישראליים מדובר בכחצי מחיר.

אני בספק אם תלמד מזה לדבר, אבל אין ספק שזה יעשיר מאוד מאוד את יכולת הבנת הנקרא שלך באנגלית.

פורסם

התחלתי לקרוא מגזינים באנגלית לפני כ-15 שנה ואין לי ספק שזה שיפר את האנגלית שלי. אני מאוד ממליץ לך לעשות את זה.

יש חנויות שמוכרות מגזינים ישנים (בני חודשיים-שלושה) במחירים מוזלים - הישנים ביותר עולים 20 ש"ח. בדיזנגוף סנטר יש לפחות שתיים כאלה, אחת היא חנות בחלק המזרחי והשנייה היא דוכן גדול בחלק המערבי. ראיתי גם גליונות מוזלים בחנות ספרים, נדמה לי שזו היתה חנות של 'צומת ספרים', בתחנה המרכזית החדשה בבת-גלים, חיפה. אני מניח שאפשר למצוא גם בסניפים אחרים.

פורסם

קח בחשבון שהאנגלית של CAR היא אנגלית של בריטים, עם ביטויים שלהם, הומור שלהם ואוצר מילים שלהם. זו לא האנגלית אליה אתה רגיל - וגם הרמה הלשונית שלהם גבוהה יותר מזו של המגזינים האמריקאים. תראה את זה כהמלצה, מבחינתי - אולי יראה לך קשה בהתחלה, אבל בטוח יתרום לך רבות.

אה כן, גם התוכן עצמו בכמה רמות מעל...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רעיון מצויין מבחינתך ללימוד אנגלית ועוד עם נושא שאתה אוהב .

בוא ואחסוך לך כסף והרבה .

צור עימי קשר בפרטי ונתאם = אעביר לך ערימה לא נגמרת ועדכנית של AUTOSPORT ...

ביי

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

קודם כל תודה לכל המתנדבים!!

שנית - לגבי כל העצות בסגנון 'ככה לא תלמד כלום'. אז ככה: בגרות באנגלית יש לי 92 5 יחידות. יודעים מה זה מודד? - את הדקדוק, נכון (שאגב אני יודע ספץ - כולה 3 דפים חכמה גדולה) ו... כמה מהר אתה פותח מילים במילון. בכיתה יא' (לפני הפסיכומטרי) הייתי מתרגם את כל המילים בטקסטים מעל הטקסט.. זה היה סיוט (אבל עדיין היו לי ציונים טובים). בפסיכומטרי - גם קיבלתי ציון לא רע באנגלית. (נקודה פחות מהפטור) - תודות להמון מזל.

הבעייה כאן היא בעיקר הדיבור - איך לבטא מילים, נניח. בשביל זה אני קודם כל משפר את אוצר המילים, ואח"כ יהיה טוב...

פורסם

אין מה לעשות, אתה צריך תירגול בדיבור.

קח מורה פרטי/ת או אם יש לך מישהו אחר למטרה ופשוט תדבר איתו אנגלית.

אני לא רוצה להשוויץ (אבל אני אעשה את זה בכל זאת) אבל אני יודע לכתוב ולקרוא באנגלית בעצם באותה רמה כמו עברית, אולי אפילו טיפה יותר טוב. בלשמוע ולהבין אני גם ממש בסדר..

אבל לצערי בדיבור אני עדיין מתבלבל לפעמים, מכיוון שאת האנגלית שלי למדתי משמיעה בטלוויזיה ומקריאה במחשב ובספרים. לא יצא לי לתרגל אותה מספיק, ועל זה אני נורא מצטער.

תאמין לי שלמי שיש את הבסיס, הכי חשוב זה לתרגל את הדיבור.

בסופו של דבר ידיעת האנגלית זה אחד הדברים החשובים אם לא החשוב ביותר למי שרוצה להתקדם לאנשהו בעולם של היום.

בהצלחה,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...