Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שבבעלותו או שנסע בפיאטסה דגם דינאמיק מנוע 1.3! (לא 16V), יודע שהמנוע לא מייצר רעש

"יפה", וזה דיי מציק תוך כדי הנסיעה, ברצוני לדעת איך אני יכול לגרום למנוע לייצר רעש יפה יותר, או להפחית את הרעש הקיים, אני שוקל לשים דוד זרימה חופשית (אגזוז לחץ), ואז אולי לפחות אני לא ישמע את הרעש של המנוע.

כמו כן ברצוני לדעת מהו טווח המחירים של תפוח הילוכים,ושק.

מה המלצותיכם?

תודה מראש.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

תשכח מ"אגזוז" ושאר שטויות, חבל על הכסף שלך.

פילטר אויר פתוח שממוקם במיקום הנכון יכול להניב רעש לא רע בכלל, לא שאני תומך בלישם אחד כזה בשביל הרעש אבל ניחא - אם זה מה שאתה מחפש...

ידית הילוכים ושטויות כאלה אתה יכול למצוא בכל חנות "שיפורים".

ידית תלוייה מאוד באיכות ובמותג.

שק עולה לרוב 100 עד 150 שקל כמדומני.

אני קניתי ידית של RAID, לא זולה בכלל (עלתה לפחות 300 שקל), אלב מדהימה ביופייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
דוד זרימה חופשית (אגזוז לחץ), ואז אולי לפחות אני לא ישמע את הרעש של המנוע.

דבר ראשון אגזוז זרימה חופשית.

דבר שני:

למה לשלול אגזוז פתוח אם הוא רוצה רק רעש?

פילטר אוויר פתוח יכול גם לייצר רעש רק בטורים גבוהים או בנמוכים.

המיקום של הפילטר יכול להוות בעיה בכך שיהיה קרוב מדי למנוע.

פורסם

תודה, יש עוד תגובות?

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
  • תוכן חדש...