Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי שבדיה - גרונהולם שניים מ-2 !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרונהולם שיחק אותה, הוא מראה מה הוא "שווה" עם מכונית שהוא מסתדר איתה.

אבל אין לי ספק בכלל שלואב ינצח את העונה הזאת, השילוב שלו ושל הקסארה שברו כל שיא אפשרי.

ואני ישאל בהזדמנות זאת איפה אפשר לראות את המירוצים לא בלאג של חודש-חודשיים כמו ב-AXN אלא כמה שיותר זמן אמת.

פורסם

אכן, אין לי ספק שלואב יקח את העונה הזו.

גרונהולם נוסע על פוקוס רשמית , ואילו לואב נוהג על קסארה פרטית..

גרונהולם נהנה מ10 שניות עונשין שהוטלו על לואב, אלמלא 10 השניות הללו אין לדעת איך היה נגמר המירוץ.

לואב גם בשנה שעברה די גימגם בשני המירוצים אשר פתחו את העונה, המאסטרו יראה את שלו במירוצים הבאים ללא ספק , עם נהיגה שעל גבול המושלם.

VIVA LUBE

פורסם

אני שם את הכסף שלי על גרונהולם.

לדעתי הוא שם מטרותיו to go out with a bang.

לנצח את העונה וללכת הביתה.

חוצמזה, שאני ממש שונא את לואב.....

אור.

פורסם

סיקור המרוצים ניתן לצפייה ביורוספורט בסופ"ש של המרוץ בשעות הלילה (חצי שעה, כל יום LEG אחר), וכן ביום שלישי או רביעי שלאחר מכן (שעה שלמה, כל שלושת הימים).

אלמלא 10 השניות שהוטלו על לואב הוא היה... עדיין 20 שניות אחרי גרונהולם.

בשנה שעברה לואב ניצח את ראלי מונטה קרלו הפותח. בשוודיה הוא דווקא הוביל היטב רק סבל מתקלה במנוע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חוצמזה, שאני ממש שונא את לואב......

למה?

דווקא נראה שהוא אחד מהנהגים הפחות שחצניים שיש.

GOT סחוג?

פורסם

אין לי הסבר..

אני פשוט ממש סולד ממנו.. אולי בגלל שהוא צרפתי...:|

אגב, רוני, גם גרונהולם לא סיימת את ראלי שוודיה שנה שעברה עקב תקלה.. אם אני זוכר נכון לואב לקח פנייה רחב מדי ונכנס בגדת שלג שבשוליים והסתתר לו סלע שנכנס באגן השמן ו.. ההמשך ידוע.

אור.

פורסם

ההבדל הגדול ביותר שניתן לראות בין לאוב לגרונהולם למשל זה המאמץ שהם משקיעים בנהיגה .

אצל לאוב פשוט לא רואים שום מאמץ , הכל זורם וטבעי ואילו אצל מרקוס , הוא פשוט עובד בשביל זה .

ניתן לראות את זה טוב בצילומי IN-CAR , פחות עבודת הגה אצל לאוב .

בתחילת העונה ההנחה היתה שלאוב יפגע בגלל השינוי בדיפרנציאל אבל זה לא השפיע עליו.

לגבי הקסארה הפרטית...זה נכון בתיאוריה כי קבוצת KRONOS קיבלו חבילה שלמה ומוכנה מסיטרואן - מכונית קסארה WRC 2006 חדשה , צוות שלם של מכונאים שעבד עם לאוב גם קודם לכן ועזרה בהרצת הרכב וחלפים כמובן .

ההימור שלי הוא שאם ל-KRONOS יהיו תחרותיים ואולי יביאו אליפות סיטרואן לא יחזרו שנה הבאה עם קבוצה רשמית אלא יתנו ל-KRONOS להריץ את ה-C-4 היפהפיה .

גרונהולם...כמו שכבר כתבתי , לי לפחות נראה שהוא נהנה השנה .

הוא היה ממש בגדולתו כאשר נהג ב-206WRC שהיתה מושלמת בשבילו , ההחלפה ל-307 לא עשתה לו טוב והוא לא טרח להסתיר את זה .

גרונהולם הוא נהג שאומר ישירות את מה שהוא חושב (ואני אוהב את הסגנון הזה ) .

ומה עם איזה UNDERDOG ? גאלי למשל ...?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אור, אתה לא ממש צריך לספר לי על שנה שעברה וגם לא על השנה :wink:

ובנוגע לאנדרדוג - גרדמייסטר הוא האנדרדוג הנצחי - תמיד "כמעט" אבל אף פעם לא באמת... מסיים כמעט תמיד בשמינייה, אבל לא במקום הראשון. ובסוף, לאחר עונה באמת מצוינת - נזרק מקבוצות רשמיות ואפילו חצי רשמיות... חבל.

גאלי גם מרשים מאוד, זה נכון.

אין מה לומר - הסגנון של גרונהולם באמת הרבה יותר מהנה לצפייה, אבל בסופו של דבר לואב מהיר יותר ברוב המצבים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, לא שמתי לב לשמך המתנוסס בראש הכתבה. קבל את התנצלותי:wink: .

לדעתי, דובל הוא אנדרדוג שיכול לעלות על כולם.. אני לא כ"כ מעודכן בענייני השנה החדשה, אבל אני זוכר שהוא הרשים, אותי בכ"א, מאוד. לדעתי, אם יתנו לו צ'אנס הוא יוכל להגיע גבוה.

אור.

פורסם

מישהו...מרטין כנראה נשאר בחוץ בינתיים ורק מכיוון שלא היתה לו שום הצעה אטרקטיבית .

הוא כמעט חתם בפורד אבל בסוף הם העדיפו את הירבונן .

בינתיים הוא עסוק בהרצת קבוצת הג'וניור שלו באסטוניה לקראת נהג הראלי הבא משם .

הוא הקים קבוצה של 2 אימפרזות קבוצה-N ומריץ אותן בינתיים באליפות מקומית שם .

בראלי הראשון נהג אחד מקבוצתו סיים שלישי למרות שהיה מועמד לנצחון והשני סיים במקום הרביעי .

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שורה תחתונה, האליפות תלויה בסופו של דבר ביכולת הנהיגה של לואב.

הסיטרואן הוכיחה אמינות מרשימה, ויש לזכור שהפוקוס חדשה לגמרי, ומהמוניטין המפוקפק של פורד בהרצת מכוניות בעבר מסתמן שגרונהולם לא יזכה לסיים את כל המירוצים.

המהירות הטבעית של הסיטרואן, עם נהג כמעט מושלם אשר ממעט לטעות, נוהג בצורה חלקה ומהיר בצורה מפחידה מסמנת שגם העונה סיטרואן תקח שוב את הקופה..

הערה קטנה לרוני, לואב סבל מ10 שניות עונשין, וממכסה מנוע אשר גרם נזקים לשמשה והאט אותו בסטייג, ועדין סיים כ 30 שניות בלבד לאחר המנצח...

פורסם

גרונהולם או לואב - בכל מקרה כיף לראות אותם נוהגים ובכלל למרות שאין תחרות ישירה כמו ב F1 הרי צפייה (בטלויזיה) בראלי הרבה יותר מהנה מאשר ב F1 שם הפכו המירוצים למשעממים

• תוכן חדש...