Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו מת:(

האזעקה מזמזמת(בלחש) והרכב לא מניע.

מכל הנתונים הסקנו שהבעיה היא המצבר.(עם מצבר אחר הכל היה רגיל.)

אני רוצה לרכוש מצבר אבל לא יודע איזה.

איזה המצלות יש לכם?

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

אם המצבר בסביבות שלוש שנים ומעלה אכן יש ומומלץ להחליף.

מצברים מתחלקים לכמה קבוצות של יצרנים.

אני אישית בעד "שנפ" הוא הכי יקר בקטגוריה שלו, קח בחשבון 490 שח למצבר עם שנה אחריות ואותו מצבר עם 20 חודשי אחריות יעלה כמה עשרות שקלים יותר.

ניתן לרכוש מצברים זולים יותר ב100 שח ואף יותר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קניתי לפני כמה חודשים לסובארו ( שכבר מכרתי ) מצבר VARTA מהדגם הכי מתקדם שלהם , מצבר יבש שלא צריך להוסיף לו מים.

3 שנים אחראיות !!!!

עלה לי 550 בערך באוטו דיפו כולל התקנה חינם .

פורסם

קנה את המצבר הזול ביותר המתאים לדגם המכונית שלך. ההפרש היחסי במחיר, לא יהיה באותו יחס באורך החיים, המושפע רבות גם מתנאי הנסיעה ותצרוכת החשמל המכונית. אני באופן אישי רוכש מצברים אצל "לירז" בפתח תקוה. המחירים שלהם אטרקטיביים (בדרך כלל 40 אחוז פחות משנפ / וולטה), וזמן החיים של המצברים דומה עד זהה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
קנה את המצבר הזול ביותר המתאים לדגם המכונית שלך. ההפרש היחסי במחיר, לא יהיה באותו יחס באורך החיים, המושפע רבות גם מתנאי הנסיעה ותצרוכת החשמל המכונית. אני באופן אישי רוכש מצברים אצל "לירז" בפתח תקוה. המחירים שלהם אטרקטיביים (בדרך כלל 40 אחוז פחות משנפ / וולטה), וזמן החיים של המצברים דומה עד זהה.

איזה מצברים קנית ב-40% פחות משנפ/וולטה ומה היה זמן החיים שלהם?

ולדני! אני מתפלא על מה שאתה אומר בקשר לאורך חיי המצבר (שלוש שנים) מנסיוני המועט מצברים הן של שנפ והן של וולטה יכולים לשרוד חמש שנים.

• תוכן חדש...