Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נעשה עם הסימוני כביש האלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

עקב משהו שראיתי (http://www.hnn.co.il/ShowArticle2.asp?artId=12385)

ובעצם כל יום שאני נוסע על כבישי ארצנו

אני רוצה לשים לדיון את הזלזול הבוטה בחיי אדם

ואני לא אתחיל אפילו לדבר על החמורים הגדולים שמתעלמים לחלטין מהסימונים - חבל על העצבים שלי

לעיניין

מצב סימוני כביש (קו רציף \ מקווקו) בכבישים פשוט מזוויע

יש כלכך הרבה נקודות שכל בן אדם עם טיפה ניסיון בכביש בחיים לא יצא לעקיפה ובכל זאת יש שם קו מקווקוו והרשות ניתנת לעקיפה ויהיו אותם חסרי ניסיון\מטורפים שינצלו את המצב לבצע עקיפה למרות שאין להם מושג קלוש אם עוד 50 מטר יבוא מולם רכב או לא

התאונה שבקישור היא דוגמא בוטה לקו מקווקו למרות שמשני הכיוננים אין ראות מספקת לעקיפה

שלא לדבר על המקומות עם הראות והמרחק לעקיפה שבהם יש קו לבן

מי אחראי על הקיווקוים האלו? האם זה רק הבחור שיושב מאחורי הטנדר שצובע את הכביש?

מה אפשר לעשות בנושא?

כל הזמן מדברים תשתיות כשדבר הכי בסיסי לא משקיעים את המינימום אז מה נסגר?

:wink:
פורסם

אברם שלום,

כולנו מודעים לתופעה הקשה והמגוכחת עד כדי טירוף הנראית בכבישי הארץ.

לעניות דעתי - אין מה לעשות בנושא. מע"צ לעולם לא יתכננו בשקידה ויצבעו מחדש את כל הכבישים שהצביעה בהם עלולה לגרום לתאונה קטלנית.

לדעתי - מדובר בנגע שסובל ממנו לפחות כ-60-70 אחוז מהמרחק הסלול בארץ.

השילוב של הסימונים הללו ביחד עם איכות הכבישים המזעזעת מהווים סכנת נפשות ופוטנציאל מגוחך בגודלו לאובדן חיי אדם ורכוש.

נקודה למחשבה(ואופיינית משהו למע"צ):

צביעה של כביש כמקווקוו חוסכת בצבע=חוסכת בכסף.

אלעד

• תוכן חדש...