Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפיין 9815RB מול 9853.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את ההבדל בין הדגמים.

משמכיר את הדגמים ויודע למה יש לו מיספור אחר??

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הדגמים זהים לחלוטין מכל הבחינות והפיצ'רים (טיים קורקשן,3 יציאות באס אנג'ין וכו') + תוספת של RDS לטובת ה-9815RB .

ה-9815RB הוא המקביל האירופאי למה שמוכרים בארץ (יבוא מארה"ב) ובפורומים בחו"ל ה-9815RB נחשב ל"אותנתי" יותר כי הוא מיוצר במפעלים של אלפיין בגרמניה - שם הוא גם נמכר ...

הבאתי עבורי לפני כשנה את המכשיר הנ"ל והוא עובד אצלי בצורה מושלמת עד היום בעצם...

בקיצור - אם מצאת יחידה כזאת בארץ במחיר טוב - לרוץ ולקנות..

פורסם

אין פה עניין של קביעת עובדות - אבל יש את הניסיון שלי + מפרט שכתוב בחיפוש קצר ב-GOOGLE - המכשירים זהים אפילו מבחינת התצוגה...

פורסם

9815:

x500cda9815-f.jpeg

מדובר בדגם המקביל מהסידרה שהקדימה את 9835. 9815 - דגמי 2003.

דומה מאוד (תכלס זהה) ל9835/9855 מבחינת הפיצ'רים האלקטרוניים וההגברה (המיותרת) של 27WRMS.

9815RB - הדגם האירופי שכולל גם RDS.

לפרטים על הדגם האמריקאי נטול הRDS:

למדריך המכשיר http://akamaipix.crutchfield.com/Manuals/500/500CDA9815.PDF

לפרטים כללים http://www.crutchfield.com/S-cvQp8p3Av70/cgi-bin/ProdView.asp?g=300&id=detailed_info&i=500CDA9815#Tab

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...