Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלטרנטור באוטו חורק (לנצ'יה תמה) מכונאי שעבד על האוטו אמר לי שצריך להחליף מיסבים ועל הדרך גם כדאי להחליף פחמים ( עין בעית טעינה אבל עם כבר מפרקים אז כבר נחליף)

משהוא ביצע את השיפוץ הזה?

למשהוא יש תרשימים של האלטרנטור? - תוצרת בוש 120 אמפר

איפו אפשר להסיג חלקים?

פורסם

אם כבר פ"ת, אז יש את "אלקטרו-טיב" באיזור תעשייה סגולה, צמוד ל"יוניפרט", גש אליהם יש שם את ראובן או חיים.

הם הכי ותיקים ומתמחים רק במכלולים חשמליים אלטרנטורים סטרטרים וכו',.

בכל מקרה אצלהם תוכל או לתקן את הקיים או לתת להם את הישן שלך ותמורה לעוד סכום X לקחת אלטרנטור משופץ קומפלט , או רק לקנות חלקים, רק אני מציע שאם אין לך נסיון עם אלטרנטורים אנא ממך, תשאיר את זה לבעלי המקצוע שבמקרה עוסקים בזה "רק" כ35 שנה...בכל אופן אני אישית ממליץ בחום, אני החלפתי אצלהם אלטרנטור מהסטנדרטי שהיה אצלי ברכב (55 אמפר), לאלטרנטור של 130A+ וסת חדש בפחות מ500 ש"ח (466 כולל).

כמובן לפני פירוק והרכבה שזה הם לא עושים וזה כמובן לא כלול.

under construction..

• תוכן חדש...