Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלבי קוברה , מה העיניין ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברי פורום אספנות .

שאלה לי אליכים בנוגע לרכב אספנות מיוחד מאוד - השלבי קוברה.

מי שהשם אולי לא מדבר אליו אז התמונה בטוח כן :

http://www.azimut2001.com/images/sfondi/auto/shelby_cobra.jpg

אך איזו אגדה :-)...

אז למה אני כותב לכם את כל זה?

בגלל משהו קטן שרציתי לשאול אותכם.

חבר שלי ראה את הסרט XXX 2 , ואמר שהאוטו מככב שם.

אומרים בסרט שהרכב עולה חצי מליון דולר , אז ביררתי את העיניין באיביי והם נסחרים בכ30-40K $ .

לא בטוח שזה לא רפליקות אבל בכל זאת , על רוב אותן קוברות שנמכרות ב35K $ לא כתוב שום דבר שקשור לרפליקה.

http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&from=R10&fstype=1&catref=C6&satitle=shelby+cobra&sacat=-1%26catref%3DC6&bs=Search&fsop=1%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi

בכל אופן לשאלות שלי ( בבקשה רק מי שיודע בוודאות שיענה , מכיוון שהרבה שמועות רצות על הרכב הזה ) :

1. כמה אחת שהיא אורגינלית בערך אמורה לעלות?

2. כמובן שאלת השאלות - האם יש כבר אחת בארץ?

3. ואם התשובה ל2 היא שלילית ,

ואם אכן אותם קוברות שנסחרות ב35K $ , למה שלא איזה אספן בעל אמצעים יביא את החלום הזה ארצה?

4. האם הייצור שלה היה מוגבל ליחידות מסויימות?

5. נתונים יבשים?

6. מידע נוסף שיש למישהו על הרכב המדהים הזה יתקבל בברכה!

תודה לכם.

שחר.

פורסם

לא נראה לי שיש בארץ.

הכי מוצלחת הייתה ה 66 עם מנוע 427 ושתי קרבורטורים 4 בארל.

ומה שראית ב 35K זה רפליקות

זאת מקורית!!!!!

תראה את המחיר.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Shelby-AC-Cobra-427-RARE-66-Shelby-AC-Cobra-427-Wimbleton-White-BlueStripes_W0QQitemZ4606827012QQcategoryZ6465QQrdZ1QQcmdZViewItem

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

ליוגב כן................. זה הרכב מהסרט..........

ודייגו........ אח שלי.................. למה לעשות לאנשים התקפת לב.............

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לי יש אחת!!!!!!

בק"מ של 1/24 של majorett :wink:.

מתוך כ-20 דגמים שיש לי היא החביבה עלי.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

תשובות בכחול, בגוף ההודעה המקורית:

בכל אופן לשאלות שלי ( בבקשה רק מי שיודע בוודאות שיענה , מכיוון שהרבה שמועות רצות על הרכב הזה ) :

1. כמה אחת שהיא אורגינלית בערך אמורה לעלות? תלוי איזה דגם - קוברה 289 "קצת" יותר זולה מקוברה 427. בכל מקרה, ובהתאם למצב, אנחנו מדברים על סכומים של 5 ספרות בדולרים - 100-500 אלף דולר, בחו"ל, לפני מיסים...

2. כמובן שאלת השאלות - האם יש כבר אחת בארץ? מעולם לא ראיתי אחת כזו בארץ, ולא ידוע לי על אחת כזו כיום, אבל זה לא אומר שלא מתחבאת אחת באיזה מחסן או אוסף פרטי.

3. ואם התשובה ל2 היא שלילית, ואם אכן אותם קוברות שנסחרות ב35K $, למה שלא איזה אספן בעל אמצעים יביא את החלום הזה ארצה? משום שהרפליקות לא מיוצרות ע"י יצרני רכב המוכרים ע"י משרד התחבורה, בדיוק כפי שכנראה לא תוכל להביא רפליקת קייטרהאם של לוטוס סופר 7. פרטים נוספים תמצא בדיון ארוך שהיה כאן בנושא רפליקות: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=66831&highlight=%F8%F4%EC%E9%F7%E4

4. האם הייצור שלה היה מוגבל ליחידות מסויימות?

• קוברה 260 - יוצרה בשנת 1962, ב-75 עותקים, נמכרה רק בארה"ב, מנוע פורד V8 בנפח 4261 סמ"ק, מתלים עדיין מבוססים על קפיצי העלים הרוחביים של ה- AC-Ace.
  • קוברה 289 - יוצרה בשנים 62-68, יוצרו בערך 560 מכוניות, מנוע פורד V8 בנפח 4727 סמ"ק, עם אותם מתלים אנכרוניסטים כמו ה-260.
  • קוברה 427 - יוצרה בשנים 64-66, כנראה רק בכ-300 עותקים, מנוע פורד V8 בנפח 7000 סמ"ק, המתלים תוכננו מחדש עם קפיצים ספירליים. המנוע הסטנדרטי סיפק כ-400 כ"ס, אבל רבות מהן עברו שיפורים שונים. המכונית החזיקה במשך המון שנים בשיא התאוצה 0-100 קמ"ש למכוניות סידרתיות - בסביבות 4-4.5 שניות.

5. נתונים יבשים? ראה למעלה.

6. מידע נוסף שיש למישהו על הרכב המדהים הזה יתקבל בברכה! חלום רטוב שכנראה לא יתממש...

תודה לכם.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

איזה ידע..............................

ממש כמו ההרצאה על ה MG.

קובי מסתתר פה איזה חלום לא ממומש?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
קובי מסתתר פה איזה חלום לא ממומש?
לא - ההתיחסות לחלום הלא ממומש היתה עבור SilverCivic.

החלום שלי נראה אחרת, ואולי הוא יתממש פעם:

132-3260_IMG_640x400.jpg

אגב, תודה על המחמאה, אבל אין כאן שום ידע. יש בעיקר יכולת חיפוש מהירה באינטרנט ו"השכלה מוטורית כללית" שנותנת לי כיוון בחיפוש. לעומת זאת, ידידי חן פרחי באמת זוכר בע"פ את כל הנתונים והמספרים. אין עליו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
ואללה ,

כנראה שכמות הידע בפורום אספנות - היא אינסופית.

תודה לכם :).

ואפילו יותר מזה....

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מתוך סקרנות, הרצתי חיפוש קטן בפורום ומצאתי את השירשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=9395&highlight=%F7%E5%E1%F8%E4

ע"פ השירשור, היתה אמורה להתפרסם לפני כשנתיים כתבה ב"אוטו" על קוברה ישראלית. מישהו זוכר כתבה כזו, או יכול לתת פרטים נוספים? ליאור ברוך ?

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...