Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרוץ הבא בMDC2006 של מסלולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, ומה משמעות הטקסט הזה מהלינק המקורי?

לפני כל אירוע יתקיימו מקצי QUALIFICATION, ו- 24 המובילים בכל קטגוריה יעלו לשלב הגמר וישתתפו באירוע הג'ימקאנה.

מדובר במקצים באותו היום?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הטקסט שציטטת רלוונטי רק אם יהיו יותר מ-24 משתתפים לכל מקצה.

מכיוון שהלוגיסטיקה מסובכת לאללה, וגם הלו"ז לא כל כך מאפשר, אנחנו מגבילים את מספר המתחרים בכל מקצה ל-25 (נכון לעכשיו) כך שהקטע של QUALIFICATION לא רלוונטי עכשיו. כש25 מתחרים יירשמו, ההרשמה למקצה תיסגר.

האירוע המקדים הוא אימון ג'ימקאנות מיוחד, שבו מתאמנים ספציפית על נהיגת מרוצים במסלולי ג'ימקאנה. מי שנרשם לאימון מקבל מחיר מיוחד להרשמה למרוץ עצמו. לא חייבים להיות באימון כדי להתחרות, אבל מומלץ.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
לא חייבים להיות באימון כדי להתחרות, אבל מומלץ.

ברור שמומלץ, זה הרי עולה יותר כסף, לא? :wink:

המסלול שבאימון הוא אותו המסלול שבאירוע? המסלולים משתנים בין אירוע לאירוע?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המסלול משתנה מארוע לארוע. באימון נוהגים על המסלול שהיה בארוע הקודם.

דרך אגב, אין לי קשר למסלולים, פשוט בררתי את הנושא לגבי הארוע הקודם.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
באימון נוהגים על המסלול שהיה בארוע הקודם
לאו דווקא.

איך שבא, זה בסה"כ אימון.

בהגדרה הראשונית/עקרונית כן אבל בתכל'ס פשוט מתרגלים ג'ימקאנה כלשהיא.

מה אתם אומרים, זה נחשב פרסום מספיק או שאנשים עדיין יבכו יום אחרי שהם לא ידעו ולמה אף-אחד לא סיפר להם ?

ואיך לא מתאמים איתי תאריך ? :-x ועוד שסוף כל סוף הלכו על יום שישי (לפחות אני אעשה כיף אחר שנותן פייט - סנובורד :twisted:)

אגב, התאריך סופי ? דובר על פסח ובכלל על ארבע אירועים במשך השנה עד לאירוע חמישי/גמר, זה משתנה ?

ניר

פורסם

בוקר טוב

אני חושב שזה טוב שהזיזו את התאריך למרץ במקום אפריל , גם ככה זה רחוק מדי מהפעם הקודמת .

לגבי האימון - ברור שיש אלמנט כלכלי בעניין אבל כמו כל דבר בחיים , מי שרוצה שילך ומי שלא לא...:-)

אני בכל מקרה ב-3 במרץ יהיה שם .

יום טוב וזהיר

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כמו שדובי אמר, פסח זה עוד המון זמן ולא רצינו לייבש את החבר'ה... קבענו ל-3.3, ובפסח? - נראה. לדעתי האישית יש מצב לארוע רביעי בפסח, ואולי אפילו להוסיף עוד ארוע חמישי ביוני-יולי ככה שנוכל להרים את ארוע "אלוף האלופים" שלנו בסוף הקיץ בחגיגה אחת גדולה :D.

ולגבי הפרסום - אני מקווה שזה מספיק כי אני לא מתכוון לנצל יותר את הפורום בשביל זה. נמשיך לפרסם הודעות בפורום באתר שלנו. בכיינים - תמיד יהיו... אני כבר מחכה לתגובות ה"לא ידענו - לא סיפרו לנו - אם רק הייתי יודע הייתי בטוח מגיע ומנצח" :wink:...

אה, ודובי - אני מחכה לפגוש אותך!

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תוכן חדש...