Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני בן ה-17 עבר טסט ואני מחפש מכונית עבורו. הקריטריון המרכזי : בטיחות, שיצא שלם מכל מצב (מפגש עם עץ, גדר הפרדה, מכונית אחרת וכו"). התקציב כ -20 אלף שקל. המליצו לי על "לאדה -ניבה" כעל "מיני-טנק". מה דעתכם ? המלצות אחרות ?

פורסם

בחייך איזה לאדה ניבה ואיזה טנק.

הרכב הזה בכלל לא בטיחותי.

אם תצליח למצוא פולקסוואגן פולו בתקציב הזה, זה יכול להתאים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בתקציב הזה קשה למצוא רכב באמת בטיחותי..

פולו, פונטו, בטיחות בינונית מינוס, ביחס להיום אבל טובה ביחס לאותם שנים ולתקציב..

ניבה?? נו באמת, הרכב אולי גדול ומסיבי, עם הרבה פח עבה, אבל אף אחד לא יודע מה יהיה באמת איתו בזמן תאונה. האמינות גרועה, הנוחות זוועה, הרעש מחריש אוזניים, לוגם דלק כמו רוסי בגיל העמידה וודקה!!

פורסם

פונטו, פיאסטה, איביזה, פולו וכדומה.. חפש את הדגמים עם איבזור הבטיחות , כריות אויר וכו' כמובן שזה תלוי בתקציב.. לאדה ניבה?! ממש לא נראה לי בטוח...

פורסם

לקנות לבן שלך לאדה זה כמו לקנות לו טוסטוס.. אותה בטיחות!

אני לא חושב שבמחיר כזה יש מה לדבר על בטיחות.. ובטח שלו כזאת כמו שציינת!

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...