Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי רדיו דיסק MP3 של קנווד שממתין בבית בחוסר מעש.

הסיבה היא שיש לי רדיו טייפ מובנה בפיג'ו 306 שלי.

הפנל הוא אלכסוני ומעוצב, ככה שגם אם אני אצליח להסיר אותו ולשלוף את הטייפ החוצה ולשים את הרדיו דיסק בפנים - סביר להניח שמסביב לרדיו דיסק ישאר חלק מוכער וריק (אני מקווה שההסבר מספיק ברור).

כמו כן אני אפילו לא יודע אם הרדיו דיסק מתאים מבחינת הגודל על מנת להחליף את הטייפ.

1. האם אני צריך לפנות ללובינסקי או למקום מורשה של פיג'ו, או שכל מקום שמתקין רדיו דיסק יכול לטפל בזה?

2. האם ניתן להשיג פנל חיצוני של דיסק שיחליף את הפנל של הטייפ ויתאים מבחינת המבנה האלכסוני?

3. יש באוטו מוט קטן מתחת למוט המגבים ששולט על סאונד והעברת תחנות בטייפ. האם יש סיכוי שהוא יעבוד עם רדיו דיסק "זר"?

תודה

פורסם

1. עליך לפנות למוסך מורשה אם אתה עדיין תחת אחריות של החברה.

אם לא - כל מתקין יעזור לך.

2. כן, יש למתקינים השונים, ואם אין - הם מזמינים.

3. לא, רדיו "זר" לא יזהה - למעט כאלו מאוד יקרים בעלי יציאה ייעודית. (300 דולר ומעלה)

גל

פורסם

אתה יכול להחליף את המכשיר, וזה לא יהיה מכוער.

הידית שליטה לא תתפקד, אלא אם תרכוש מתאם מיוחד שלא מתאים לכל מכשיר רדיו, באלפיינים למשל בדכ אין בעיה, וזה מאוד מיקר. סליחה, מאוד מאוד מייקר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...