Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עבדתי חודש שעבר במוסקט אירועים בתור מלצר ונאמר לי שהמשכורת תהיה ב9 או ב10 לחודש הבא כמו כמעט בכל עבודה שעבדתי בה ולא היה לי אף פעם בעיה מהסוג הזה.

התקשרתי לשאול מתי אפשר לבוא לקחת (אני מאשקלון וזה במושב ניר ישאל ליד) אמרו לי בטלפון שעדין אין וב15 יהיה אמרתי K היום ה15 התקשרתי אמרו לי האחראי לזה בחול אף אחד לא יודע ושולחים אותי מאחד לשני.

הסקתי שלשלם הם לא רוצים :( ולא יודע מה לעשות

אשמח להצעות.

ובנוסף יש איזה חברות שיכולות לעזור לי?

הכוונה לחברות שמטפלות בבעיות מהסוג הזה

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
שלום עבדתי חודש שעבר במוסקט אירועים בתור מלצר ונאמר לי שהמשכורת תהיה ב9 או ב10 לחודש הבא כמו כמעט בכל עבודה שעבדתי בה ולא היה לי אף פעם בעיה מהסוג הזה.

התקשרתי לשאול מתי אפשר לבוא לקחת (אני מאשקלון וזה במושב ניר ישאל ליד) אמרו לי בטלפון שעדין אין וב15 יהיה אמרתי K היום ה15 התקשרתי אמרו לי האחראי לזה בחול אף אחד לא יודע ושולחים אותי מאחד לשני.

הסקתי שלשלם הם לא רוצים :( ולא יודע מה לעשות

אשמח להצעות.

ובנוסף יש איזה חברות שיכולות לעזור לי?

הכוונה לחברות שמטפלות בבעיות מהסוג הזה

תודה מראש

קודם כל תרגע :)

דבר שני, ישנו בית דין לעבודה... כתוב את הכל, צלם 3 העתקים, גש לרחוב שוקן בת"א , כנס לבית דין לעבודה, הגש את הכתב תביעה. ויאללה לעבודה.

המלצה שלי היא לחכות שבוע שבועיים, ולהציק (רצוי לא בטלפון אלא באופן אישי), התביעה תיקח הרבה זמן .. אבל שווה בסוף.

פורסם

תודה רבה על התגובות,כדי ללכת לבית דין לעבודה אני צריך פרטים של המעסיק רק מכיר אותו בשמו ואת מקום העבודה והיכן נמצא המשרד.

ואני לא יודע יותר פרטים עליו

רק פרטים של העובדת שלו שבמקרה בשכבה שלי והיא אוספת בשבילו אנשים.

אני ממש התפלאתי כי מוסקט אירועים זה קייטרינג גדול ומוכר.

במקרה הזה של חוסר פרטים עליו זה עדין יהיה אקטואלי?

ואם הוא לא רשם לי שעות שנשארות אצלי בנפרד גם כן?

למרות שאני יודע אותן

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עיתונות, זה מקום שמפרסם את עצמו לא מעט במדיה ואם תאיים לפנות למדיה בטענה שהם לא שילמו משכורת אולי הם ישנו את הדרך שלהם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התקשרתי למוסקט למעסיקים שלי ואמרו לי שלקחנו (אני ועוד 2 חברים שלי בקבוקים) שלי אין מושג לזה.

שאלתי איזה בקבוקים אמרו לי שתיה חריפה.

אמרתי שאולי היא מתבלבלת אבל לא לקחתי שום דבר ואני רק רוצה לקבל את המשכורת המגיעה לי.

היא אמרה לי על זה שגנבנו הם החליטו שלא לשלם.

אישית אין לי מושג על מה היא מדברת.

אם אני אתקשר למינימום שהציעו לי פה הם יוכלו לעשות משהו בנידון?

כי הם כן (מוסקט) יטענו מה שאמרו לי.

תודה מראש

פורסם

תגיד להם שהם יותר ממוזמנים להגיש תלונה במשטרה, וזו אפילו חובתם.

במקביל לזה, חובתם לשלם לך שכר, במידה ואין להם הוכחות, או שהמשטרה לא מוצאת אשמה או חשד.

בקיצור, אל תיבהל, הם חלאות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
התקשרתי למוסקט למעסיקים שלי ואמרו לי שלקחנו (אני ועוד 2 חברים שלי בקבוקים) שלי אין מושג לזה.

שאלתי איזה בקבוקים אמרו לי שתיה חריפה.

אמרתי שאולי היא מתבלבלת אבל לא לקחתי שום דבר ואני רק רוצה לקבל את המשכורת המגיעה לי.

היא אמרה לי על זה שגנבנו הם החליטו שלא לשלם.

אישית אין לי מושג על מה היא מדברת.

אם אני אתקשר למינימום שהציעו לי פה הם יוכלו לעשות משהו בנידון?

כי הם כן (מוסקט) יטענו מה שאמרו לי.

תודה מראש

לך לבית הדין לעבודה. במקביל, אני ממליץ להקליט את שיחת הטלפון איתם, כי היא מהווה הוכחה שאכן עבדת שם. בית הדין לעבודה ייתן לך את הכסף + פיצויי הלנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה רבה.

בבקשה שיגישו מה שהם רוצים למשטרה ולכל מקום משהו שלא עשיתי לא עשיתי

ביום א אני אתקשר ויקליט יש לי את האפשרות בפלא וזהו נמאס כבר.

זה כבר לא הקטע של הכסף כי אין שם כל כך הרבה כבר הקטע של הפרנציפ

פורסם

בדיוק לפני כמה ימים הקלטתי את חבר שלי עם מעסיק שלו שהוא עבד אצלו והמעסיק חייבמלו 5 אלף בקירוב. הלכנו לבית דין לעבודה וכבר יהיה דיון (ביה"ד לעבודה יחסית מהיר) גם ציינו שהוא עובד שחור ומעסיק עובדים ללא תלוש. לך גם לבית הדין

אם לא גנבת אין סיבה שלא ישלמו לך וגם ריבית. כל הסיפור הזה של השתייה זה לטובתך כי בתחילה אמרו תבוא נשלם תבוא נשלם ורק פתאום שרוצים לעשות קופה ממציאים פזמון חדש ומעלילים עליך עליולות.

הרי ברור שמישהו מנסה להפחיד אותך כי אתה צעיר והוא חושב שאתה לא תדע איך להחזיר.

פנייה לתקשורת המקומית שלכם תהיה נהדרת. אני הייתי עושה את זה ולו רק בגלל השם הטוב שלהם באיזור שלך וככה הם יורדים נמוך - מגעיל!

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

או התחלתי לעבוד בענין התקשרתי אליהם והקלטתי את השיחה והוא בשיא החוצפה אמר לא ישלמו לך כי גנבתם משהו.

אמרתי לו שלא והוא אמר סתם היה לכם בתיקים?

אמרתי לא היהי לנו שום דבר בתיקים ואם היה תפנה למשטרה ותדווח על זה כי זה שטויות ושיביא את המשכורת לפי אותו יום ומה שהוא טוען שיפתור עם המשטרה.

אך ההקלטה בפלא שלי קצרה והספקתי להקליט לא תקבל את הכסף ובאיזה אירוע זה היה.

אין לי אפשרות להגיע לתל אביב יש אפשרות לעשות זאת דרך פקס? הבית דין לעבודה

תודה מראש

• תוכן חדש...