טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,256 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם ! האם מישהו נתקל בעיה של אי התנעה מהפעם הראשונה בשאות הבוקר ? משום מה כל בוקר (אבל רק בבוקר) האוטו לא מתניע מהפעם הראשונה. מהפעם השניה הוא מתניע מייד ובמשך היום אין בעיה. המצבר חדש לגמריי, נבדק ליתר הבטחון. מוסך רנו עשו עדכון תוכנה למחשב, זה לא ממש עזר ועכשיו הם לא יודעים איפו הבעיה ומתחילים רק לנחש. אולי מישהו מכיר את התופעה ?
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום אנשים. יש לי שאלה קטנה לאלו המבינים: ברשותי BMW E36 שנת 98' אני מעוניין לרכוש קיט כולל לרכב הכולל טמבון קידמי, חצאיות, טמבון אחורי, ואולי ספויילר. קראתי קצת תגובות על MAXIMUM BOOST, וראיתי את הדוכן שלהם באוטומוטור, ובאמת אהבתי, למרות שהעבודה לא כל-כך חלקה (יש הרבה נקודות חיכוך בין שני חלקים שהיו צריכות לעבור שיוף וכדומה). בכל זאת, שאלתי היא כמה קיט כזה אמור לעלות, כי לאחר בירורים שעשיתי מחו"ל, ראיתי שאני יכול לרכוש הכל במחיר של עד 5000 ש"ח (לא כולל משלוח). כמו כן, לפי מה שהבנתי, MAXIMUM BOOST מייצרים את המוצרים שלהם בארץ, לכן מחירם יוזל בהתאם, אך איך האיכות של אותם מוצרים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
שלום לכולם בבעלותי פונטו hgt 01 שרכשתי לא מזמן ואני מעוניין להתקין ברכב אגזוז לחץ, אני אשמח אם תוכלו לספק לי מידע על הסוגים השונים, היתרונות/חסרונות, עלויות והכי חשוב איפה אפשר לעשות זאת. תודה רבה [email protected]
הודעה אחרונה מאת עומרי, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי יודע מהו מחיר אימובילייזר חדש, עם ניתוק סולר, לג'יפ מסוג פאג'רו? מהן הפירמות המומלצות? מי מכיר מתקין מומלץ?
הודעה אחרונה מאת george, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מזה כמה חודשים שאני מחפש נואשות צמיגים והתמקדתי בעיקר בפאלקן.. סוף סןף גם הצלחתי להשיג... המצב כבר היה קריטי, נשמעו רעשים מכיוון הצמיגים האחוריים והם התייבשו והחלו להיקרע, הם ממש ממש ישנים... KLEBER מעולים, פשוט מעולים! הצמיגים הקידמיים שלי היו STUNNER שאותם קניתי לפני כשנה.. בקיצור, החלטתי משום מה ש-FALKEN עדיפים על STUNNER והם חדשים ולכן התקנתי אותם מקדימה, ואת ה-STUNNER העברתי אחורה.. נסעתי מאז ממש מעט, ואני לא מצליח להבין אם זה תקין או לא: ההגה מסתובב בצורה קלה הרבה יותר, כאילו יש לי הגה כוח כמעט! ונכנסתי להחלקות במספר פניות ממש ממש שגרתיות כשזה לא היה אמור לקרות כלל! האם זה נורמלי לצמיג חדש (במידה ומרחו עליו חומר כלשהו לשימור או בכלל?), או ש-FALKEN SINC…
הודעה אחרונה מאת burshtein, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה בדיוק משנים כאשר עושים ובכמה קילומטרז??????
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אם אני ממלא אוקטן 95 במקום 98 אז אני פוגע במנוע??
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 32 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
כמו שרובכם יודעים רכשתי לפני כחודש גולף |GTI (מנוע 1.8 עם טורבו) ומאז מטרידה אותי השאלה, כמה לחכות שמעתי המון גרסות, חלק אומרים שצריך לחכות 3 דקות בכל מקרה חלק אומרים שאם נסעת נסיעה רגועה אין צורך לחכות לעניין, מה לעשות נכון להיום אני משתדל לא לעבור את ה2500 סלד בדקות האחרונות של הנסיעה ובנוסף מחכה כדקה + - לפני כיבוי שי
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 1 תגובות
- 956 צפיות
ההגיון אומר שככל שמנוע ספורטיבי ומהיר יותר , כך גלגל התנופה יהיה קל יותר , וכך תהיה תגובה מהירה יותר ללחיצה או לעזיבה של דוושת הגז (משום שכוח ההתמדה של גלגל התנופה יהיה קטן יותר ויהיה קל יותר לשנות אותו). האם אני צודק? ואם לא תקנו אותי בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם... כידוע וכזכור (בטח לא לכולם) הרכב אצלי כבר כמעט חצי שנה (עוד 3 שבועות)... ועכשיו הגיע הזמן לטיפול החצי-שנתי לפי הוראות היבואן... הרכב מצריך טיפול כל חצי שנה או 10,000 קילומטר, כאשר בטיפולון הזה מטפלים רק בשמן המנוע (ופילטר שמן כמובן). עלות הטיפולון הזה הוא כ320 ש"ח כאשר זה מתחלק ל-94 ש"ח שמן מנוע סינטטי (לא מצוין איזה, ושכחתי להסתכל בטיפול הקודם), 94 ש"ח לפילטר שמן, ועוד איזה 4 ש"ח לגומיה, פלוס מע"מ ועבודה יצא ה-320... חשבתי לאחר כל הדיונים שהיו פה בעבר על כדאיות ביצוע הטיפולון הזה, האם באמת יש צורך (בגלל שיש כאן שימוש בשמן סינטטי מלא) בהחלפת שמן כל חצי שנה? (הרכב, דרך אגב, עבר 6000 קילומטר לערך) הטיפול הקודם שנעשה היה טיפול מקיף, ז"א, ממש לאחר הקניה …
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ככלל , איזה סוג בלמים נחשב טוב יותר (טוב יותר=עוצר מהר יותר): תוף או דיסק?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום , הנ"ל קרא למרבה הצער ... מה אתם מציעים לעשות , לנסות להביא מדחס מפירוקיה או ללכת למוסך שיעשה שיפוץ . קיבלתי הצעה של 1200 ש"ח כולל עבודה . מה אתם חושבים ? תודה .
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 3 תגובות
- 973 צפיות
היכן ניתן לשיג סעפת פליטה משופרת לראלי 1300? 4 ל-1 מה הטווח מחירים בערך? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת colchao, -
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מה מציין ה"אוקטן"? (הבנתי שזה רמת הזיקוק או משהו. יכול להיות? ) ואם יש אוקטן 99 ו 100 ולמה הם משמשים ( שמעתי ש 100 זה למטוסים. יכול להיות?)
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ברשותי לנסר 91 עם צבע כהה מטאלי ודהוי-מתקלף בחלק העליון, מכסה מנוע ובגאז'. אין סימני חלודה. רציתי לדעת האם אני צריך לרוץ ולהזדרז לצבוע? האם יש סכנת חלודה? האם יש דרך לדעת עד כמה הסכנה קרובה אם היא קיימת?
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ! יש לי פיג'ו 405 ,SR אוטומטית , 1.6 , שנת 90.... תסלחו לי על הבורות (עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא) איזה דלק היא צריכה ? 95 או 96 ? אל תפנו אותי לחוברת בבקשה... לא הצלחתי למצוא בפורום , או במקום אחר באינטרנט תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 25 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם.. חשבתי על הנ"ל היום ורציתי להתייעץ ולשאול באם מישהו כבר התנסה בנושא או יכול לתרום לאמיתות הדבר או להפרכתו. אז כך, לפי הבנתי אין הכהיית החלונות חוקית כיוון שיש חשש מפגיעה ביכולת התנפצות השמשה בזמן פגיעה. לכן הדבקת מדבקה כהה (מה שרוב האנשים עושים) אסורה. ולכן גם הוצאת השמשה וטבילתו בחומר מכהה וכדומה (אין לי מושג מהי הפרוצדורה כאן) אסורה גם כן. הדרך היחידה החוקתית ומכאן גם ההגיונית היא שרק רכב שבא במקור עם חלונות כהים מורשה להם. אם כך, האם יש אפשרות לגשת לזגג או למפעל לייצור שמשות למיניהן ולבקש ליצור שמשה כהה כך שתהיה כהה בתהליך זיגוגה, ובכך להמנע מנסיעה עם שמשה לא תקינה. האם זהו פיתרון אפשרי לנושא? יש אנשים שעשו כך בעבר? מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה? ע…
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 1 תגובות
- 776 צפיות
אני מבקש מאוד, שרק מי שסגור לחלוטין על התשובה שלו, שיענה. תודה. קניתי לפני כחודשיים קורולה 1.6 ליטר, מודל 97 . הרכב עבר בדיקת קנייה מקיפה, יצא מושלם, למעט כמה תיקוני פחחות קלים, וגם לאחר 4000 ק"מ, צריכת השמן היא אפס. ההאצה שלו מרגישה מוזר מאוד: הרכב די עגלתי בסל"ד של עד כ4500 ומשם ועד ל5500 סל"ד , מרגישים שמעין סוויץ' מופעל והמנוע הופך לחזק מאוד יחסית. (מספרי הסל"דים הם בהערכה. אין שעון סל"ד, אבל אם למשל מותר להגיע בשלישי ל125 קמ"ש, אז בערך ב105 קמ"ש המנוע "נפתח" ) . אמנם נתוני המנוע הם ששיא המומנט מגיע ב4400 סל"ד ושיא ההספק ב5500 סל"ד, אבל ההרגשה היא לא שהגעתי לשיא המומנט אלא ממש הרגשה של מנוע כבוי לפני 4500 סל"ד ומנוע חי מאוד מעל הסל"ד הזה, ממש סוו…
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 23 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת איך להתקין מוטות חיזוק מפני פגיעות צד ופגיעות חזיתיות ועד כמה הם יכולים לעזור בעת תאונה? זה חשוב לי מאוד ואני מעוניין לעשות אז זה לפני כל שיפור אחר. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אולי השאלה דבילית אבל אני ממש לא מבין פה משהו!! תקנו אותי אם אני טועה: *שיפור כמו פורטינג מטרתו לאפשר זרימה יותר גדולה וקלה של דלק מסעפת היניקה דרך הראש לצילינדר (החלקה והרחבה של מעברים בראש..) *שיפור כמו הרחבת דיזות (קרבורציה כמובן) אמור לתת אפשרות לקרבורטור לספק יותר תערובת למנוע. *טורבו שמאפשר דחיסה של אוויר וכך להגדיל את כמות התערובת למנוע בואו ניקח לדוגמא AX ספורט מנוע 1.3 ונדחוף לה חלק מהשיפורים האלה. לשאלה שלי: המנוע לא יחנק לעזזל!?!?! כלומר למנוע יכולת מוגבלת של שריפת דלק- (האם היכולת הזאת במנוע מקורי כמעט ולא מנוצלת?? ,מה שלא נראה הגיוני..עובדה מנועים נחנקים!) אשמח לקצת סדר בבלאגן ולתשובה ..(אגב ערכתי חיפוש…
הודעה אחרונה מאת Mouse, -
סלחו לי על הבורות, אבל : 1. איזה סוג דלק מתדלקים ברנו מגאן 2 ? 2. מה זה הפרסומות עם הדרקון ? (גולד משהו...) 3. האם חייבים לשים רק את סוג הדלק שכתבתם כתשובה לסעיף 1, או שאפשר לשים גם אחרים ? (למשל, 99 במקום 95, 98 וכו') 4. אם יש לי דלקן ברכב, הכוונה היא שמתדלקים לי כרגיל, אבל במקום לשלם אני מביא למתדלק את הכרטיס של החברה, או שאני מתדלק לעצמי ויש מתקן על פתח תא הדלק ? (שעושה מה ?) בור ועם הספר...
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אופן הפעולה של מדגש טורבו? כלומר איך הגזים הנפלטים מניעים את הטורבינה? מגדש על- מונע ע"י רצועה (כמו מזגן למשל), לכן אומרים שהוא גוזל כוח מהמנוע?
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם זה המוח??
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב אנשים יקרים בבעלותי פונטיאק סנבירד מודל 94' אתמול שמתי לב שישבתי עם חברים אחרי שכיביתי את המנוע שיש לי נזילה של מים ירוקים... התכופפתי וראיתי שנוזלים מים (בקצב איתי מאוד , טיפה טיפה) מהרדיאטור... (יש כמו מן גריל כזה , שבתחתית שלו יש 2 חורים , אחד בכל פינה ... ומאחד החורים מיים מטפטפים.) עכשיו לא תמיד זה מטפטף... תאמת מאתמול זה לא טיפטף לי , מה יכול להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים... תומר. (אם אתם צריכים תמונות אני ירד לחנייה ויצלם את האיזור המטפטף)
הודעה אחרונה מאת civic, -
- 1 תגובות
- 884 צפיות
אתמול ביצעתי בעצמי טיפול 10,000 לפיאסטה שברשותי מדגם youth 1300 שנת 96 רק שאני לא מוצא את פילטר הדלק בשביל להחליף אותו !! מישהו יודע היכן הוא מסתתר ואם בכלל כדאי להחליפו כל שנה / 10,000 ק"מ ??
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אוקי אז ככה...היום בבוקר הייתי בדרכי ללימוד כשנכנסתי לתדלק בתחנת דלק, ישבתי באוטו התנעתי אותו (אחרי התידלוק) ונסעתי...ופתאום ראיתי שאיזו שהיא נורה דולקת שמצוייר עליה ברק כזה... נסעתי לתחנת הדלק הבאה ושאלתי את המתדלק מה זאת הנורה הזאת שדולקת, הוא ענה לי שמן והתפלאתי לשמוע כי אני יודע שמנורה של שמן יש בה מין קנקן שמן כזה... אמרתי טוב הוא בדק לי שמן והיה ממש במינימום, אמרתי טוב תביא לי ליטר שמן לפחות להגיע לאנשהו... סבבה שם לי שמן נסעתי למוסך הקרוב, ושאלתי את המוסכניק מה זאת הנורה הזאת הוא ענה לי שזאת נורה של האינז'קטור כלומר מראה על תקלה כלשהי במערכת...הוא אמר זה לא כל כך נורא ואפשר לנסוע אבל רצוי לפנות לחשמלאי שיבדוק את העניין. הגעתי ללימודים, למדתי, סיימתי ללמוד ו…
הודעה אחרונה מאת slash, -
-
- 3 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מה הנזקים שנגרמים עקב מילוי מעל המותר של המים?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שבר בחלק התחתון של מסגרת הפלסטיק(לא בטוח שזה פלסטיק-אולי חומר מרוכב) של מראת צד ברכב מסוג פולסוואגן בורה שנשבר בעקבות מכה מאוטו חולף. השבר לא גדול, אורך 3 ס"מ ועובי כחצי ס"מ . חשבתי על סיליקון, דבק חם, דבק מהיר(אמרו לי שהוא לא יחזיק בחום והמליצו על אפוקסי...) מה דעתכם? אולי יש דבק מיוחד למצבים האלה?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
לפני שנתיים קניתי את רכבי. בבדיקה התגלה שסתום דופק (עוצמת הדפיקה הייתה חלשה). לפני כמה ימים הבחנתי בשני דגמים זהים לשלי בדיוק עם רעשי שסתומים. לאחד היה רעש זהה בעוצמתו לשלי ולשני היה רעש גבוה בעוצמתו. האם אפשר לקרוא לזה מחלה ? היכן יש את הבעיה בשסתום ? לא התגלתה אצלי בעיה קומפרסייה באותו צילנדר. אז אני מניח שבין הנדנד לשסתום. הגיוני ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
הבעיה היא כזאת... כאשר אני פונה פניה של יותר מ40 מעלות לערך ולוחץ על דוושת הגז, אני מרגיש שהאוטו כאילו על ניוטרל וכאשר אני חוזר שוב למצב שבו אני נוסע בקו ישר אחרי הפניה האוטו אפילו מפרפר אם אני ממשיך ללחוץ על דוושת הגז... איפה הבעיה?
הודעה אחרונה מאת roy_tong_tong,
-
מי מחובר 71 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 2,049 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- Itzik-b
- Chmimo
- Nakamichi
- PASHUT
- Mike Lowrey
- zaf
- discoTD5
- chrono
- Nemesis
- RBRB
- winner