טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,253 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נכון במהיר ועצבני 2 היה קטע כשהSKYLINE הגיע לקו הזינוק אז הנהג לחץ על משהוא שהוציא גז כזה מכיון הגלגלים הקידמים... אז אני רוצה לדעת איך קוראים לזה? ואולי מישהוא יודע איך זה עובד? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום , יש לי בנוסף לראלי ג'סטי 92 1.2 קרבורטור . בעל המכונית הקודם אמר לי שמאז ומתמיד ( וגם הבעלים הקודמים ) שמים 95 , והרכב נוסע מצויין ... האם לעבור ל - 96 ( קרבורטור ) או להמשיך עם 95 . תודה .
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר רכש לאחרונה במוו קופה סדרה 3, מודל 97 אחרי כשבועיים הוא הבחין שלמרות הגיר האוטומטי הוא מרגיש מכה ברגע העברת הילוך, כנראה בין שני לשלישי. הוא טוען שזה לא קורה כל פעם אך לעיתים די קרובות, לקחתי את הרכב שלו לסיבוב וגם כן הרגשתי מכה קטנה שקצת קשה להסביר כיצד נשמעת. מה יכול לגרום לתופעה שכזו? כמובן שהוא יקח את הרכב לבדיקה אך האם לדעתכם זה סימן לגסיסתו של הגיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת gmb, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ומחייבת רישום ברשיון ? וא כן, האם די לגשת למכון רישוי לצורך הרישוי או צריך להגיע לעמדה מס' 1 במשרד הרישוי. מדובר על וו שישמש לגרירת עגלה עם אופנוע מים.
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי סובארו לגאסי 93 1600 אוטומט במצב שמור. בעקבות נסיעה מתוכננת לחו"ל לתקופה ארוכה (חצי שנה - שנה) , הרכב יועמד (כעקרון יושבת לתקופה ארוכה - ולא שמישהו יניע אותו פעם בשבוע) אשמח לשמוע על המלצות בנושא מה הכי כדאי לבצע ולהכין את הרכב בפני העמדה ממושכת. תודה.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום אנשים, רציתי לדעת האם צריך לבצע מיוחד בהחלפת מים ברדיאטור. אני מעוניין להחליף את המים הרגילים שמילא הבעלים הקודמים, למים ירוקים. האם מספיק יהיה לרוקן את הרדיאטור ואז למלא מים ירוקים או שיש עוד משהו שכדאי לדעת? תודה
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום בבוקר יצאתי לעבודה. אחרי כקילומטר הרגשתי שהבלימה קצת חלשה. חזרתי הביתה לבדיקה- לא מצאתי סימנים לנזילות. כאשר מפמפמים קצת יש "קונטרה" ובלימה. אחרי מס' פעמים הדוושה יורדת עד הסוף. אחד מהשניים לדעתי: או שיש לי אויר במע' או שהאטמים בצילינדר הראשי בסוף דרכם. אני יוצא עכשיו לנקז אויר מהמע' בתקווה שזו הבעיה. אם זה משהו אחר אשמח למלצה למכון בלמים טוב באזור פ"ת או למקום שבו ניתן לקנות חלקים (בעיקר אטמים) לביצוע העבודה (בבקשה בלי הטפת מוסר בקשר לחשיבות של הנושא והנחיצות לביצוע במוסך- כבר הגעתי למסקנה שמוסך לאו דווקה יעשה עבודה טובה יותר ממני). תודה רבה ויום טוב. דני.
-
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אני עומד לפני החלפת רצועת טיימינג ל- 106GTI שלי. מה כולל הטיפול? כל מוסך יוצא בהצהרות שונות.... רצועה , פולי , מותחן? , מחזירי שמן? ??? אנא רק מי שיודע, יש לציין כי האוטו במצב מעולה וללא נזילות בכלל! לצערי חוויתי ברכבי הקודם מוסך שהתקין טיימינג ולא ידע מה הוא עושה ואחרי 3 חודשים היה צריך להחליף מייסבים מחדש! (עבודה מלאה מחדש) - לכן הפעם אני מתכונן מראש כמו כן אשמח להמלצות על מוסכים - כרגע על הפרק - מוסך הדקל בהרצליה תודה אייל
הודעה אחרונה מאת עומר ג R, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
הקורבן: פיג'ו 205 פוראבר, בציר 95'. ראשית הרשו לי לחלוק עמכם את הרגש הבא: ישששששששששששששששששששש! סוף סוף האוטו לא על קוצים. התמונות היו אמורות לצאת באיכות טובה בהרבה, אבל מכיוון שהמטרה הייתה לא להפריע לעוסקים במלאכה נאלצתי לצלם מהר. כמה יצאו "אמנותיות" להפליא. אחרות נדרשו לעריכה דיגיטלית מסיבית. כולי תקווה שעל אף המגבלות החומר יהיה מועיל ומעניין לכולם. זמן עבודה משוער: כולל המתנה לשליח מחנות החלפים שיביא את הציריות - 4 שעות. אין לי מידע על כמה זה היה עולה בזמן וכסף במוסך מורשה. רקע: הציריות מתקתקות מזה זמן רב, אך לאחרונה חלה החרפה במצב והן תקתקו קשות גם בסיבובים קלים. לאחר התלבטויות והתיעצויות החלטתי לוותר על ציריות משופצות שמחירן נמוך בהרבה ולהשקיע…
הודעה אחרונה מאת Lythos, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מילא אנחנו משלמים 5.14 על ליטר. אבל לפחות שזה יהיה דלק. אני עדיין לא סגור במאה אחוז שזאת אכן הבעיה אבל בחודש -חודשיים האחרונים האוטו ממש התחיל לגמגם בהתנעה. (VR6) לוקח לפחות 4-5 פעמים עד שמצליחים להניע אותו. ניסיתי להחליף יחידת טמפ' (ששולטת על צ'וק אוטומטי) - לא עזר. ואז בא לי רעיון להחליף תחנת דלק. אני מתדלק בד"כ בדור יהוד, ועכשיו ניסיתי תחנה אחרת (של חב' דלק), דלק 95 אוקטן, והשיפור ממש משמעותי. חב' דלק טוענים שבדלק שלהם יש גם תוסף, אני לא יודע מה ואיזה אבל ללא ספק בעיית ההתנעה נעלמה! מה שמוזר הוא שהבעיה הזו לא קרתה לי במכוניות אחרות שתודלקו שם (גולף CL1800, פאסאט 2 ליטר) באותו דלק ממש. יכול להיות ש-VR6 יותר רגישה?
הודעה אחרונה מאת V6, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תגידו בתור אחד שמרבה להוריד לחץ אויר ואז להחזירו... הקומפרסורים הקטנים האלה שמוכרים בהום-סנטר (אם אני לא טועה זה משהו כמו 120 ש"ח) הם מספיק אמינים ושימושיים או שמא עדיף למלות אויר בתחנות הדלק? אני גם לא בטוח שתחנות מילוי האויר בתחנות הדלק אכן מדוייקות ואמינות מספיק שאפשר לסמוך עליהן.. לפי מה שמספר אנשים כתבו כאן בעבר... דרך אגב, האם ממלאי האויר הדיגיטליים החדשים שמגיעים אט אט ליותר ויותר תחנות דלק אמינות יותר מהמילויי אויר הקודמים (האנלוגיים..?) או שמא הם פחות מדויקים/אמינים? רמי
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מחפש סדנה מקצועית שתעשה שיפורי יופי לסיוויק האצ'בק 95. אני רוצה לשים פגוש קידמי ואחורי וחצאיות. לא משנה איפה בארץ כי אני לא מתפשר על איכות. אבל אני מעדיף באזור חיפה והצפון. וכמה בערך זה אמור לעשות. אני רוצה משהו יפה מקורי אבל לא מחיר מאד גבוה. אב לא סתם איזה חצאית פשוטה וספליטר ורשת בפגוש. מה אפשר לעשות ב5000 שקל? אני לא יודע מחירים בכלל. אין שמץ של מושג בקשר למחירים. אז תעזרו לי למצוא מקום טוב אם נסיון ושם טוב
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שאלה- בפיאט פונטו 2001 כאשר לוקחים מהחברה מחשב ניהול מנוע המחשב מגיע לבדו או בצירוף מפתחות ו/או כרטיס זיהוי? תודה לכל מי שבידו מידע ומכון לסייע
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
(1)הפורום הוא מאגר מידע אדיר הכולל מעל 50,000 הודעות בקרוב ל-7000 נושאים. אם יש לכם שאלה שאינה כוללת סוגיה אקזוטית כמו השתלת מנוע של BMW בחיפושית מודל 73', סביר שהיא הועלתה כבר לפחות פעם אחת. לכן לפני פרסום נושא חדש בצעו חיפוש: (2)תנו כותרת סבירה והגיונית להודעתכם. אנחנו לא קוראי מחשבות ולא כל רכב דומה למשנהו, לכן הקדימו את הכותרת בסוג ודגם (אפשר גם שנת) הרכב שלכם בצורה הבאה: [106 ראלי] האם הגיע הזמן לטיפול ראש מנוע? (3)לבסוף - פרטו את מאפייני התקלה או את שאלתכם בצורה ברורה ככל האפשר. אם לא יבינו על מה אתם מדברים יקח הרבה זמן עד שתקבלו תשובה , וחבל. הודעות אשר לא יענו על הכללים ימחקו ללא רחם וללא ה"פ, כך שאל תציפו אותי בתגובות. עמית תודה…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 827 צפיות
מה ההבדלים בין נוזל קירור ירוק לבין נוזל קירור כתום (חוץ מהמחיר) ושאלה נוספת, מה אפשר לעשות שכאשר החלפתי נוזל קירור ושטפתי את הרדיאטור, ושטפתי את החלקים הפנימיים ולאחר ששמתי נוזל קירור חדש הנוזל נעשה כהה כנראה מליכלוך שנשאר במערכת... מה אפשר לעשות נגד זה ? תודה, איתי.
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אנשים, אני רוצה להחליף את המים ברדיאטור של הרכב שלי(סיוויק). החמור שממנו קניתי את הרכב החליף רדיאטור לחדש ומילא מים רגילים... מה אני צריך לעשות בכדי להחליף את המים? לרוקן ולמלא? יש משהו מיוחד שעליי לדעת?
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
נראה לי שזה הפולדר הכי מתאים לשאול... אני מתכוון לבנות "בור בדיקה" בחצר. כזה שאפשר לעמוד בו ולעבוד על הרכב מלמטה (כשאין ליפט). רציתי לדעת מהן המידות המינימליות המומלצות לבור כזה. נ.ב. - לחסוך את כל האזהרות מראש - קבלן בנין יבצע את העבודה והבור לא יקרוס. תודה,
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
-
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מהו לחץ בוכנה תקין לרכב מהדגם הנ"ל והשנתון הנ"ל ? אני מתכוון לנתון קומפרסיה ב PSI , ואחוז נפילה תקין . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עדיפות לאיזור י-ם , תודה, אדריאן.
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב הוא פולו 2001. אור החניה הימני האחורי ברכב כבה. חשבתי, שהבעיה היא נורה שרופה, אבל לאחר החלפה הבעייה נשארה. לאחר בדיקה ראיתי, שגם האור הקדמי באותו צד אינו עובד. האורות בצד שמאל תקינים לחלוטין. מה זה יכול להיות? האם קיים פיוז נפרד לצד ימין ושמאל?
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
(פורסם גם בוואי נט) הצרה: רובר 200 שנת 98, 1400 ידנית כרגע מושבתת במוסך פעם ש-נ-י-ה על ראש מנוע. פעם ראשונה היתה עקב חוסר שמן/מים לאורך תקופה. עכשיו - קורוזיה בין הבלוק למנוע, יש לבצע מילוי (או משהו כזה). עלות תיקון: 7000 ש"ח. מנגד עומד לו מנוע משומש מיבוא, טרם נפתח, קילומטראז' מוערך בין 30 ל- 40 אלף. אחריות 3 חודשים. מחיר כולל הרכבה: אותו דבר. מה כדאי לעשות? מנוע שעבר שני אירועים קשים מול מנוע עולה חדש שעברו לא ידוע. אנחנו ממש בדילמה... תודה מראש! מרב
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מה אתם ממליצים?? צבע כחול לא מטאלי וגם כל הערות על איך לעשות ווקס יתקבלו בברכה-מחר אני עושה אתה זה בפעם הראשונה תודה
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רובר מדגמי 216 שהיו צריכים להחליף מנוע /תיקון של בלאי בלתי סביר אחרי מספר מועט יחסית של ק"מ. העזרה היא לחבר אשר מחפש אנשים כאלו בשביל לארגן תביעה יצוגית כנגד החברה. תודה.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
למי שזוכר פעם היה במסלולים(לפני הפתיחה) ג'ימקאנה של מועדון. בדרך לשם נסעתי במהירות די סבירה 100 בערך כמעט כל הדרך החלונות הקדמיים היו פתוחים מעט. אחרי זה שמתי לב שהחלון רועד כאשר הרכב עומד/זז. רציתי לדעת האם זה קשור?האם יש הבדל בין חלון חשמלי או רגיל?אולי רגיל פחות רגיש?האם מגיני רוח יכולים לעזור או שזה סתם שטויות או לחורף כאלה... אם כן איפה ניתן להשיג באיזור המרכז?אני לא מאמין שאני שואל את זה אבל אני משתגע הייתי במלא אביזרי רכב בפ"ת ולא מצאתי! תודה לעונים צביקה
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום, לאחרונה הייתי בטיפול 10,000 , הונדה סיויק 1991. החלפת שמן, ופילטרים - שמן, אויר והזרקה. כמו כן, התלוננתי על צלצולים במנוע (במיוחד בזמן מאמץ של המנוע כמו בעלייה) והמכונאי אמר שאפשר לטפל בקלות - הוא כיוון קצת את הדיסטריביוטר (?!). (אני לא בטוח שכך נקרא החלק שאותו הוא סובב קצת). הצלצולים אכן נעלמו לחלוטין. אך מאז אני מרגיש שיש עלייה בצריכת הדלק של הרכב. מה דעתכם? תודה.
הודעה אחרונה מאת honda91, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עיינתי רבות בפורום הנכבד, מצאתי הרבה הסברים על פורטינג ויעילותו. השאלה שלי היא - האם פורטינג לרכב אוטומט יהיה יעיל כמו לגיר רגיל? אם לא, מה עליית ההספק המשוער? ברשותי אימפרזה שנת 2000. תודה
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר בעלים לשעבר של אודי ,העלה רעיון שאחרי ניקוי מעכת המים להחליף את הנוזל הישן עם הנוזל\גלי של אאודי, הרכב שלי הוא סיטרואין AX 92 1100 לרכב אין מיכל עיבוי הטענות בעד : קירור טוב (נוזל איכותי) כמו באאדי ע"מ להקל על המנוע השאלה יש טעם לעשות זאת ואם כן איך לעשות בצורה יעלה תודה
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היה לי ויכוח קל עם חבר בקשר למהות האוברול במנוע. במידה ועושים למנוע כלשהו אוברול, האם המנוע חוזר להיות כמו שהיה כשיצא מהמפעל, כלומר, מוציא את אותם ההספקים וחוזר לעבוד בצורה הטובה ביותר שיש? (במידה וזה מנוע ספורטיבי אפשר גם על הדרך לעשות פורטינג ואז זה אפילו יותר טוב מאשר האוטו היה חדש) או, אוברול משפר את המצב של המנוע, אבל לא מחזיר אותו למצב שהיה כשהיה חדש. מי מהטענות האלו נכונות? אני מכיר את חלקכם כאנשים שמסיקים מסקנות מהר מדיי אז כדאי שאני יציין ש: המנוע באיביזה בסדר גמור, אין לו שום בעיה, ויצא בבדיקה מעולה. השאלה נשאלה עקב וויכוח עם חבר ואין לי שום כוונה לעשות אוברול\להוריד ראש\ או לא יודע מה.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי נזילה קטנה של שמן מהאטם של הקרטר (מסתבר שאין אטם אלא שוב סיליקון כמו במנוע), אני עוקב אחרי מפלס השמן ובמדיד ראיתי שזה ירד לאמצע בין המינימום למקסימום. ברכב יש שעון לחץ\חום שמן מנוע. הבעיה היא כשהיה חסר שמן והוא היה על האמצע במדיד החום של השמן מנוע היה מעל החצי במחוג, לאחר מילוי עד למקסימום החום ירד אל מתחת לאמצע המחוג, למה זה?
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי יש לי שברולט ברטה והיום נתקלתי בתופעה של בעיה באורות בלוח השעונים צד שמאל של לוח השעונים עובד מצויין וצד ימין לא עובד חצי סקלת מהירות עובדת וחצי לא אני לא ממש יודע מה לעשות אשמח לקבל עצות מאנשים עם נסיון בנושא
הודעה אחרונה מאת kompy,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,931 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nimrodgavish
- borsood
- discoTD5
- 123Shmuel
- sperial
- גור אדם
- 3n
- נהג מירוצים ותיק
- מיץ פטל
- baer
- AUDIO KING
- chezik