Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה...היום בבוקר הייתי בדרכי ללימוד כשנכנסתי לתדלק בתחנת דלק, ישבתי באוטו התנעתי אותו (אחרי התידלוק) ונסעתי...ופתאום ראיתי שאיזו שהיא נורה דולקת שמצוייר עליה ברק כזה...

נסעתי לתחנת הדלק הבאה ושאלתי את המתדלק מה זאת הנורה הזאת שדולקת, הוא ענה לי שמן והתפלאתי לשמוע כי אני יודע שמנורה של שמן יש בה מין קנקן שמן כזה...

אמרתי טוב הוא בדק לי שמן והיה ממש במינימום, אמרתי טוב תביא לי ליטר שמן לפחות להגיע לאנשהו...

סבבה שם לי שמן נסעתי למוסך הקרוב, ושאלתי את המוסכניק מה זאת הנורה הזאת הוא ענה לי שזאת נורה של האינז'קטור כלומר מראה על תקלה כלשהי במערכת...הוא אמר זה לא כל כך נורא ואפשר לנסוע אבל רצוי לפנות לחשמלאי שיבדוק את העניין.

הגעתי ללימודים, למדתי, סיימתי ללמוד ונסעתי הביתה (נסיעה של 15-20 דקות) כאשר הגעתי לעיר משהו כמו 3 דקות מהבית שלי, אני רואה שהמחוג של חום המנוע נמצא ב-100 מעלות!!!! :shock::shock::shock:

הכנסתי לניוטרל (כדי לא להעמיס על המנוע יותר מדי) ובדיוק הייתי בירידה והדרדרתי...

לאחר מספר שניות המעלות ירדו למשהו כמו 95...פשוט קפץ לי למטה...הגעתי הביתה פתחתי את המכסה מנוע והיה ריח של שרוף...

יש לכם הצעות האם יש קשר בין הנורה של האינז'קטור (אם בכלל זה הנורה הזאת או משהו אחר), ובין זה שהמנוע כל כך התחמם?

ומה אני צריך לעשות?

נ.ב, יש לי אופל אסטרה שנת 95 מנוע 1.6.

[/color]

:scatter:
פורסם

מה דעתך פשוט לגשת למוסך. :?:

קשה לעשות דיאגנוסטיקה מרחוק.

יש רכבים אצלם המנורה הזאת מסמלת תקלה כללית במנוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אצלי סמל של ברק מצביע על בעיה בטעינה.

הכי פשוט 1- תבדוק בספר רכב.

הכי פשוט 2- שמישהו שמבין יותר יבדוק.

הכי פשוט 3- גש למוסך.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

[]הקטע הוא שאני מפחד לנסוע באוטו...שלא ישרף לי בכלל המנוע...

ואני לא יודע מה זאת הנורה הזאת כלומר מה היא מסמנת (ככל הנראה תקלה כלשהי ברכב) ולמה המנוע כל כך התחמם עד ל-100 מעלות...

[/color]

פורסם
[]הקטע הוא שאני מפחד לנסוע באוטו...שלא ישרף לי בכלל המנוע...

ואני לא יודע מה זאת הנורה הזאת כלומר מה היא מסמנת (ככל הנראה תקלה כלשהי ברכב) ולמה המנוע כל כך התחמם עד ל-100 מעלות...

[/color]

בדיוק בשביל זה יצרו את הגרר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ספר רכב יש?

אם כן תראה מה זה אומר...

אם לא, תגיד איזה רכב זה ואולי למישהו כאן יש את הספר ויכול/רוצה לעזור לך...

תראה אולי הרצועה של האלטרנטור נקרעה (אתה יודע איפה הוא?) או אם יש "גלגלים" ללא רצועה...

אבל הכי פשוט, והכי חכם זה להפעיל את הגרירה של הביטוח (אני מניח שיש לך) ולגרור את האוטו למוסך שאתה מטפל בו, זה מה שאני הייתי עושה אם הייתי בנעליים שלך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כתבתי לך תשובה בצירוף תצלומים של ספר רכב וכמה נזיפות באתר מועדון אופל.

הינה הלינק לתמונות:

http://fixxxer.pic.co.il

אם תתקשה לראותן, תפנה אלי בהודעה פרטית ואני אשלך לך אותן באיכות יותר טובה.

דימה

פורסם

אוקי בדקתי כמה דברים לבד והנורה שדוקלת מדווחת על תקלה כלשהי ברכב, שכרגע אני לא יודע אותה אבל מחר אני אסע למוסך.

ולגבי הלמה האוטו התחמם כל כך, זה בגלל היוניט שמפעיל את המאוורר שמקרר את המנוע משום מה או שנשרף או שנדפק ולא מפעיל את המאוור שיקרר את המנוע.

פורסם
אוקי בדקתי כמה דברים לבד והנורה שדוקלת מדווחת על תקלה כלשהי ברכב, שכרגע אני לא יודע אותה אבל מחר אני אסע למוסך.

ולגבי הלמה האוטו התחמם כל כך, זה בגלל היוניט שמפעיל את המאוורר שמקרר את המנוע משום מה או שנשרף או שנדפק ולא מפעיל את המאוור שיקרר את המנוע.

:roll:

פורסם

בסופו של דבר...מסתבר שזה היה פשוט פיוז שרוף של היוניט שמפעיל את המאוורר...לכן הראה בלוחית חיווי שנדלקה הראה שיש תקלה (פיוז שרוף) ולכן גם לא הפעיל את המאוור...עלה לי לתקן 20 ש"ח...

קצת יקר בשביל פיוז ו-5 דקות עבודה אבל זה עדיף לשלם 20 ש"ח במקום 20,000 אם ישרף המנוע.

בכל מקרה תודה על העזרה :)

• תוכן חדש...