Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תדאג, אני מבטיח לך שככה או ככה החיים שלך ידפקו

כי אתה תשלם גם על המכונית של זה שפגעת בו

גם על המכונית שלך

וגם תרופות לזה שפגעת בו ותאמין לי בתי משפט יהרגו אותך כמו נמלה

אני כבר מכה להגיד את המשפט "אמרתי לך"

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ומי אמר שאולי תצא בלא שריטה אבל אהכלוב שבנית קרס עליך והיתקפל וחס וחלילה..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה יכול ליסוע גם בטנק :lol: ,מתי שזה צריך לקרות זה קורה :!:

במיקרה שכתבו למעלה, שיהיה לך נגיד כלוב ,ותיתכן התאונה "חס וחלילה", והרכב השני יתפרק,

במיקרה כזה, במצב הטוב אני היתי מעדיף לעוף מהרכב (עזוב בצד את הטביעות שיצאו נגדך

ואת החיים האומללים -מבחינת חובות ענק לכל החיים,עזוב בצד רגע)

הגוף שלנו זה שקית מיים ,עם קצת עצמות.

עכשיו קח שקית מיים ,שים אותה בכלוב (של צינורות 200 ס"מ עובי-יצוק!!!)

עכשיו תיזרוק את הכלוב מהקומה השניה בבית למטה

הכלוב הציל את השקית המסכנה??? :roll:

ובמיקרה שכתוב מעלה זה לא שקית מים וזה לא תאוצה של של ההדגמה למעלה

יכול ליהיות שהכלוב יחזיק אותך כל כך חזק שהשרירים לא יעמדו בזה (אתה פשוט תישבור

מיפרקת מהחבטה הפיתאומית)

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

פורסם
אתה יכול ליסוע גם בטנק :lol: ,מתי שזה צריך לקרות זה קורה :!:

במיקרה שכתבו למעלה, שיהיה לך נגיד כלוב ,ותיתכן התאונה "חס וחלילה", והרכב השני יתפרק,

במיקרה כזה, במצב הטוב אני היתי מעדיף לעוף מהרכב (עזוב בצד את הטביעות שיצאו נגדך

ואת החיים האומללים -מבחינת חובות ענק לכל החיים,עזוב בצד רגע)

הגוף שלנו זה שקית מיים ,עם קצת עצמות.

עכשיו קח שקית מיים ,שים אותה בכלוב (של צינורות 200 ס"מ עובי-יצוק!!!)

עכשיו תיזרוק את הכלוב מהקומה השניה בבית למטה

הכלוב הציל את השקית המסכנה??? :roll:

ובמיקרה שכתוב מעלה זה לא שקית מים וזה לא תאוצה של של ההדגמה למעלה

יכול ליהיות שהכלוב יחזיק אותך כל כך חזק שהשרירים לא יעמדו בזה (אתה פשוט תישבור

מיפרקת מהחבטה הפיתאומית)

מה זאת אומרת... אז אני לא מבין בשביל מה יש כלוב כזה...

עזובו שניה מה זה יעשה לרכב הנפגע...

תאורטית עם אני חגור ברכב עם חגורת 4 נק' או 5 (או מה שלא יהיה בסגנון...) ואני עצמי דבוק לכסא... ויש לי כלוב התהפכות, ובעצם אני עושה חס וחלילה תאונה ומתהפך הרי הכלוב אמור להגן עלי מהרכב שיתקפל עלי וימעך אותי, לא??!? או כאשר משהו נכנס בי והרכב שלי פשוט לא מתקפל והורג אותי, כל זאת כמובן שאני חגור למושב ולא זז ממנו...

פורסם
תגובה לנסיך: מה שאתה אומר זה אבסורדי , כי אם זה הקו המנחה שלך אז לך ותיסע על ווספה ואני מבטיח לך שלא יאונה שום דבר לנוסעי הרכב שיתנגש בך. הרי חברות משקיעות הון של משאבים בשיפור ההגנה על נוסעי הרכב וחיזוק השלדה של הרכב ומהסיבה הזאת כן קונים את המכוניות שלהן , אז אתה רוצה להגיד לי שכל האנשים האלה מסכנים את הציבור?!?!

וד"א , אם ברכב שלי יהיה כלוב התהפכות אני לא אלך ואסע כמו מטורף מתוך ידיעה ש"יש לי כלוב הגנה - שימותו כולם" , מה שאתה מתאר מזכיר לי משחק מחשב ישן (CARMAGEDON מכיר??). אף אחד לא יילך ויתנגש עכשיו במכוניות כאילו הוא בלונה פארק. כל מה שאני רוצה זה הגנה לרכב ולנוסעיו (בעיקר מפני מקרים של התנגשות צדדית , שם הכלוב מתגלה כמציל חיים ודאי).

עמרי

עמרי דארלינג.

החברות שבונות רכבים לא עושות אותם חזקים יותר.

אני לא יודע כמה אתה מעורב בתאונות \ שומע על תאונות \ עושה תאונות \ מתבונן בכלי רכב מרוסקים ולומד את הנושא לעומק

אבל

מה קורה בשנים האחרונות הוא בדיוק ההיפך.

אם היית לומר קצת פיזיקה היית יודע שאנרגיה היא דבר שקיים ומשתמר, ואנרגיה של תנועה צריכה למצוא את דרכה החוצה כשאר האוטו עוצר בפתאומיות

ועוד היית יודע יקירי שזה או אתה כחלק מגוף נע שתספוג חלק מהאנרגיה

או שזה האוטו שלך

וזה מחזיר אותי לענין שזנחתי כמה שורות מעל

יצרניות הרכבים משקיעות הון לא כדי לעשות את המכוניות שלהן חזקות יותר

הן משקיעות כדי לעשות אותן בטוחות יותר, כלומר שהאוטו יפגע כמה שיותר (ז"א יספוג כמה שיותר מאנרגיית ההתנגשות) ואתה תיפגע כמה שפחות.

ומה אתה מבקש לעשות? אתה מבקש לקחת את החלק שהרכב סופג בהתנגשות ולחזיר אותו חזרה אליך - הנוסע\נהג, ופה אני כבר מפנה אותך לדוגמא של TIBURON שאמר לך, קח שק עם מיים ועצמות, וזרוק אותו מגג בנין, גם אם תשים אותו בכלוב, השק אבוד - למה?

כי אין מי שיספוג את האנרגיה במקומו.

יום טוב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הדבר הנ"ל אמור להגן נכון...אבל

הרכב שבו מותקן הכלוב המיועד אמור להיות מיועד להתקנת הכלוב

נקודות ספציפיות מתוכננות היטב לספיגה מירבית של עוצמת המכה ליפני שהכלוב מקבל את האנרגיה הלא רצויה הזו

ברכב רגיל הנקודות ספיגה כבר נימצאות שם בתיכנון והכשחה יתרה תיהיה לא משמעותית במהירויות נמוכות אבל במהירויות גבוהות(חזיתית כלוב 100,רכב פוגע 100/צד רכב פוגע 100)תהפוך למסוכנת בחלק מהמיקרים -זה כבר מזל

במרוצי אוץ 0-400 ריכבי הדרג מיתפרקים (סופגים את האנרגיה)והכלוב למעשה ניתק מהגוף (והאיזור חלק מפגעים אשר אמורים ליבלום אותו בפיתאומיות)

במרוצי ראלי הרכב הוא לא סטנדרטי לחלוטין ומקבל תוספת של איזורי ספיגה לקבלת הכלוב למרכב(וגם שהנהג לא אמור להגיע למצבים קיצוניים של "חזיתית"" וצד " מטורפים.

ביגלל זה הוא נוהג שם,ויש מסלול שלומדים אותו מראש כל הנהגים למניעת טעויות פאטאליות)

ואם זה קורה להם תאמין לי הם לא סופרמן הם הופכים למיץ ושנים של שיקום

פורסם

אני כבר מפנה אותך לדוגמא של TIBURON שאמר לך, קח שק עם מיים ועצמות, וזרוק אותו מגג בנין, גם אם תשים אותו

שקית מים זה אני רועי :wink:

• תוכן חדש...