רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,621 נושאים בפורום הזה
-
טולדו החדשה
מאת RS-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, http://www.auto-motor-und-sport.de/d/60368 ואתם התלוננתם על העיצוב של הפוקוס החדשה ...
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 34 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
תסתכלו טוב טוב..... http://iaroc.netnow.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=6738
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכיון מרום נווה אחרי רח' גרשום. ראו הוזהרתם ! הוא תפס כבר איזה 50 מכוניות היום. דניאל. - אולי זה לא המקום לזה אבל חבל לי -
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תמונות ראשונות האיכות לא משהו אבל בכל זאת שווה צפיה , דווקא העיצוב הפנימי האמור להיות שונה מהותית מהנוכחי לא מופיע בתמונות אלו .
הודעה אחרונה מאת BobTheBuilder, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני קצת מתקשה למצוא ברשת (מוזר, לרוב אני די טוב בזה...) אני זקוק בדחיפות יחסית לנתוני מכירות של רכבי סוזוקי בעיקר (וגם מזדה ופורד) בחו"ל, לפי דגמים וארץ ייצור. תודה רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בעל רכב שיחנה על המדרכה ויחסום מעבר להולכי רגל ייקנס בקנס של 500 שקל לעומת קנס של 250 שקל עד כה. הקנס על בעל רכב שיחנה על מדרכה ויקצה מקום של 1.3 מטר למעבר הולכי רגל יגיע ל-250 שקל לעומת 100 שקל כיום. כך עולה מצו התעבורה שאושר היום (שני) על ידי ועדת הכלכלה. הצו יכנס לתוקף בתוך חודש, לאחר שיפורסם ברשומות. גובה הקנסות על עבירת חנייה על מדרכה יהיה שווה בין אם הדו"ח הוטל על ידי המשטרה או על ידי הרשות המקומית. ועדת הכלכלה גם אישרה השוואת קנס שמוטל על ידי המשטרה לקנס שמוטל על ידי הרשויות המקומיות. למשל: יוטל קנס של 250 שקל בגין עבירת עצירה על שטח הפרדה מסומן על הכביש. קנס של 100 שקל יוטל על נהג שיחנה במרחק הגדול מ-40 ס"מ מהמדרכה. ואילו הקנס המוטל על רכב הנושא חומרים מסוכנ…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
גניבה מרכב
מאת mini_guy- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברשותי רכב מיני מיינור שעומד מתחת לבית בחניה יחסית מוצנעת באזור הקריות השבוע גנבו לי אגזוז מהרכב (אגזוז כפול - תלשו אותו מהמקום עד הדוד הקידמי). מה אפשר לעשות בנידון : להגיש תלונה במשטרה? ואם אני יגיש הם מסוגלים לעשות משהוא? כמו כן... אם מישהוא שמע או ראה נהג שמספר על אגזוז כפול בגודל שמתאים למיני שהוא קיבל השבוע או שבוע שעבר(אני לא יודע מתי זה נגנב בדיוק אבל שבוע שעבר זה היה והיום גילינו שזה איננו) אני אשמח לקבל את הפרטים בהודעה פרטית כי אני מת למצוא את אותו אחד שהחליט לשפר את הרכב שלו על חשבוני ולהגיש נגדו תלונה במשטרה
הודעה אחרונה מאת אוהד_מ, -
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בימים אלו, מותנעת פעילות שמטרתה הקמת מסלול מירוצים מסודר במדינת ישראל. כדי לנסות ולהעריך, את מידת ההענות של הקהל חובב הרכב בארץ, לשימוש במסלול המירוצים, נדרשת עזרתכם במילוי השאלון המצורף. השאלון מצורף להודעה כקובץ WORD אותו יש להוריד, למלא במשבצות הלבנות, לשמור ולשלוח אלי לדואר: [email protected] לפני מילוי השאלון, נא לקרוא את המשך ההוראות בהודעה זו. אני מודה לכולכם מראש על שיתוף הפעולה. הוראות: * כל השאלות מתייחסות למתקן הבא: מסלול מרוצים סלול, מפותל (שאינו אובלי), בקנה מידה בינוני, אשר עומד בתקני FIA למרוצים ברמה לאומית. רוחב של כ- 12 מטרים, אורך של כ- 2.5 עד 3 ק"מ. * השאלות מתייחסות לנקודה עתידית בזמן בה קיים חוק הספורט המוטורי בארץ. * …
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולכם אנשים לשמחתי אני שמח לבשר לכם שהייתי בראלי קפריסין לא היינו בטוחים שזה יצא לפועל אבל ואללה יצא. לא יודע כמה מכם היו ובאיזה ראלי של ה-WRC זאת חוויה שלא תישכח כול האוירה מסביב אוירת חג אתם נוסעים ל-סטייג'ים בעזרת מפה שזה יפה רק מה שמתברר להיות יותר יפה זה שגם נהגי הראלי נוסעים עם הרכבים שלהם בדיוק כמוך אז יצא לנו לעצור ברמזור ליד הרי רוונפרה וסבסטיאן לוב. כמובן שכולם עוקפים אותך, לראות את פניצי עם האוולושין עוקפת אותך ברחוב תאמינו לי זאת חוייה בפני עצמה. כל העניין בכלל מושקע בכול כך הרבה כסף שאתם לא יכולים לתאר כמה זה עצום. כול ה-SERVICE AREA עם כול המכוניות, המכונאים, החדרי אוכל שהרימו להם, התחנות תעוד זמני אמת, המשאיות עם כול החלקי חילוף…
הודעה אחרונה מאת eiti1, -
- 3 תגובות
- 761 צפיות
האם בווסקאר זה כאילו מצלם אותך ואז שולחים לך הביתה תמונה או שפשוט עוצרים אותך במקום כמו לייזר?
הודעה אחרונה מאת noname, -
תינוק באוטו. 1 2
מאת דניאל- 19 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
מה זה השלט הזה ? למה זה צריך לעניין את סבתא שלי ? התינוק נוהג ? הוא בדיוק יונק ? הוא פולט ? צריל להחליף לו חיתול ? דניאל.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 5 תגובות
- 915 צפיות
א. האם דרגת הביטוח לכל המשפחתיות זהה? או שיש הבדלים כלשהם? ב. מה מחיר ביטוח חובה+ג' כולל נהג צעיר+כל נהג? ג. איך מחשבים את הביטוח המקיף (נגד גניבה, תאונה וכו'), אני יודע שבאופנועים זה 10% ממחירון הכלי, איך זה הולך במכוניות? תודה
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תהנו! http://www.gulfgt.com/media/driftdayout.wmv
הודעה אחרונה מאת djor, -
- 2 תגובות
- 773 צפיות
הגיע הזמן שמע"צ יודו באשמה שישנן תאונות דרכים שנגרמו כתוצאה ממפגעים בכבישים ובסביבה, אז YNET מציאה פתרון: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2514,00.html
הודעה אחרונה מאת 3000GT, -
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עד כמה שאני יודע- ישנם אולי גופים קטנים שמעודדים אישור חוק מוטורי בארץ בפורום מתלוננים (ובצדק!) יום אחר יום שאין לנו מירוצים חוקיים בארץ. אולי הגיע הזמן להקים גוף שיתחיל לעשות משהו בנוגע לעניין. אז כן, מדברים על אישור מירוצי ראלי בישראל, אבל כולנו יודעים בעוד כמה שנים (עשרות שנים) זה יקרה. וגם אם זה יקרה, אפילו בקרוב, ראלי זה לא הספורט המוטורי היחיד שקיים. כשאני אומר גוף- אני מתכוון למשהו רציני. אולי אני קצת מגזים, אבל אפשר אפילו להקים מפלגה שתלחם בשביל חוק כזה ("עלה ירוק" רוצים סמים חוקיים, לא?) אני בטוח שיש מספיק אנשים רציניים בפורום הזה בשביל להקים כזה דבר. אז אולי הגיע הזמן להפסיק להתלונן ובאמת לעשות משהו?
הודעה אחרונה מאת a.c, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שימו לב להודעה הזאת שמתפרסמת בפורום אספנות. מדובר ברנו פואגו הנה הלינק http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=38769
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. איך אפשר להבדיל בין 2 הדגמים הנ"ל? שניהם יובאו בשנים 96-97. עד כמה שאני זוכר, יש הבדל בהספק המנוע. הmgvvc חזקה יותר. האם יש עוד הבדלים? כאלו שנראים לעיין? תודה, יובל.
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אין מילים.... מי רוצה כיוונים אחרים? שימו לב שתמרור ההכוונה עומד בדיוק על הפיצול כך שהרבה זמן להחליט אין
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
-
תהיתי ביני לבין עצמי . בתור נהגים צעירים ולא מנוסים. קראנו כאן על המון תאונות וכמעטים. כשהייתם טריים על ההגה. נניח בשנה הראשונה. כמה תאונות יצא לכם לעשות ? אני לא מדבר על תאונות עם נפגעים בלבד. כל נזק. מדרכה ,שפשוף , כנף , אובדן שליטה , נפגעים חו"ח. סתם מעניין לדעת איזה אחוז מחולי הרכב אכן מעורב בתאונות , במיוחד על רקע הטענה שלי - שנהג אשר אך קיבל רשיון ולא יצא לו לקבל הכשרה נוספת כלשהי , אינו אחד שיודע לנהוג , אלא אחד שעבר טסט. ברשותכם אתחיל : 1. חודש על ההגה - נתתי לחבר ללא רשיון לנהוג - הסתיים בעמוד בטון , טוטאל לוס , כמובן שאני הייתי האשם הרשמי. 2. שנה על ההגה , כבר הייתי בטוח שאני יודע הכל , נסיעות מטורפות , נסיונות חוזרים ונשנים לבדיקת מגב…
הודעה אחרונה מאת panter, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
גלשתי להנאתי באינטרנט ושמתי לב למשהו די מעצבן ועצוב הבדלי מחירים בין: אסטרה GSI 2.2 שנת 2001 חדשה (אז...) לאסטרה 1.6 פשוטה שנת 2004 חדשה (כיום!) והתוצאות לפניכם... (אני בטוח שלא תהנו מהתוצאות...)
הודעה אחרונה מאת razer, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אז זה הולך ככה.... אני וחבר שלי נסענו עכשיו על האופנוע שלו, עכשיו נסענו בתוך השכונה בלי קסדות (טיפשי אני יודע אבל שחכנו אותם באוטו של חבר ונסענו בדיוק להביא אותם...) שנסענו איזה שוטר ראה אותנו הוא היה על קטנוע ועל אזרחי והתחיל מרדף אחרינו. קיצר הצלחנו בסוף לברוח לו אבל הוא מכיר אותי בפנים ואני בטוח ב100% שהוא קלט אותי במהלך המרדף ואני גם גר בצפת שזה עיר קטנה וכולם מכירים את כולם... עכשיו השאלה שלי היא שאם הוא יראה אותי איזה יום ברחוב הוא יוכל לעצור אותי או משהו? ואם אני יכחיש כל קשר לאירוע מה הוא יכול להגיד לי? אני יודע שהולכים לקטול אותי פה בפורום כי אני יודע שאתם לא אוהבים את השטויות האלה אבל אשמח אם מישהו בעל ידע קודם יכול לענות לי על השאלה.... מור.
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
קסארה vts ??? 1 2 3
מאת bender-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
היום ראיתי בת"א קסרה וי טי אס!! האם זה המנוע 2000 167 סוסים כמו של ה306 רק עם 5 הילוכים?? ובכלל כל מידע יעזור תודה!!
הודעה אחרונה מאת zik, -
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כנראה שב.מ.וו פיתחו בסתר עוד כמה מכוניות שהתווספו לסדרת Z היחודית שלהם, יש גם דגם ישן וכנראה די נדיר בחיים לא נקלתי בו... http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatforum/topic.asp?TOPIC_ID=12078&FORUM_ID=39&CAT_ID=4&Forum_Title=Z1%2C+Z3%2C+Z4%2C+Z8&Topic_Title=Z%2DSerie%3A+Historie%2C+Zukunft+%26+Studien
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה להבין משהו פשוט כשעוצרים אותך לבדיקה שיגרתית לא עשית שום עבירה מה מבקשים להציג????? נניח שמבקשים רישיון נהיגה שיש לי .... רישיון רכב.... וביטוח ... אם אני מצלם את הביטוח ואת רשיונות הרכב ... שוטר מקבל את זה או שזה לא קביל ויכול להיגמר בדוח או משהו כזה תסבירו לי איך זה הולך.....
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בשיתוף של קלאסיק קאר ו- CF, מובאת לפניכם כתבה אודות המפגש השנתי של ה NHRA אשר מתקיים בקליפורניה והיה לי העונג לסקר אותו ולהריח מקרוב (כשאני אומר קרוב, אני מתכוון ל...קרוב..) את ריח הצמיגים החרוכים.... כתב וצילם: ליאור ברוך העולם פשוט התפוצץ. הכל סביבי - המכוניות, הצופים, האנשים שליד - נמחק. מנועי שתי המכוניות הותנעו. "הגזמה" תגידו, "סתם היסחפות" תאמרו. ואני אומר לכם: לשמוע זה להאמין. לא שמעתם - לא תדעו. הבעיה היא כי את ההתנעה הזאת, גם אותה, אי אפשר להעביר במלים. ועד לא דיברתי על שאגות הקהל, הריח, אדי האלכוהול שפורצים מהמנועים. וישנו גם העניין ההוא של ביצועים. ואתם יש בעיה לא רק של מלים, אלא גם של מושגים. כי כל מה שאנחנו יודעים - וגם…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
גאמבול בישראל? 1 2
מאת Mleder- 28 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מישהו עוד ראה את זה?! כמה מכוניות אקזוטיות חונות בתחנת דלק של נתב"ג עם מספרים(מדבקות של מספרים על הדלתות) ודגלים של ישראל?!
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היתכן שמחיר מזדה 121 עלה ב 3 שנים האחרונות ב4000 שקל שנת 94? למישהו יש רעיון איך אוכל לדעת את המחירון בשנת 2001
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה היה על זה בחדשות זה היה ברחוב בן יהודה איזה שני ערבים נסעו על 180 איבדו שליטה ונכנסו בעץ או משהו כזה ***שורה זו נערכה- ביטוי לא הולם*** בקיצור לפי מה שאבא שלי אמר הם נסעו בסובארו אני תושב כפר סבא ואני לא ממש מצליך להבין איך הם הגיעו ל 180 שם למישהו יש עוד פרטים?
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים. בשיטוטיי היום ברשת מצאתי דגם של טמפרה באתר בריזלאי. אתם בטח שואלים את עצמכם: "אז מה?" הבעיה היא שאני לא מכיר את הדגם הזה. הוא נראה הרבה יותר מעוצב מהדגמים הרגילים. הדגם עונה לשם "טמפרה 99" (לפי מה שהבנתי). תמיד חשבתי שהדגם שהחזקנו (95, SLX) היה הדגם האחרון שפיאט הוציאה לשוק. אבל יכול להיות שטעיתי? השוני הגדול שאפשר לשים אליו לב הוא בקווים היותר עגולים ובצורת הגריל הקדמי. מישהו יכול לשפוך אור על הדגם האלמוני הזה? והאם הוא הובא לארץ? הנה התמונות
הודעה אחרונה מאת megapuzik, -
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,024 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elad18
- Night Driver
- פריג'י
- orsh99
- FlicK
- Beacon
- Camaro 92
- avargel
- Igalz
- אריה שאג
- amosbmw
- itzik123