Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבה מרכב

mini_guy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב מיני מיינור שעומד מתחת לבית בחניה יחסית מוצנעת באזור הקריות

השבוע גנבו לי אגזוז מהרכב (אגזוז כפול - תלשו אותו מהמקום עד הדוד הקידמי).

מה אפשר לעשות בנידון :

להגיש תלונה במשטרה?

ואם אני יגיש הם מסוגלים לעשות משהוא?

כמו כן... אם מישהוא שמע או ראה נהג שמספר על אגזוז כפול בגודל שמתאים למיני

שהוא קיבל השבוע או שבוע שעבר(אני לא יודע מתי זה נגנב בדיוק אבל שבוע שעבר זה היה והיום גילינו שזה איננו) אני אשמח לקבל את הפרטים בהודעה פרטית כי אני מת למצוא את אותו אחד שהחליט לשפר את הרכב שלו על חשבוני :mad: ולהגיש נגדו תלונה במשטרה

פורסם

אין הבדלים אם זו גניבת אגזוז מרכב, מערכת סטריאו או טאסות. גניבה זאת גניבה, לכן תלך להגיש תלונה למשטרה. תחפש גם את הקבלה/ תעודת אחראיות או כל תעודה אחרת שיכולה להוכיח כי האגזוז שלך. לא יודע אם יעזור אבל אם יש לך תמונה של המוצר תראה להם.

אם לא תגיש תלונה, אז גם אף אחד לא יפנה אליך אם במקרה ימצאו אותו.

בהצלחה!

פורסם

אבוד , אני עדיין לא מכיר מישהו שהחזירו לו ציוד גנוב

אחרי תלונה במשטרה . ( הרי מה הסיכוי שהציוד ייתפס ועוד אגזוז..)

לשכוח ולעבור לסדר היום.

מה לעשות חארות יש בכל מקום.

פורסם
אבוד , אני עדיין לא מכיר מישהו שהחזירו לו ציוד גנוב

אחרי תלונה במשטרה . ( הרי מה הסיכוי שהציוד ייתפס ועוד אגזוז..)

לשכוח ולעבור לסדר היום.

מה לעשות חארות יש בכל מקום.

תתפלא. לפעמים מוצאים ומחזירים.

אני מכיר מישהו שמצאו רדיוטייפ שלו אחרי 5 שנים.

גם בגניבות מבתים, תיאור מדוייק של הפריטים שנגנבו מאפשר החזרה שלהם. לא פעם המשטרה מוצאת רכוש גנוב בכל מיני פשיטות ומעצרים של עבריינים.

פורסם

קרה גם לי אותו הדבר לפני כשנה וחצי.

זה קרה ביפו ביום שישי בלילה.

נסעתי למשטרה (בלי אגזוז :evil: הרגשתי כמו טרקטור) כדי להגיש תלונה.

מסתבר שמשטרת יפו עובדת קשה ביום שישי בלילה. היה הרבה בלאגן שם. אז לא הגשתי.

אחרי חודש חבר שלי סיפר לי שמצאו אצל עבריין מלא אגזוזים וציוד רכב גנוב באור יהודה, וחבר שלו קיבל בחזרה אגזוז שנגנב ממנו בעבר.

נסעתי למשטרת אור יהודה כדי להגיש תלונה ולברר אם האגזוז שלי שם נתפס על ידם. מסתבר היה שהם תפסו אותו לפני המקרה שקרה לי.

בקיצור, עד היום - שום דבר.

לדעתי - כדאי להגיש תלונה. אין לך מה להפסיד.

יובל.

פורסם

יש ביטוח על זה לא?

אם כן אז מה זה כ"כ משנה....

אני יודע שאצלנו פרצו כבר אלף פעם לאוטו כל פעם ששוכחים את הרדיו דיסק בפנים והביטוח מכסה גם על רדיו דיסק וגם על השמשות בלי השתתפות...

• תוכן חדש...