רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,621 נושאים בפורום הזה
-
נהג עם עין אחת? 1 2
מאת polar bear-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
כן, הים עקפתי רכב באילון, כשהית ממש לצידו ראיתי שהוא מאותת, ומתחיל ליסטות שמאלה, צפרתי , המשכתי לעקוף - והינה - הבחור עם עין אחת! עין שמאל { או מה שאין שם } מכוסה ברטיה!!! עכשיו - איך בנאדם כזה יכול לנהוג? עם לפחות 30% פגיעה בשדה הראיה? { תבדקו את זה, שבו באוטו, תעצמו עין אחת, ותראו כמה הולך לאיבוד } בד"כ שולחים אנשים להבדק ברחוב הארבעה אם יש להם בעיה מיוחדת, ז"א שמישהו אישר לו לנהוג עם עין אחת!
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
-
סדרה 3 , החדשה 1 2 3
מאת RS-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
http://www.auto-motor-und-sport.de/d/61250
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
כתבה שצולמה לפני 4 חודשים ועכשיו העלו אותה לרשת..... (אני לא ישכך את היום שנסעתי עליה, היה תענוג ) http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=1015&SubjectId=141
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תאונה מפחידה עם שני הרוגים בכניסה לערד. סיטרואן ברלינגו נכנסה לצומת בלי לתת זכות קדימה, וסמיטריילר ממש הוריד אותה, גרר אותה למרחק של 30 מטר ובדרך הוריד עמוד!! כאמור 2 הרוגים, פצוע קשה, שלושתם נוסעי הברלינגו, ונהג המשאית פצוע קל.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לראשונה ביום אפור וגשום. די היה בשם משפחתך בכדי לגרום לכל אוהב רכב להרגיש את החום בלב, שמתפשט לכל תא בגוף. את שמך הפרטי שמעתי לראשונה, כנראה מכיוון ששמות כאלו אינם קיימים עוד ושלוש שנים לאחר שאני התחלתי ללכת, את התגלגלת לראשונה. שבית את ליבי מייד, עם ניחוח של עבר מהולל, הווה מכובד ועתיד נעלם. אהבות ראשונות מביאות לייסורים רבים ואת השבוע שעבר עד לפגישתנו הבאה העברתי בדיונים סוערים עם עצמי על טיבך, וטיבי. כשלבסוף התראינו בשנית, התנהגת כאצילה שדורשת כבוד שמגיע לה, לא התמסרת בכניעה וניסיונות האילוף עלו בתוהו בעודם נרקמים בדימיוני. אט אט, למדתי היכן את אוהבת שמלטפים אותך, מתי ללחוץ אותך ומדוע את צריכה גם זמן לעצמך לפעמים. המשפחה לא אהבה את הזיווג, וחוץ מאבי, שבזכותו רכ…
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בעיתון "הגה" של החודש יש כתבה נחמדה על "זן נכחד" של מכוניות ספורט קטנות ומינימליסטיות... הכתבה היא על מיני קופר (הישנה כמובן ) , גולף GTI MK1 106 RALLYE MK2 והכניסו ועשו טובה גם לYARIS T "שמרגישה כבדת רגליים לידם..." אה כן גם קארטינג נ.ב: יש גם כמה מילים על ה 205 ראלי וגם על ה AX ספורט.
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום או יותר נכון אתמול בצוהוריים (בתאריך 9.6.04) בקיצור אני חוזר לאשדוד ובדרך פתאום אני רואה את התאונה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי אז ככה משתתפים: אוטובוס עירוני של אגד, סיטרואן קסרה לבנה, ועמוד תאורה עם רמזור תאור: האוטובוס עמד בצומת רגילה עם 4 נתיבים כשהיה ירוק הוא נסע ישר ואני עדיין לא יודע למה הוא סטה קצת שמואלה ונכנס ברמזור שהיה בצד השני של הצומת כשמולו נכנסה גם ברמזור הסיטרואן קסרה וזה נראה כאילו הם החליטו לעשות אמבוש על הרמזור המסכן. נראה לי לפי סימני הצמיגים שהסיטרואן נסעה בנתיב הנגדי, אבל אני לא בטוח אני רק משער לפי סימני הצמיגים וכנראה שתיהם סטו לאותו צד. אם מישהוא יודע עוד פרטים שיעדכן.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
07.6.2004 עמירם כהן/TeMarker האם קיימת הנחה במחיר שאינו קיים? בתחנות הדלק בישראל קיים הפרדוקס הזה. כמעט שאין תחנת דלק אשר אינה מפרסמת בשלט מאיר עיניים את ה"הנחה" שהיא מעניקה במחיר הסולר, "הנחה" שנעה בין 80 ל-125 אגורות לליטר. יש בעלי תחנות, בעיקר בפריפריה, שאף מציעים "הנחה" גדולה יותר, של 1.5 שקלים לליטר. הפיקוח על מחיר הסולר בתחנות הדלק בוטל בראשית שנות ה-90, ומאז אין מחיר מרבי לסולר. כל בעל תחנה קובע את המחיר על פי שיקוליו העסקיים. אם אין מחיר מרבי, גם לא יכולה להיות הנחה במחיר שאינו קיים. לכן ההנחה במחיר הסולר אינה אלא עבודה בעיניים, הבאה להציג מחיר תחרותי שאותו קבע לעצמו בעל התחנה כ"הנחה" המוענקת לצרכן. אלא ששילוט זה עשוי להיות כרוך בדבר חמור בהרבה מ…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זאת ניסאן שצילמתי שנה שעברה בארצות הברית.... אני זוכר שראיתי שזו ניסאן אבל לא בדקתי איזה דגם, מישהו יודע? http://www.pic.co.il/Files/F98C0B4BDF3A4F579D1D53EADA40CBFD/norm_0C0C99F973E34CC88E259EA9FE2DE557.JPG
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מעריך שהרבה מחברי הפורום מכירים את הירידה מכביש 6 לכיוון כוכב יאיר. מייד אחרי הירידה ונסיעה של כ 300 מטר לכיוון כוכב יאיר ישנו סיבוב חזק שמאלה. לבאים ממול זהו כמובן סיבוב חזק ימינה. כל כיוון נסיעה הינו בין שני מסלולים כאשר בין הכיוונים גדר הפרדה כפולה מפח/פלדה/ברזל או השד יודע מה... אני נסעתי מכיוון כביש 6 לכיוון כוכב יאיר. כאשר נכנסתי לסיבוב הבחנתי בפיאט אונו אדומה מגיעה ממול במהירות עצומה. הנהג שלא הבחין בסיבוב, אלא רק לאחר שהיה בתוכו, ניסה לשבור את ההגה כמובן תוך טעות נהיגה נפוצה של לחיצה אלימה על הברקסים (לאונו בשנים אלו עדיין לא היה ABS להזכירכם). התוצאה כניסה אלימה לתת היגוי. לחיצה חזקה שלי על דוושת הגז (כדי לברוח ממנו - הייתי בטוח שהוא פורץ את הגדר כמו כלו…
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פורד חושפת כעת את גירסת הסדאן של הפוקוס הבאה, רשמית כ"פוקוס קונספט", אבל כולנו יודעים מה זה אומר (התמונות הורדו מאתר http://www.motocar.co.il)
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=3420&page=&news_day=
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 21 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היום פרסמו כתבה שבה נאמר שהועדה המקצועית למשרד התחבורה תמליץ לעלות את המהירות המותרת בכבישים מהירים ל 110 קמ"ש . הם הגיעו למסקנה שהמהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות דרכים , הגיע הזמן באמת ...
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום , ידידה שלי רוצה לעשות מתנה לחבר שלה , לשכור לו לכמה ימים רכב סגנון אלפא 147 .... אני יודע שאפשר לעשות את זה בישראל , אפילו פרסמו את זה ב - YNET פעם . מישהו יודע עוד פרטים . תודה .
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו מוכן לומר לי את התהליך המוזר הזה שבו אמריקאי לוקח מכונית ממוצעת (בעיקר אחת שהוא כבר הפך אותה ל-Hot Rod Car או איזו קאדילק קופ-דוויל) וגורם לה לקפץ ???... פשוט משנים את כל המרכב של האוטו ?! נשארים רק עם השלדה ?... אולי יש למישהו הסבר/תמונות/אתרים שמראים את התהליך ? למישהו יש תמונות בפעולה או סרטונים ? אני זוכר שפעם ראשונה שראיתי את זה, זה היה באיזה קליפ של שיר ב-MTV... בכל אופן, תודה על המידע, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת ALI-G., -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
אתמול עצרו אותי ליד צריפין שער ירושלים משטרה, מרחוק לא ראיתי מי היה השוטר אבל שהוא התקרב ראיתי שזה אדם מבוגר (60+) שעמד עם עוד אדם בגילו ובחורה צעירה בצד כולם לבשו את הצהובים הזוהרים האלו ששחכתי את שמם עם המילה "משטרה" עלהם, כמו כן היה להם קרבין לכן הבנתי שהם מתנדבים (איזה חכם אני). המתנדב ביקש מימני רישיון נהיגה, וכאשר נתתי לו את הרישיון הבחורה הצעירה רשמה אותי. השאלה שלי היא כזאת: מה בעצם נתן לו זה שנתתי לו את הרישיון נהיגה שלי ללא רישיון וביטוח הרכב? האם הוא יכול לבקש מימני את הרישיון והביטוח ? אם אני מסרב להציג רישיון או מסרב לעצור לו מה הסמכויות שלו (מה הוא יכול לעשות לי) ? תודה.
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני מתכוון גם לספויילרים ה"שטוחים", וגם למוגבהים שרואים לפעמים על הונדה סיויק או על סובארו אימפרזה. האם יש לספויילר תועלת כלשהי (יציבות לרכב?), או שהוא רק נותן מראה יותר ספורטיבי ויפה? תודה.
הודעה אחרונה מאת דייויד, -
-
- 10 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם... כמו בכל יום שלישי, סיימתי את הלימודים בבר-אילן בתחושה עזה של עייפות כרונית, נו טוב, צריך ללכת לעבוד עכשיו, מתחיל בצעדה שלא נגמרת לעבר הרכב שחונה בקצה העולם (טוב שיש חניונים, אה?) נכנס, מתניע, אוסף חבר משער האוניברסיטה ונוסע לעבודה, ת"א, העיר ללא הפסקה (והעיר עם זיהום האויר הכי גדול באזור)... מגיע לחניון, מחנה מצ'אטט קצת עם הבחור בכניסה והולך לכיוון המשרד... מגיע לחנות ממש ממול למקום עבודתי והנה מופיעה שם הA6 החדשה! וואו אני אומר לעצמי, היא כבר הגיעה לארץ?! מוריד את משקפי השמש, ומבחין בלוחית הזיהוי הדנית ורואה מספר זיהוי כלשהו די בגדול על צד שמאל למעלה של השמשה הקדמית (לא מפריע לנסיעה ד"א). מתקרב לרכב עוד (בכל מקרה זה היה בדרך). ורואה כיתוב QUATTRO על…
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
היכן באיזור הצפון יש כביש מפותל, ריק פחות או יותר עם אספלט סביר ואם אפשר שולי כביש רחבים..רצוי מאוד.. אם יהיה לי קצת אומץ ואחרי שאני אכיר את הכביש מה יהיה ההבדל ברכב אם אני אנתק את בקרת היציבות או אשאיר אותה? האם זה בדיחה בכלל לסוע במיוחד לכביש מפותל בלי לנתק את הבקרה?
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהה..לא כל בזבוז כי היתה איתי נהגת..כן, הנהגת הקבועה שאיתי שביום יום נוהגת זהיר זהיר בדייהטסו שרייד סדאן, אבל תן לה BMW (או בנסיעה הקודמת מרצדס C) ופתאום כל הגנים הג'ינג'ים שלה יוצאים כמו מבער אחורי ומתגלית לנו נהגת מבחן שלוקחת את הפיתולים של האלפים כמו גדולה ומשאירה לי, הסולידי את האוטוסטרדות. המכונית היא כאמור BMW 318, כ 10000 ק"מ על השעון, גג נפתח שאותו דווקא ידענו לתפעל, מערכת בקרת אקלים שלא ידענו בדיוק מה היא עושה (כאן המקום לציין לטובה את הקורדובה שלי שמצוידת במערכת בקרת אקלים טובה עם מסך גדול וברור עם תצוגה גרפית טובה ואילו בב.מ.וו המסך קטן ומלא כתובות בגרמנית),. מה עוד? הגה כח נפלא, שהוכיח את עצמו בפיתולים בהרים, טומבונים שמצפצפים על כל חתול שמתקרב אליהם, מנוע ש…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
אחרי הדיבורים שהיו פה הבחור הביא מגרמניה קיט בעלות של 3800 יורו פחות 16% החזר מע"מ שזה יוצא 3275 יורו. הוא נתפס במכס אבל חשבו שזה קומפרסור של מזגן - עלות 1600 ש"ח הרכבה פשוטה עצמית כוח בסוף 140 סוסים. עכשיו הרכב עדיין בהרצה של הסופר אבל הוטא הבטיח לי נסיעה שזה יהיה מוכן וכמובן הוא מגיע מדי פעם למפגשים אז צפו ליאריס זהובה - סופר צארג'ר ...
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
08.6.2004 TheMarker משרד האוצר השיק היום מערכת ממוחשבת להשוואת תעריפי ביטוח החובה השונים בכל חברות הביטוח, בהתאם לנתוניו האישיים של כל מבוטח. המפקח על הביטוח, אייל בן-שלוש, וסגנו, ידין ענתבי, הציגו את המערכת שתהיה זמינה החל מהיום באתר משרד האוצר ותתעדכן אוטומטית עם כל שינוי בתעריפי חברות הביטוח. המפקח על הביטוח ציין כי זו הדרך הנכונה לפקח על שווקים ולעודד תחרות והורדת מחירים. התעריף המצוין באתר משרד האוצר מתעדכן באופן שוטף ומחייב את חברות הביטוח. עם ביטול התעריף האחיד בביטוח רכב חובה שהיה נהוג עד אפריל 2001, נכנס הענף לתחרות שהביאה לשונות בתעריפים בין החברות ובין המבוטחים. עם כניסת הרפורמה לתוקף, מרבית החברות לוקחות בחשבון בקביעת תעריפי הביטוח את מאפיינ…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למרות שהרכב הוצג לא מכבר, גרסת הAMG תרם נחשפה לעיתונות, מדובר במנוע (אשר זכה בתחרות למנוע הספורטיבי הטוב ביותר השנה) AMG 65 בעל תצורת V12 בנפח 6 ל' שמוריד לכביש 600 כ"ס בהנעה (הנאה??) אחורית טהורה. מתחרה ל760 אין מילים... באדיבות CARCONNECTION
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- 5 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כשנה בלבד לאחר רכישת הרכב(פולו אוטומט שנת 2000 - חדש)החלו תקלות רבות ובכללם רכב לא מניע, רכב נוסע במהירות של לא יותר מ 10 קמ"ש בתחילת התנעה )במתן גז מלא(והתקלה המרכזית החוזרת ונשנית - הרכב כבה באופן פתאומי במהלך נסיעה איטית ניגשתי מעל 10 פעמים למוסך מורשה ו 6 פעמים למוסך המרכזי עד היום התקלה המרכזית לא תוקנה והרכב עודנו כבה בנסיעה. שמעתי על עוד אנשים עם בעיה דומה האם לעוד משהו יש תקלות דומות ומעונין להגיש תביעה?
- 5 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הבנתי שבכל שנה, כל רכב מאבד כ 10% מהערך שלו. האם זה נכון באופן כללי ? האם זה נכון לגבי כל רכב ? מי קבע את זה בכלל ? **אתה מוכן בבקשה לתת כותרות נורמליות? תודה - ההנהלה**
הודעה אחרונה מאת tomer.s, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בעוד כשבועיים אקבל את הרכב החדש שהזמנתי, נציג חברת הליסינג יגיע ויקראו לי למסירת הרכב. פרט לצבע הרכב, סוג הדגם ושלמות הרכב (על הדברים הללו אפילו אני מצליח לחשוב ), האם יש עוד דברים שחשוב לדעת לבדוק ? לקבל מנציג הליסינג ? מסמכים ? כל דבר אחר... ? תודה לכל משתתפי הפורום
הודעה אחרונה מאת הראל, -
-
- 33 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אז היה ממש כיף במפגש ותודה לכל מי שהגיע הגיעו הרבה וזה אומר המון.... התמונות בגלריה, צפייה נעימה (ויש כמה תמונות לא איכותיות) http://www.classiccar.co.il/lancia
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
Pagani Zonda 1 2
מאת Car Lover- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חיה רעה , כמה % מהאוטו עשוי מקארבון פיבר מישהו יודע אני שמתי לב שהגג, הטמבון האחורי, הקדמי התחתון, המכסים מסביב לפנסים
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=3409 נראית נחמד.. התכנון הפנימי טוב אפילו טוב מאוד (יחסית לבסיס הגלגלים נראה כי די מרווח שם). אני מהמר שתהיה לה הצלחה די גדולה באירופה, בעיקר בזכות המוניטין של הנוכחית..
הודעה אחרונה מאת מצמץ,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 639 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SurfHigh
- llaavvii
- מיץ פטל
- EliC25
- Albetx
- rolling_stony
- Liran.B
- mottis
- lanosforce
- yd b-4
- itamarg
- BoazB11