Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן באיזור הצפון יש כביש מפותל, ריק פחות או יותר עם אספלט סביר ואם אפשר

שולי כביש רחבים..רצוי מאוד..

אם יהיה לי קצת אומץ ואחרי שאני אכיר את הכביש מה יהיה ההבדל ברכב אם אני

אנתק את בקרת היציבות או אשאיר אותה?

האם זה בדיחה בכלל לסוע במיוחד לכביש מפותל בלי לנתק את הבקרה?

פורסם

בצע חיפוש בפורום על כבישים בצפון, נידון הרבה פעמים, גם לאחרונה. (8944 ההמלצה שלי - בירנית אלקוש).

בנוגע לבקרת היציבות -תלוי באיזה אוטו מדובר ועד כמה הבקרה עובדת. בגדול אתה יכול לנסוע עם הבקרה, לשים לב באילו מקרים היא מתחילה לעבוד, ואז להוריד אותה ולנסות לראות מה קורה כשאתה מבצע את אותו הדבר (רק בזהירות כמובן). זכור שבקרת יציבות לא מנצחת את חוקי הפיזיקה אלא רק מתעלת אותם לטובתך - מבצעת דברים בשבילך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בצע חיפוש בפורום על כבישים בצפון, נידון הרבה פעמים, גם לאחרונה. (8944 ההמלצה שלי - בירנית אלקוש).

בנוגע לבקרת היציבות -תלוי באיזה אוטו מדובר ועד כמה הבקרה עובדת. בגדול אתה יכול לנסוע עם הבקרה, לשים לב באילו מקרים היא מתחילה לעבוד, ואז להוריד אותה ולנסות לראות מה קורה כשאתה מבצע את אותו הדבר (רק בזהירות כמובן). זכור שבקרת יציבות לא מנצחת את חוקי הפיזיקה אלא רק מתעלת אותם לטובתך - מבצעת דברים בשבילך.

רוני

הרכב - B4 3.0R פעם אחת "בדקתי" מתי הבקרה עבדה וזה היה בעקול אמנם

לא רציני ממש אבל המחט הצביעה כמעט לכיוון מזרח עד שהרגשתי התערבות..

לא רוצה יותר לסוע במהירויות כאלה..

אני צריך בתור התחלה כביש מפותל אך לא מסוכן מידי להרגיש מזה החלקה.

רואים שהיה עלי לנטיסיות לפני זה.. :D

פורסם

אין לי ניסיון על ה-B4 3.0 אבל אני יודע שזהו רכב עם אחיזה מאוד גבוהה כך שלהוציא אותו משלוותו זה קשה לנהג הלא מנוסה. מציע לך גם לא לנסות יותר מדי אם אינך בטוח בכישורי הנהיגה שלך, וממליץ לך לקחת קורס נהיגה עם מדריך (וגם במגרש) בשביל לבדוק את מגבלות הרכב בצורה סטרילית ובנוכחות אדם מנוסה.

אם תרגיש מה זאת החלקה פעם ראשונה על כביש ציבורי - זה יכול להגמר רע, במיוחד ברכב כזה שהוא בבסיסו לא ספורטיבי ולכן התגובות שלו בוודאי לא יהיו חדות כמו באימפרזה טורבו, למשל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה!

זה בדיוק מה שרציתי להבין - שקשה לו לצאת משלוותו.

חיישני הפחד שלי גבוהים מכדי להסתכן.

היכן מומלץ לעשות קורס נהיגה כזה? על הרכב שלי כמובן..

תומר

פורסם

בלי קשר לשאלה שלך.

לפי מה שאתה כותב עדיף שלא תעשה ניסויים כאלו ואחרים במיוחד בעיקולים/סיבובים.

תרכוש ידע בנושא קודם ואז "תבדוק" את בקרת האחיזה שלך (ואני לא מדבר על ידע תיאורטי!), אחרת אתה מסכן את עצמך וגרוע מזה אתה מסכן את הסובבים אותך.

Finger's gonna kill me.

פורסם

בקשר לכבישים , יש את הכביש שעולה מצומת שבע לכיוון כפר שמאי (לפני מירון) , הכביש הרחב (החלק שחידשו) מתחיל כמה קילומטרים מהצומת וזה כביש רחב...

יש עוד כביש שעולה מראש פינה לצפת...

יש כמובן עוד כבישים........

פורסם
בלי קשר לשאלה שלך.

לפי מה שאתה כותב עדיף שלא תעשה ניסויים כאלו ואחרים במיוחד בעיקולים/סיבובים.

תרכוש ידע בנושא קודם ואז "תבדוק" את בקרת האחיזה שלך (ואני לא מדבר על ידע תיאורטי!), אחרת אתה מסכן את עצמך וגרוע מזה אתה מסכן את הסובבים אותך.

אני לא הולך לסכן אותי ולא אף אחד וגם לא את הרכב, אולי זה לא נראה "טוב"בהודעות כאן

אבל אני מתכוון קצת לבדוק כן כן לא לא וכנראה שלא, לא קרה כלום אני אעשה קורס ואז..

בעצם גם אז אני לא ישתולל מידי.

תומר

פורסם

היכן מומלץ לעשות קורס נהיגה כזה? על הרכב שלי כמובן..

תומר

תריץ חיפוש על המילים אלטרנטיבי, מסלולים, דרייב ארט, קורס. תמצא כמה שירשורים שדנו בנושא.

הנה כמה תוצאות:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=33099&highlight=%E0%F8%E8

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=23777&highlight=%E0%EC%E8%F8%F0%FA%E9%E1%E9

פורסם

במרבית המכוניות המצויידות במע' בקרת אחיזה,

גם אם תבטל אותה, היא תכנס לפעולה במצב חירום (בלימת חירום שתפעיל ABS למשל).

דני G.

• תוכן חדש...