Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקט, יציב, מגהץ מהמורות, מושבים תומכים בך כמו שצריך, כסאות מתכוונים לכל הכוונים. יש לי קני מידה להשוואה ואני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי כאן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שקט, יציב, מגהץ מהמורות, מושבים תומכים בך כמו שצריך, כסאות מתכוונים לכל הכוונים. יש לי קני מידה להשוואה ואני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי כאן.

נקודה לא נוחה אחת היא מיקום המתגים של החלונות החשמליים (בין המושבים הקדמיים ולא בדלתות)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נקודה לא נוחה אחת היא מיקום המתגים של החלונות החשמליים (בין המושבים הקדמיים ולא בדלתות)

אכן מסכים שהמיקום של מתגי החלונות ממש מעצבן, גם אני רשמתי בהתרשמות שלי שזה נראה כאילו הם סיימו את הרכב ושכחו בסוף לשים מתגים לחלונות אז הם דחפו אותם איפה שיש מקום ...

ב-BMW 320D שהייתה לנו הנסיעה הייתה ממש נוקשה, אבל אני מסכים שהרכב יציב בטרוף. אני רשמתי שהוא היה פשוט גדול עליי, לא הצלחתי לשחק איתה בכלל כי המגבלות שלה ממש גבוהות ...

לפי מה שאני זוכר אצלנו לא היה נוח לא בגלל המתלים שהם היו קצת נוקשים, אבל מה שזכור לי לרעה אלו המושבים שהיו ממש נוקשים כמו אבן (אבל תומכים) !!!

פורסם

אכן מסכים שהמיקום של מתגי החלונות ממש מעצבן, גם אני רשמתי בהתרשמות שלי שזה נראה כאילו הם סיימו את הרכב ושכחו בסוף לשים מתגים לחלונות אז הם דחפו אותם איפה שיש מקום ...

ב-BMW 320D שהייתה לנו הנסיעה הייתה ממש נוקשה, אבל אני מסכים שהרכב יציב בטרוף. אני רשמתי שהוא היה פשוט גדול עליי, לא הצלחתי לשחק איתה בכלל כי המגבלות שלה ממש גבוהות ...

לפי מה שאני זוכר אצלנו לא היה נוח לא בגלל המתלים שהם היו קצת נוקשים, אבל מה שזכור לי לרעה אלו המושבים שהיו ממש נוקשים כמו אבן (אבל תומכים) !!!

אני כתבתי את ההודעה האחרונה, פשוט לא החלפתי מהשם משתמש של אח שלי (המחשב שלי שפך ראש מנוע, אהמ סליחה, הלך לוח אם) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...