Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהה..לא כל בזבוז כי היתה איתי נהגת..כן, הנהגת הקבועה שאיתי שביום יום נוהגת זהיר זהיר בדייהטסו שרייד סדאן, אבל תן לה BMW (או בנסיעה הקודמת מרצדס C) ופתאום כל הגנים הג'ינג'ים שלה יוצאים כמו מבער אחורי ומתגלית לנו נהגת מבחן שלוקחת את הפיתולים של האלפים כמו גדולה ומשאירה לי, הסולידי את האוטוסטרדות.

המכונית היא כאמור BMW 318, כ 10000 ק"מ על השעון, גג נפתח שאותו דווקא ידענו לתפעל, מערכת בקרת אקלים שלא ידענו בדיוק מה היא עושה (כאן המקום לציין לטובה את הקורדובה שלי שמצוידת במערכת בקרת אקלים טובה עם מסך גדול וברור עם תצוגה גרפית טובה ואילו בב.מ.וו המסך קטן ומלא כתובות בגרמנית),. מה עוד? הגה כח נפלא, שהוכיח את עצמו בפיתולים בהרים, טומבונים שמצפצפים על כל חתול שמתקרב אליהם, מנוע שבדך כלל שקט וכל מיני פינוקים נוספים.

מה אומר על הרכב? הדבר הראשון שגילינו (סליחה..נהגת המבחן גילתה) שהוא יציב..ממש יציב, במיוחד בפיתולים של הרי הדולומיטים שם כביש זה לפעמים משהו ברוחב של האוטו כשבצד תהום, בצד השני שלג ואם בא רכב קטן ממול, אתה צריך לעשות רברס עד שתמצא איזו נישה. באחד המקומות נשפך שלג על הכביש, חיכינו שיעברו כמה מכוניות ועל הקוליס "השטנו" את המכונית וחצינו את ערימת השלג..חוויה ממש. ומה אומר על הפיתולים? חלומה של כל חובבת נהיגה. היו שם פיתולים של יותר מ 180 מעלות ובזוית שכל רוני שטרן היה מת לעשות עם הפז'ו ג'י טי איי שלו. אין כאן מקום לטעויות אבל הב.מ.וו גם לא נותנת לך כל כך לטעות. ארבעת הצמיגים אוחזים טוב טוב באספלט וזה הדבר שהכי מצא חן בעיני (במיוחד כשאני לא נהגתי). ונעבור לחלק שלי, לפירורים שהבוסית השאירה לי, אוטוסטרדות נפלאות עם אוטו נפלא לא פחות, כח זמין (אותו גיליתי כשהייתי במסלול השמאלי במהירות של 140 בעיצומה של עקיפת משאית כשזוג אורות התקרב אלי מאחור בקצב רצחני ונתתי גז והאוטו דחף את עצמו הצידה, וכל זה כדי לראות את הרכב העוקף, גולף דור שני בת 20...).

הרכב מצויד במנוע בנזין ובהשוואה למרצדס C הוא נמרץ יותר ו..שתיין יותר.

מה ראינו בדרך? אז בצפון איטליה יש הרבה מכוניות גרמניות..בעיקר פולו וגולף. כמובן המון פונטו ובהרים שולטת הפנדה 4X4 דור קודם.

מכוניות ספורטיביות הן בעיקר ב.מ.וו Z3 ומרצדסים למיניהם. מכוניות שני ליטר הן בעיקר ב.מ.וו ומרצדס ו...מזדה 6 שהפתיעה אותי במספרים הגדולים שראינו ממנה.

היה כייף

היות ויש לי בעיות בהעלאת תמונות, פתחתי אלבום בכתובת

[/url]http://community.webshots.com/album/149882370MNkicp

שם תוכלו לראות תמונות של מכוניות מיוחדות שראינו (כולל ענתיקות ואוטובוסים)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כלומר אני לא ראיתי הרבה. מה ששכחתי זה הפיאט הספורטיבית ששכחתי את שמה שהיתה במספרים ראויים לציון. וגם ראינו את האלפה החדשה הגדולה יותר מה 147 אבל עם אותו גריל שאיך נקרא לו בעדינות בלי לגלוש לוולגריזציה מינית? מממ... "גניקולוגי"?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
כלומר אני לא ראיתי הרבה. מה ששכחתי זה הפיאט הספורטיבית ששכחתי את שמה שהיתה במספרים ראויים לציון. וגם ראינו את האלפה החדשה הגדולה יותר מה 147 אבל עם אותו גריל שאיך נקרא לו בעדינות בלי לגלוש לוולגריזציה מינית? מממ... "גניקולוגי"?

LOL!!!

ענק!

הוג'יינה הזאת נקראת אלפא 156.

הפיאט הספורטיבית....אולי פיאט קופה?

חוץ מזה, מאוד נהנתי לקרוא! wellcome back

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בקרוב על מסך זה - תמונות קרובי משפחה איטלקיים עם מדבקות "שמור מרחק" ופסים מחזירי אור אדומים לבנים...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ברוך השב,

תמיד כייף (מואי כייף) לקרוא חוויות מוטוריות של חברי הפורום, זה גורם לפנטז ולחשוב "מתי אני לעזאזל אהיה הכותב הבא של חוויה מוטורית מחו"ל..." :wink:

Finger's gonna kill me.

פורסם

בני, מה מיוחד באוטובוס ? :D

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

:mm_yeah:

וכמה תיקונונים קטנים לכותרות של התמונות:

הקייטרהאם סופר שבע היא לדעתי לא לוטוס/קייטרהאם אלא דווקא ווסטפילד (אם כי יתכן שאני טועה).

הסיטרואן היא C3 Plorial - ולא C2.

ליד התמונה של הלוטוס אליז שכחת להוסיף "המדהימה", "המהממת" או שם תואר אחר בדומה לזה :wink:

Fazer

פורסם

היא מהממת..מדהימה...איזה ביצועי נהיגה...הכוונה לג'ינגית שאיתי..(לא ללוטוס...)

פורסם

בני, איך הייתה הנוחות של ה-BMW ???

אני רוצה לדעת אם הנוחות גרועה גם בדגמים האחרים ולא רק בדגם הדיזל שאנחנו שכרנו בגרמניה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...