Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pagani Zonda

Car Lover
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי צילם?

המכונית הזאת היא הלהיט האחרון מאיטליה.

כמה חבר'ה שהיו עובדים בלמבורגיני אחראים למכונית.

מוכרים כבר ברוב העולם.

את התמונות צילמו ב..... Singapore

פורסם
מי צילם?

מוכרים כבר ברוב העולם.

נדמה לי שאתה מתבלבל...

עובדים מלמבורגיני עיצבו את ה-Vector המפורסמת והנדירה שייצורה הופסק.

אני לא בטוח, אבל נראה לי שהייתה גם מעורבות של עובדי למבורגיני ב-Koenigsegg, תקנו אותי אם אני טועה.

תמונות מצורפות:

Vector W8 Twin-Turbo - 10.jpg

Koenigsegg - 1.jpg

פורסם
רגע אני היחיד שחושב שהאוטו הזה פשוט מכוער וכמה שביצועים שלו טובים הייתי לוקח את הלמבורגיני בלי לחשוב פעמים... :roll:

כן..

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם
מי צילם?

מוכרים כבר ברוב העולם.

נדמה לי שאתה מתבלבל...

עובדים מלמבורגיני עיצבו את ה-Vector המפורסמת והנדירה שייצורה הופסק.

אני לא בטוח, אבל נראה לי שהייתה גם מעורבות של עובדי למבורגיני ב-Koenigsegg, תקנו אותי אם אני טועה.

תמונות מצורפות:

אם לא בדקתם את הלינק של רפי

אכן ארבעת היציאות הן אגזוזים. עוד פרטים ניתן למצוא כאן:

http://www.paganiautomobili.it

הבחור עבד בלמבורגיני

Horacio Pagani......

And the miracle took place at Lamborghini.

It was Mister Alfieri who provided the young Horacio with the space to express his imagination and manual dexterity.

He started off as a third level mechanic in the bodywork department but was rapidly promoted to manager of the new composite material department. He took part in all the important projects of those years: the LMA Jeep , the restyling of the Jalpa, the design of the Countach Evoluzione (the first car in the world with a one hundred per cent carbon chassis), the Golf Caddy and the 4 valve Countach.

In 1988, he set up Pagani Composite Research which carried out various projects, including the restyling of the Countach Anniversary, for which the company also supplied the final details in composite materials.

At the height of this collaboration, Pagani worked with the team that designed the Diablo, the Lamborghini P140, the L30 and the Diablo Anniversary.

וקטור עברו הרבה גילגולים.עד כמה שאני זוכר זה התחיל מאיזה אמריקאי שיכור.

בקשר ל Koenigsegg ,שמות כמו Christian von KOENIGSEGG . David Craaford

לא נשמעים כאילו הם גרו אי פעם מחוץ לשוודיה

הסיפור של וקטור

http://www.team.net/www/ktud/vector.html

ולמה התמונות הם תמונות שמשהו צילם ברחוב ולא תמונות מקצועיות?

הנה ה 7.3 ליטר AMG

foto7a.jpg

אייל

• תוכן חדש...