Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראינו זה את זו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לראשונה ביום אפור וגשום. די היה בשם משפחתך בכדי לגרום לכל אוהב רכב להרגיש את החום בלב, שמתפשט לכל תא בגוף. את שמך הפרטי שמעתי לראשונה, כנראה מכיוון ששמות כאלו אינם קיימים עוד ושלוש שנים לאחר שאני התחלתי ללכת, את התגלגלת לראשונה.

שבית את ליבי מייד, עם ניחוח של עבר מהולל, הווה מכובד ועתיד נעלם. אהבות ראשונות מביאות לייסורים רבים ואת השבוע שעבר עד לפגישתנו הבאה העברתי בדיונים סוערים עם עצמי על טיבך, וטיבי.

כשלבסוף התראינו בשנית, התנהגת כאצילה שדורשת כבוד שמגיע לה, לא התמסרת בכניעה וניסיונות האילוף עלו בתוהו בעודם נרקמים בדימיוני. אט אט, למדתי היכן את אוהבת שמלטפים אותך, מתי ללחוץ אותך ומדוע את צריכה גם זמן לעצמך לפעמים.

המשפחה לא אהבה את הזיווג, וחוץ מאבי, שבזכותו רכשתי את טעמי בזמן שניהל רומן סוער עם דודתך האדומה, כולם שאלו למה אנחנו ביחד? ומתי ניפרד?

את התשובה לשאלה הזו ידענו שנינו...

כשאחד מאיתנו יעבור לעולם שכולו טוב.

לא דוקטור, זה לא יכול להיות, אנחנו צריכים לעשות עוד בדיקות.

זמנה שאול בחור יקר, אולי תחזיק היא עד מחר.

מחלה ממארת התפשטה בגופך, משחיתה והורסת את פינות החמד שבך, זמנך שאול, אמר הדוקטור, אבל אנחנו נעמוד בזה ביחד, נכון?

אושפזת במהרה ונאלצתי להשיג תרופות נדירות מארץ מולדתך, החזקתי אותך בטיפולים הקשים ובמו ידיי האטתי את ההתפשטות. כשרצית לנשום קצת אוויר הרים הייתי נכנס לתוכך ולפתע, כבמטה קסמים, היינו מתמלאים בכוכבים קטנטנים וזוהרים וכל שהיה אינו עוד. מה שנוכח הוא הרגע - אין מחלות ואין עכבות. פצחנו במחול סוער, נהמנו בדואט מופלא וצרחנו בדרך לפסגה, אותה ביקרנו פעמים רבות כל כך.

ובפסגה זו הכל נגמר. הותרת אותי עם זיכרונות חמים שזולגים על לחיי הבוערות.

תהי מנוחתך עדן

לזיכרה של אלפא רומיאו אלפתא 1.8

פורסם
אהבתי את הכתיבה, מאוד מרגש! :cry:

ד"א למה האוטו "מת"?

חלודה אני משער

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

שילוב של מספר בעיות (מפלג שלא הצליח להתאים את עצמו, מתנע שכשל פעם אחר פעם ועוד עמה) במקביל גרם להורדה זמנית מהכביש.

חבר שהיה אמור לדאוג לה בהעדרות ממשוכת שלי מהארץ עשה פשלה נוראית והשאיר אותה עומדת במקום אחד זמן רב, מכאן ועד להיעלמותה וקבירתה בידי הגוררים המקומיים הדרך הייתה קצרה

שם הדגם הוא Alfetta

ודרך אגב, דווקא החלודה היתה בעיה קטנה יחסית לשאר.

פורסם

חרבאנה....

אני ממליץ לך לפרסם בפורום אלפא רומאו איפה היא נמצאת-כדי שעם כל הכאב שבדבר אלפיסטים אחרים יוכל להנות מחלקים שנותרו בחיים כמו הקרבורטורים והסרנים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
חרבאנה....

אני ממליץ לך לפרסם בפורום אלפא רומאו איפה היא נמצאת-כדי שעם כל הכאב שבדבר אלפיסטים אחרים יוכל להנות מחלקים שנותרו בחיים כמו הקרבורטורים והסרנים.

לא רק אלפיסטים. גם אני אשמח מאוד לקרבורטורים האלו.

פורסם

עצוב ... :(

דווקא היום צצה לה מחדש אלפתא שחשבתי שירדה מהכביש. בדרך השלום עומדת לה אלפתא שעמדה שם עד לפני מספר חודשים מוזנחת וחלודה, וכעת נראית צבועה ומושקעת.

גם ה GTV שלי (גם אלפתא למעשה) חזרה לכביש לאחר המתנה של למעלה משנה, אבל יש עוד הרבה עבודה.

פורסם

בשלום ראית את האדומה?

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...