רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
טוב...אז אחרי 8 חודשים עם רשיון עשיתי תאונה...לא רצינית...אבל בכל זאת תאונה... זה קרה בבת-ים...עמדתי ברמזור כדי לפנות שמאלה ומלפני הייתה מיצובישי לנסר...שתינו פנינו שמאלה...היא פנתה לשמאל ואני פניתי לימין...הכביש הוא חד סיטרי...כ 30 מטר אחרי הפניה שמאלה יש פניה ימינה...הנהגת במיצובישי נסעה על 30 בנתיב השמאלי...ולא חזרה לימין...אני רציתי להמשיך ישר לכן האצתי כדי לעקוף אותה מימין (!!)...איך שהייתי צמוד אליה ועברתי אותה טיפה עם הטמבון...היא שברה את ההגה ימינה...בלי איתות, לא ראתה אותי ופגעה בי...עיקמה לי את כל הכנף השמאלית...והמראה שלה עפה כתוצאה מההתנגשות... עכשיו השאלה שלי היא בעצם מי אשם...אני שעקפתי מימין?...או היא...שבאה לפנות ימינה מהנתיב השמאלי (שלפי החוק פניה ימי…
הודעה אחרונה מאת new driver, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 10 אלף צפיות
ובכן היום החלפתי את הצמיגים שלי אשר עבר זמנם וכבר נשחקו בצורה דיי רצינית. החלטתי לקנות את צמיגי ה P- ZERO אשר נתנו חוות דעת דיי טובה עליהם. הצמיגים את מסדרת ה P-ZERO כאשר הדגם המדובר הוא PZERO ASIMMETRICO הצמיגים החליפו את צמיגי ה CONTINENTAL SPORT שהיו לי (סליחה על שגיאות הכתיב אם יש) הצמיגים למי שלא שם לב עד כה הורכבו על קליאו ספורט MK2. אחיזה גבוהה יותר בצורה משמעותית - סביר מאוד להניח שגם יושן הצמיג שהיה וגם הבלאי שלו עזרו לכך אבל עדיין האחיזה הרבה אבל הרבה יותר טוב. אין אפשרות לתאר תחושה של אחיזה ברכב X לעומת רכב Y אבל אני ינסה לעשות זאת. לדוג' כאשר סיבוב חד יחסית אני לוקח ב 40 קמ"ש ומרגיש איבוד אחיזה . עם הצמיג הנ"ל כלל לא הרגשתי …
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום אני גר בספרד וברשותי רכב מסוג פורשה 944 - 2.7 משנת 1989 מה אני אמור לעשות על מנת לסדר את האישורים המתאימים להבאת הרכב ?
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מבצע אכיפה נרחב למניעת זיהום אוויר של כלי רכב יחל ביום ראשון (13.6.04) בשלושת בתל אביב, ירושלים וחיפה. כך הודיע היום מנכ"ל משרד התחבורה, סלמן בן ציון. במסגרת המבצע הנערך ביוזמת אגף הרכב, במשרד התחבורה ובשיתוף המשרד לאיכות הסביבה והמועצה הציבורית למניעת רעש וזיהום אוויר, יתפרסו ניידות הבטיחות של אגף הרכב בכבישים מרכזיים בשלוש הערים הגדולות ויערכו בדיקות פליטת עשן בכלי הרכב. תשומת לב מיוחדת תתמקד בפליטת עשן של כלי רכב ישנים, משאיות ואוטובוסים. המבצע יימשך שבוע ימים. בדיקת זיהום האוויר תתבצע באמצעות מכשור חדיש לבדיקת זיהום אוויר הקיים בניידות הבטיחות של משרד התחבורה. ניידות אלה פועלות בשיתוף משטרת התנועה הארצית. עמית
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
-
הרמנו את הכפפה... בהמשך לזה : כל אחד מחברי הפורום שבבעלותו הוט-האצ', קטנה-חמה, ספורטיבית חמימה, כל רכב שנתפס כ"רכב חם לצעירים בגופם או בנפשם" (לא... באלנו GTI איננה נכנסת תחת ההגדרות הנ"ל... ) מוזמן לפנות אלי בה"פ ולציין : סוג הרכב, שנה, שיפורים (אם יש). מה התכנון בעצם... אז ככה - במידה ותהיה הענות להודעה זו, המטרה היא לקבוע מי היא ההוט-האצ' האולטימטיבית לכבישי ארצנו, לדלק בארצנו ולשמש בארצנו (בעלי 205 שמעוניינים לדעת איך להדביק את הדש בורד... razmel לשירותכם ) מה הדרישות בעצם... רכב תקין, בעל ביטוח ליותר מנהג יחיד, הסכמה של בעל הרכב לכך שעוד בנאדם אחד (או מקסימום שניים) ינהגו ברכב, כמובן שהוא ידע מי הם לפני שיביע את הסכמתו , וכמובן - הרבה רצון לתר…
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעודי מבלה באזור הקניון ברחובות בסביבות 12 בלילה ראיתי מחזה שאותי אישית הדהים מאד. למי שיודע, סמוך לקניון ישנה כיכר. מה שראיתי היה הונדה S2000 אפורה שנכנסה לכיכר עם דריפט מהמם. הרכב פשוט החליק כמו על קרח עם הזנב כלפי חוץ חצי מהכיכר. כשהגיע הרגע לצאת מהכיכר אני רואה את הרכב נזרק לכוון השני כמעט ופוגע בקיר סמוך... לראות את הרכב הזה נוסע בדריפט בכיכר היה מחזה מדהים מבחינתי. הוא החליק בצורה כאילו הרכב היה על קרח... סכ"ה זה לא היה מחזה כזה מדהים ויוצא דופן. הדבר שהשאיר עלי רושם היה לראות את הרכב היפה הזה מחליק בקלות ובבטחון... רכב פצצה!
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא שלחו לי רשיון חדש לרכב, אני לא יודע למה, אין טסט 5 שנים אבל זה רכב אספנות. הייתה לי בעיה עם דוחות שלא שולמו אבל אני יודע זה מונע חידוש רישיון נהיגה, לא רכב. אתמול שילמתי את הדוחות בכרטיס אשראי ולוקח לזה 3 ימים להתעדכן, האם עיקול שהוצא על חשבון הבנק שלי יבוטל אוטומטית או שאני צריך לקפוץ לאן שהוא? אשמח אם מישהו ייעץ לי בזה קצת
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפני כשבועיים הייתי באילת וראיתי שם רכב מסוג איסוזו אקסיום... ממה שזכור לי הרכב לא שווק באופן סדיר בישראל למרות שבזמנו היה מתוכנן לשווק אותו ואת הרודיאו ולבסוף שיווקו רק את הרודיאו... עם מישהו יוכל לתת קצת פרטים עליו או אולי לתקן אותי במידה ואני טועה..... הרכב היה בעל לוחית רישוי עם סיומת 35 מה שאומר שהוא לא יבוא אישי.. תודה.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
מה יהיה? מתי יתנו את התחנות שנבדקו ונימצאו 100% בסדר? http://www.motocar.co.il תומר
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
צהריים טובים, סלחו לי - שוב גרמנית http://www.autobild.de/test/neuwagen/artikel.php?artikel_id=6407&A_SESS=cf8507626f895fb8c095ea5cf79c1524#
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 0 תגובות
- 883 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2932963,00.html כבר אמרתי שטויוטה היא היפנית מספר אחת..?
הודעה אחרונה מאת rafi, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מי מכיר ויודע אילו חברות השכרה בארץ משכירות רכבים ספורטיביים או בעלי אופי ספורטיבי ידניים ואילו דגמים ניתן לשכור?
הודעה אחרונה מאת 3lad, -
-
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
תמונות שקיבלתי באי מייל ... לתשומת ליבכם....
הודעה אחרונה מאת דייויד, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הלכתי ברחוב לתומי כאשר חלפתי על רנו מגאן 2 אה רגע... רגע רגע! זה לא רנו מגאן 2! זה קליאו?... אבל התחת גדול כזה... ו... היא מוזרה.... מישהו שמע על החיה המוזרה הזאת?... למה עשו כזה דבר? לקחו את הקליאו B החמודה ועשו אותה רכב שמן ומוזר שכזה (צילמתי אותה עם זה מעניין מישהו , פשוט אין לי כבל שמחבר את הפלאפון למחשב , לכן אין אפשרות להעלות תמונות )
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש לי רכב מסוים ואני רוצה להפוך אותו לבאגי (כל הרישיונות אצלי) מה מותר ? מה אסור? ואם שוטר תופס אותי בשטח , ל]י החוק היבש מה הוא יכול לעשות לי? תודה.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חייב עזרה בדחיפות ....איפה אני יכול להשיג מידע על טרקטורים....עדיף אתרים בעברית בתודה....................ZABRA100
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
גניבת דלק לאור היום 1 2 3 4
מאת Shmulik_Miata- 50 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
תראו לאיזה מצב הגענו. אני לא גר בשכונת עוני, מצוקה כלשהי. יום שישי אני נכנס לרכב , מתניע, מחכה שהמנוע יתחמם. אני מפנה מבטי ל"תחת" של משאית חברת דור שנמצאת 15 מטר ממני. רואה שני אנשים מוסתרים על ידי לאנטיס לבנה. מייד שיערתי לעצמי שמדובר בגניבת דלק מהמשאית. אחרי שסיימו לתדלק את הרכב, בעל הלאנטיס בתן יד לבנהג המשאית והזיז את רכבו בחזרה לחנייה. כל זה קרה לאור יום. אין בושה לאנשים. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Leon, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב אז זה קרה בלילה של בין יום ראשון לשני (ההרגשה היתה כמו בין סרט לסרט באחד מאולמות הקולנוע של גלובוס גרופ או משהו) בשעה 3 ישבתי עם חברי בפארק ברובע הסיטי באשדוד אם מישהו מכיר וידידה שלי באה לשבת איתנו. אחרי 15 דקות של שיחה מעניין אך משעממת כאחד החלטנו לכת הביתה כי אני וחברי הינו אמורים לקום מוקדם לסגור עסקה ליוון בעוד זמן מה, ידידתי החלה בנסיעה לפני ועמדה ברמזול שממול אני יצאתי מספר שניות אחריה ולפני הגעתי לרמזול התחלף האור לירוק והיא החלה בנסיעה די מיהרה (יש לציין שהיא נהגת חדשה ללא הרבה נסיון על הכביש שנהגה על 205 מבציר 88 חמודה אך בעוטה!) היא היתה לפני משהו כמו 30 מטר. הנסיעה היתה מהירה משהו, כ-80 בכביש של 60, בכביש ישנו עיקול רך אך מהנה (במהירות של 110-120 כמובן בלי…
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 23 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אחותי רוצה לעשות הפתעה לחבר שלה והשכיר לו מכונית ספורט ( האם גם זה אפשרי ? ) העיניין הוא שלנסוע במכונית ספורט מפוארת זה לא כל הקטע. הקטע הוא לבחון את היכולות של המכונית - המגבלות החוקיות כמובן - ואיאפשר לעשות את זה בכבישים הפתוחים ( 110 מקסימום פחחחחחחח ). השאלה היא האם יש מסלול מרוצים בארץ שאפשר לנסוע בו מעל " מהר מאוד" ? בתודה מראש דן *הכותרת שלך נערכה, להבא תתנסח בצורה טובה יותר *
הודעה אחרונה מאת הראל, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2931253,00.html ואני שואל את עצמי למה בוגרי טכניון לא הולכים למשטרת תנועה ומשרד התחבורה לעשות קצת סדר והגיון...
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אבא שלי חנה על המדרכה בת"א וקיבל דו"ח על סך 250 ש"ח, הצבע של האוטו הוא ירוק ובדו"ח רשמו צבע שחור, האם יש אפשרות לבטל את הדו"ח? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע להסביר לי מה ההבדל בין פורד פוקוס כסף אפרפר לפורד פוקוס כסף לפורד פוקוס אפור?! (עדיף תמונות למי שיש ))
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2931448,00.html
הודעה אחרונה מאת slash, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2932145,00.html
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חיפשוית כזאת אני מאמין שעוד לא ראיתם http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2931360,00.html
הודעה אחרונה מאת הראל, -
סדרות בב מ וו.
מאת 620SI- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם... סליחה על הבורות. אבל ישבתי וחשבתי ועליתי על משהו שלא ידעתי כל השנים. אתם יכולים לעזור.??? אז ככה: הסדרות של הב מ וו... השתי ספרות האחרונות מציגים נפח מנוע??? כאילו 316 זה סדרה 3 ונפח 1.6? ו323 זה סדרה 3 ונפח 2.3? וסתם לדוגמא..740 זה סדרה 7 ונפח 4.0? תודה על העזרה...
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל המעוניינים,מתפרסם היום במגזין ממון של ידיעות אחרונות מבחן נהיגה במיצובישי אבולושיין 8. לרוץ ולקנות...........(את המכונית) .
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בקרוב....
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
עברות ונקודות
מאת d_guy11- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה, תפס אותי איזה מניייאק אחד בכביש ערד סדום. וטוען שתוך כדי סיבוב עברתי עם הגלגלים לנתיב הנגדי (לא תוך כדי עקיפה, סתם עיקול שמאלה ונצמדתי לקו ההפרדה, לטענתו עברתי עם הגלגלים השמאליים את קו ההפרדה לנתיב הנגדי). מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אינפורמציה על כמה נקודות זה יעלה לי ??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום חשבתי לרגע שאני בהוליווד. לא יאומן! נהגתי היום בלילה ברחוב המסגר בת"א. 2 ניידות טסות בנתיב מולי בהפתעה מתוך עיקול קטן. אני ממשיך הלאה לעיקול. דיסקוטק כחול! לפחות 20 (ואני לא מגזים, אני לא אתפלא אם היו 25-30) ניידות פשוט טסווווות בנתיב מולי. חבר שלי ואני מסתכלים המומים אחד על השני. 2 שניות של שקט. ורק אז התעוררנו לחיים והבנו שאנחנו לא בהוליווד. עשיתי פרסה לראות מה פשר העניין (אי אפשר לצפות באדרנלין משטרתי בלי להצטרף לחגיגה לא?! הרי כבר הבנו שאנחנו בישראל. אז בישראל כמו בישראל צריך להתערבב פנימה). ממשיכים לכיוון איילון, לא לפני שבכל צומת מתנקזות עוד כמה ניידות לתוך המרדף. סוף המרדף בצומת תל כביר, שם התהפך הרכב. מתוך YNET מבזקים:…
הודעה אחרונה מאת SUB, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,084 אורחים (הצג רשימה מלאה)