Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן הרכב הגדול של CARSFORUM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמנו את הכפפה...

בהמשך לזה :

אייל- הכוונה סבבה,הנושא מעניין מאוד- אבל למה בשם כל מה שקדוש להקיא ציטוטים מעיתונים?

היה הרבה יותר מעניין אם לדוגמה אנשים כאן היו מרימים את המבחן בעצמם.הרי יש כאן חברים עם קליאו 172 וגם עם מינימיינורים.

כל אחד מחברי הפורום שבבעלותו הוט-האצ', קטנה-חמה, ספורטיבית חמימה, כל רכב שנתפס כ"רכב חם לצעירים בגופם או בנפשם" (לא... באלנו GTI איננה נכנסת תחת ההגדרות הנ"ל... :wink: ) מוזמן לפנות אלי בה"פ ולציין : סוג הרכב, שנה, שיפורים (אם יש).

מה התכנון בעצם... אז ככה - במידה ותהיה הענות להודעה זו, המטרה היא לקבוע מי היא ההוט-האצ' האולטימטיבית לכבישי ארצנו, לדלק בארצנו ולשמש בארצנו (בעלי 205 שמעוניינים לדעת איך להדביק את הדש בורד... razmel לשירותכם :D )

מה הדרישות בעצם... רכב תקין, בעל ביטוח ליותר מנהג יחיד, הסכמה של בעל הרכב לכך שעוד בנאדם אחד (או מקסימום שניים) ינהגו ברכב, כמובן שהוא ידע מי הם לפני שיביע את הסכמתו :wink: , וכמובן - הרבה רצון לתרום למבחן גדול שיוכל לענות על כמה וכמה שאלות.

זהו - אז עכשיו אנחנו מחכים שחברי הפורום ירימו את הכפפה.

** בלי תגובות עידוד לת'רד זה, אלא רק תגובות רלוונטיות + הצעות לשיפור (מאנשים בעלי רישיון, נסיון בתחום) שיתקבלו בחום **

:-)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני רוצה לתרום את הרכב שלי אני צריך לרשום את כל השיפורים שיש לי ??????

:?

סתם... אני אשמח לצפות במבחן .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אם אני רוצה לתרום את הרכב שלי אני צריך לרשום את כל השיפורים שיש לי ?????? :?

סתם... אני אשמח לצפות במבחן .

לא, אתה בסה"כ צריך לתת לי את המפתחות ולהתרחק.

מספיק בשביל לא לשמוע את קולות הפיצוצים, צווחות הצמיגים, רעשי גריסת הקלאץ' והרעש הזה שיש כשיושבים כמה שניות טובות על המנתק.

עדיף גם שלא תהיה בכיוון הרוח, מאותן סיבות.

וברצינות - לאוטו שלך יש 76 כ"ס, מצטער אבל זה לא מספיק חזק בשביל מבחן כזה, אנחנו נאלץ לוותר על שירותיך (מה גם שהבנתי שהבולמים שלך גמורים אז הוא בטח גם לא מתנהג משהו :p )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא רואה איזה טעם יש בביצוע מיבחן כזה. אוטו כבר ביצעו מיבחן דומה ואין טעם לעשות אותו הדבר רק פעם שניה.

second is the first looser

פורסם
אני לא רואה איזה טעם יש בביצוע מיבחן כזה. אוטו כבר ביצעו מיבחן דומה ואין טעם לעשות אותו הדבר רק פעם שניה.

לא כל המבחנים זהים, הגיוני שגם ההרכב יהיה שונה (רכבים אחריות בחלקם), וחוץ מזה אם כל דבר שבחנו אותו פעם אחת לא היו בוחנים אותו יותר כי מישהו כבר עשה את זה, מצבנו היה :? .

אם זה יעלה, וזה נראה לך כל כך מיותר, זכותך לפסוח על ההודעה.

גיא.

פורסם

טוב, הרכב שלי עונה כמעט על כל התנאים...

חוץ מ"תקין" :?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

נו הרמנו את הכפפה , יש לנו בינתיים את ה TS של אריאל , ה VTS של

רוני , אני דואג לראלי דור 1 ( של חבר , בעצם תלוי מתי יהיה המבחן)

פורסם
אני מוכן לצלם את המבחן 8)

same here..

גם סטילס גם וידאו :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רעיון משובח !! חשבתי להציע בעצמי ... אבל הקדמתם אותי.

אני מוכן לעזור מנסיוני כבוחן במבחני רכב (השתתפתי בעבר), לייעץ במתכונת המבחן,

הרקע והנסיון שלי בתחום המרוצים והנהיגה המתקדמת, כמו גם האפשרות לשימוש במגרש הדרכה לצורך מבחני ראש בראש של המכוניות (האצה, בלימה, העברות משקל, התחמקות, מהירות מקסימלית בסיבוב, ועוד...) יכולים לתרום לאיכות המבחן.

מאחר ומבחני רכב הם לרוב קצרים, בניגוד למי שנוהג ברכב יום יום,

נדרשת מיומנות מאד גבוהה ונסיון רב, בכדי שניתן יהיה להרגיש מה עושה כל בורג באוטו ברגע נתון.... אשמח לעזור גם בזה.

בקיצור,

הרעיון מבורך ואחרי הרבה הרבה זמן, ואני חושב שסוף סוף חזר החשק לתרום לפורום משהו אמיתי.

דני.

פורסם

בקיצור,

הרעיון מבורך ואחרי הרבה הרבה זמן, ואני חושב שסוף סוף חזר החשק לתרום לפורום משהו אמיתי.

דני.

וכמובן, אתה מעוניין גם לתרום את האוטו שלך :p:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל שוב נוצרת לנו בעיה של רכבים לא מקוריים

כמו לדוגמא הרכב של דני G היושב על רביעית קוני , לעומת רכב בעל בולמים

מקוריים ...

פורסם
אבל שוב נוצרת לנו בעיה של רכבים לא מקוריים

כמו לדוגמא הרכב של דני G היושב על רביעית קוני , לעומת רכב בעל בולמים

מקוריים ...

אין בעיה עם זה...

קודם שיהיו מתנדבים (ויש כרגע כמה וכמה...) ואז נראה לאן אנחנו מתקדמים ומה המתכונת המדוייקת.

:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...