Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש מסלול מרוצים בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ספורט זה הוא מה שחסר למדינה הזאת לדעתי הנהגים בארץ הם איכותיים ביותר לא כולם אבל יש הרבה אז תנו להם לנצל את הפוטנציאל שלהם על הכביש באופן חוקי...

חבל רק שאתה כותב את זה במקום שכולם מסכימים איתך ואם זה היה תלוי בהם הם היו םותחים לא רק מסלול אחד אלא 10 רצוי שנישלח כולנו את השרשר הזה לאחראים בממשלה ונקווה לטוב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
ספורט זה הוא מה שחסר למדינה הזאת לדעתי הנהגים בארץ הם איכותיים ביותר לא כולם אבל יש הרבה אז תנו להם לנצל את הפוטנציאל שלהם על הכביש באופן חוקי...

חבל רק שאתה כותב את זה במקום שכולם מסכימים איתך ואם זה היה תלוי בהם הם היו םותחים לא רק מסלול אחד אלא 10 רצוי שנישלח כולנו את השרשר הזה לאחראים בממשלה ונקווה לטוב

אם תמצא מישהו בממשלה שיהיה לו איכפת אני אהיה הראשון שילחץ לך את היד. :roll:

הלוואי ושר התחבורה הבא יקח יוזמה וילך עם הספורט המוטורי קדימה...

פורסם

אם תמצא מישהו בממשלה שיהיה לו איכפת אני אהיה הראשון שילחץ לך את היד. :roll:

הלוואי ושר התחבורה הבא יקח יוזמה וילך עם הספורט המוטורי קדימה...

אז אתה מפיל הכל עליי למרות כל הרצון שלי לספורט מוטורי בארץ אני לא ה' אני יצטרך את העזרה של כולם פה וזה גם לא ממש קשה לימצוא את האדם שר התחבורה השאלה זה כמה לחץ יפעילו עליו (כמה שיותר לחץ יותר מהר יחס ישר)

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

חברה אל תפילו את זה אחד על השני פשוט מאד צריך להיתארגן ולשלוח מכתב מאורדן לממשלה וללחוץ אליהם . לא שזה יעזור אבל לכו תדעו אולי...

פורסם

אני לא מפיל על אף אחד כלום...

אני אומר שאין טעם לשלוח להם אחד אחד מכתב או משהו דומה כי אין מי שיקרא או ייתחס לתוכן.

בשביל שמישהו ישים לב שיש רצון לספורט מוטורי בארץ צריך לפנות כאיגוד או משהו בסגנון.

(שמעתי פעם על איזה ארגון למען ספורט מוטורי-מישהו יודע להרחיב?)

פורסם

שמעתי משהו איך לצערי להרחיב איני יכול

אני חושב בתורה פורם אם מישהו מהמנהלים יקח את זה על עצמו ואנו נוסיף חתימות שלנו זה יכול לעזור...

פורסם
שמעתי משהו איך לצערי להרחיב איני יכול

אני חושב בתורה פורם אם מישהו מהמנהלים יקח את זה על עצמו ואנו נוסיף חתימות שלנו זה יכול לעזור...

או שכמו שמישו פה אמר צריך לחפש אירגון או להרשם בתור אירגון היו פה אנשים שתרמו כסף לשרת אז כסף זה לא בעיה פה הבעיה זה רק הרצון

ואגב גם הרעיון שלך מעניין קח קישור מהשרשר הזה ושלח אותו לא אחד המנהלים בפרטי כי לא ניראה לי הם יכנסו לפה מרצונם החופשי

פורסם

חבר'ה בכלל ספ ו ר ט לא רק ספורט מוטורי, אין בכלל תודעה ספורטיבית בארץ. (נקודה)

פורסם

כמה שזה נכון...

אני נמצא בתחום אומנויות הלחימה , ואני רואה איך כל המורים הבכירים בארץ נאבקים כדי לקדם את הענף שלהם ולתת לו קצת פרסום וקצת יותר הכרה בארץ

קשה פה וכל דבר עובר בירוקרטיה ענפה מאוד והרבבבבבבבבבבבה חרא

יותר מדי

וואלק אתתתתה

• תוכן חדש...