Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשיתי תאונה אתמול...כמה שאלות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב...אז אחרי 8 חודשים עם רשיון עשיתי תאונה...לא רצינית...אבל בכל זאת תאונה...

זה קרה בבת-ים...עמדתי ברמזור כדי לפנות שמאלה ומלפני הייתה מיצובישי לנסר...שתינו פנינו שמאלה...היא פנתה לשמאל ואני פניתי לימין...הכביש הוא חד סיטרי...כ 30 מטר אחרי הפניה שמאלה יש פניה ימינה...הנהגת במיצובישי נסעה על 30 בנתיב השמאלי...ולא חזרה לימין...אני רציתי להמשיך ישר לכן האצתי כדי לעקוף אותה מימין (!!)...איך שהייתי צמוד אליה ועברתי אותה טיפה עם הטמבון...היא שברה את ההגה ימינה...בלי איתות, לא ראתה אותי ופגעה בי...עיקמה לי את כל הכנף השמאלית...והמראה שלה עפה כתוצאה מההתנגשות...

עכשיו השאלה שלי היא בעצם מי אשם...אני שעקפתי מימין?...או היא...שבאה לפנות ימינה מהנתיב השמאלי (שלפי החוק פניה ימינה מבצעים צמוד לימין) וגם לא אותתה...ולא חזרה לימין לאחר הרמזור כדי להתכונן לפניה?...ומה אני עושה במצב כזה...הנזק באוטו שלי (של דוד שלי) הוא 1000 שקל...צריך לצבוע את כל הצד מחדש...ולעשות פחחות בדלת ובכנף...דוד שלי אומר שאין הרבה מה לעשות ושאם אני יגיש תלונה במשטרה ישללו לי את הרשיון עד שיבררו מי האשם כי אני נהג חדש והיא לא...

תודה!...

פורסם

את לא "עקפת" אותה ( :wink: ) אתה נסעת במקביל אליה עלמנת לבצע פניה ימינה, והיא פשוט הסיטה את רכבה עליך מבלי להתחשב בתנועה.......תודיע לה שהיא אשמה בתאונה ואם היא מסרבת לקחת אחריות יש בית משפט בישראל (לתביעות קטנות) ואני בטוח שהטיפול יהיה קצר ועינייני

פורסם

תשמע...אני בחיים לא יגיד שהתכוונתי לעקוף...למרות שזה נכון...הקטע הוא שהתכוונתי לעקוף אך המקרה קרה כשנסעתי במקביל אליה כמו שאמרת...ולא נסעתי מעל המהירות המותרת...הייתי על 40-50...והיו איתי עוד שתי חברים באוטו שיכולים לאמת את זה..

פורסם

ואותם נהגת נסעה בצורה פרועה וחסרת זהירות זגזגה בין נתיבים ולבסוף נכנסה בך בפרעות, בנוסף קיללה אותך ופגעה בציפור נפשך לכן אתה תובע 10 אלף שקלים על עוגמת הנפש והנזק הנפשי\רכושי שנוצר לך כתוצאה מהאירוע

על כל זאת ועוד יעידו חבריך הנטרליים לחלוטין שאין להם עיניין וחצי עיניין וגם אין להם איזה 500 ג'ובות מהסיפור

:p:lol:

סתם סתם - עוד אני אתעורר בלילה לצלילי קריאות של איזה אנשיי KKK או משהו

פורסם

נו ראסמי עכשיו...נגיד והנהגת לא מודה שהיא אשמה (למרות שהיא הודתה אתמול)

מה אני אמור לעשות?...איך אפשר לקבוע מי באמת אשם במקרה הזה?

פורסם

הסיפור קצת לא מובן אולי איזה איור נחמד יעזור.

ובכלל לשכתב את הכל כל ה 3 נקודות ממש לא מובנות.

ו

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

מביא את ה"סיפור" שלך בצירוף הראיות שלך (חברים, תמונות הנזק, כיוון השפשוף ברכב, צילום המקום - וכל מה שיעזור לשופטת לקבל תמונה, מה שיותר קרובה למציאות ולצורת התרכשות הדברים) ואז אותה בחורה מסכנה (צעירה ? יש טלפון ?) מביאה גם היא את ה"סיפור" שלה, והראיות שהיא מצאה לנכון לאסוף ולהביא עימה.....

השופט\ת מקשיב\ה לסיפור מעיין\ת בראיות ועל סמך הראיות+הגיון הסיפור פוסק\ת לטובת הצד המתאים לה : התובע=אתה הנתבע=היא

על הצד המפסיד יהיה : לשלם הוצאות בית משפט, הנזק של הרכב השני (בנוסף לנזק של עצמו) לשלם עוגמת נפש וכו' אם ידרש ע"י הצד הזוכה, ובנוסף לשלם ביזבוז ימי עבודה של הצד הזוכה + העדים (נדמה לי של שני הצדדים)

קיצר המפסיד אוכל "בום" לא קטן, שלדעתי מכוסה 100 אחוז בביטוח מלבד ההשתתפות העצמית כמובן...

כמו כן...בנוסף, פנה לביטוח שלך, במקרים רבים הם מעמידים עו"ד ויעוץ לצידך, כי הם פשוט לא רוצים שתפסיד (כי אז הם ישלמו כמו ניגרים את כל האמור)

סבבה ? מרוצה ? הבנת ? מבסוט ? 380 ש"ח בבקשה לא כלל מע"מ לא כלל אש"ל, ותאמין לי יצאתי איתך גבר גבר

פורסם

היית בנתיב לפניה ימינה בלבד? אותתת ימינה והראת על כוונה ברורה לפנות ימינה?

היא אשמה... ואגב.. לפעם הבאה.. ותהיה.. תחתים אותה על מסמך (גם מפית נייר תופסת) שהיא מודה שהיא אשמה בתאונה וככה יהיה לך ראש שקט...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אף ע"פ שנהוג לחשוב שלהחתים אדם זה טוב, יש מקרים בהם החתמת אדם על הודאה של אשמה....עלולה לגרום לביטוח להתנער ממנו...ולהשאיר אותך מולו בתביעה אזרחית (ומי יודע מה מצב הכללי שלו)

באם יצא מצב שכבר החתמת אותו...אל תחשוף הודאה זאת לפני התייעצות עם סוכן הביטוח שלך...

פורסם

טוב קודם כל לא להילחץ!!!

גש לתחנת המשטרה תגיש תלונה על תאונה תתאר את האירוע ותגיד את שמות העדים(חברים שלך) אם המקרה מגיע למשפט אתה יכול לדרוש תשלום עבור ההוצאות המשפטיות וביזבוז הזמן על המשפט!!!

ואתה בכלל לא ניסיתה לעקוף, אלא כמו נהג טוב חזרתה לימין אחרי הרמזור!!!

בהצלחה...

פורסם
היית בנתיב לפניה ימינה בלבד? אותתת ימינה והראת על כוונה ברורה לפנות ימינה?

היא אשמה... ואגב.. לפעם הבאה.. ותהיה.. תחתים אותה על מסמך (גם מפית נייר תופסת) שהיא מודה שהיא אשמה בתאונה וככה יהיה לך ראש שקט...

לא החתמתי אותה..אך לאחר המקרה היא הודתה שהיא לא אותתה...

ולא הייתי בנתיב לפניה ימינה בלבד...זה היה כביש חד סטרי...כשבאמצע יש פניה ימינה...ואני הייתי מקביל אליה רציתי להמשיך ישר...והיא פשוט פנתה עליי ימינה מהנתיב השמאלי בלי איתות ונכנסה בי...

אגב הלכתי וצילמתי את האוטו שלה ואת כל המכות על הטמבון הקדמי שמוכיחות שהיא נכנסה בי...

תודה לכולם על העצות...מקווה שיהיה בסדר

פורסם

שמע נשמה,בלי יותר מדי בלאגן לך לבחורה תאמר לה שתכסה את הוצאות התיקון של האוטו וזהו,תסביר לה שאם אתה תובע אותה בבית משפט היא תפסיד הרבה כסף וחבל,פשוט תסתדרו על עלות התיקון וזהו תיפרדו לשלום.

במקרה שהיא לא מסכימה לך לבית-משפט.

פורסם

אם בנתיב הימני שבו נסעת מותר להמשיך ולנסוע ישר מבלי לפנות בפניה, היא אשמה. העבירה שהיא ביצעה על פי המחוקק היא "ביצוע סטיה מהנתיב הגורמת לסיכון התנועה". כל בית משפט הגיוני ירשיע אותה בזה.

פורסם

אולי תפסיקו אם כל הניחושים הללו?

א. כביש חד סטרי בעל כמה נתיבים???

ב.היא אותתה שהיא פנה שמאלה או פשוט נדבקה לצד השמאלי של הכביש?

ג. זה היה בצומת?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
אולי תפסיקו אם כל הניחושים הללו?

א. כביש חד סטרי בעל כמה נתיבים???

ב.היא אותתה שהיא פנה שמאלה או פשוט נדבקה לצד השמאלי של הכביש?

ג. זה היה בצומת?

כביש חד סיטרי בעל 2 נתיבים בלבד כאשר אני חזרתי לימין אחרי הרמזור והיא נשארה בשמאל...זה היה כ 20 מטר לאחר הצומת...הנתיב שאני נסעתי בו הוא נתיב שמותר בו גם להמשיך ישר!!!...וגם לפנות ימינה...

• תוכן חדש...