רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
גולף GTI V20
מאת yanivz- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי ליד הרחוב שלי גולף GTI V20 (לפחות זה מה שרשום) קיים כזה דבר? אם יש אז תנו פרטים תודה
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
לאחר שהמנהל הלא ענייני נעל את האשכול, אשאל שוב (אולי כעת לא משעמם לו): גולף 1,600, יד ראשונה, שנת 2002 בפעם האחרונה שהסתכלתי, ראיתי שהמחירון 99,000 ש"ח. 1. האם מישהו יודע האם זה זה המחירון כיום ? (לא מצליח לברר אצל יצחק לוי) 2. ובכל מקרה, מה מחיר השוק הממוצע שלה ?גולף 1,600, יד ראשונה, שנת 2002 למיטב ניסיונכם ? (כן מר מנהל, אני יודע שזה היצע וביקוש, זו בדיוק השאלה !)
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
0-100 ב4.7 שניות, 100-250 ב14.9 שניות (אל אלוהים), תאוצה צידית של 1.3 ג'י. מהירות סופית (אם מורידים את המגביל האלקטרוני) של 330 קמ"ש. ומה שהכי מרשים הוא זמן הקפה של שמונה דקות מסביב לנורבורגרינג - זה בערך 4-5 שניות יותר לאט מ911... GT3. אני חושב שזה יותר מהר מM3 ובערך כמו 911 סדרתית. בכל מקרה, זה לא זמן מתאים למכונית סאלון... אני חושב שהפעם ב.מ.וו התעלו על עצמם באמת. עוד כמה פרטים מעניינים ב http://www.m5board.com/vbulletin/showthread.php?t=43480 נערך בשביל לתקן כמה שטויות, ולהוסיף ש: שמונה דקות בנורבורגרינג זה יותר מהר מפרארי 360 מודנה, בערך כמו 911 טורבו, 10 שניות יותר איטי מM3CSL על צמיגי מסלול, יותר מהר מM3 רגילה במשהו כמו 20 שניות, יותר מהר ממרצדס …
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיבלתי היום מכתב - היות ולא הגעת לבדיקות במכון הרפואי במכון לבטיחות בדרכים עליך להגיע ל.... בשעה.... לבירור נא הבא את רשיון הנהיגה שלך. לפני כחודש הם ביקשו ממני שאני אשלח להם תוצאות של בדיקות רפואיות - ועשיתי את זה אז מה לעזאזל??? לא קיבלתי שום זימון לבדיקות במכון... מה צריך לעשות? מישהו מכיר את הפרוצדורה האם בירור זו מילה נרדפת לשלילה אם הם מבקשים להביא רשיון? עד שהדברים יתבהרו??? המכתב ששלחתי לא היה בדואר רשום ושלחתי להם את המקור שהם ביקשו ממני!
הודעה אחרונה מאת Lonny, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תהנו לכם
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 1 תגובות
- 992 צפיות
גולף 1,600, יד ראשונה, שנת 2002 ? בפעם האחרונה שהסתכלתי, ראיתי שהמחירון 99,000 ש"ח. 1. האם זה המחירון כיום ? 2. ובכל מקרה, מה מחיר השוק הממוצע שלה ? תודה !
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 1 תגובות
- 933 צפיות
מישהו ראה את הלמבורגיני האדומה שבקריון אם אתה קונה ב 100 ש"ח מחברת "שנטי" אתה יכול להצטלם איתה (חבל לא היה לי מצלמה ) עכשו מישהו יודע משהו עליה כמה היר עולה ? איזה דגם ? מפרט טכני ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
Smart סדאן?
מאת הראל- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
באתר הרשמי (?) של סמארט מוצגת פרסומת לסמארט בעלת 4 דלתות (או 5 , לא רואים בתמונה) http://www.thesmart.co.uk/index.html למישהו יש מפרט טכני שלה במקרה , או כל דבר אחר עליה? (אני כבר מיואש מחיפוש באינטרנט הלילה , אני לא מוצא כלום על כלום! )
הודעה אחרונה מאת FAST IMPREZA, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב, לפני מספר חודשים חטפתי דו"ח על פניית פרסה היכן שמוצב תמרור האוסר פניית פרסה. השוטר רשם לי דו"ח על סך 250 שקל. הדו"ח פרח מזכרוני - לא שילמתי אותו, ולאחר שלושה חודשים הגיע דרישת תשלום כולל כפל קנס. אבל, בדרישת הכפל קנס נרשם שהדו"ח המקורי הוא על סך 500 ש"ח ולא 250 כפי שרשום בדו"ח המקורי, ועכשיו דורשים ממני לשלם 750 ש"ח. מה עושים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי קנס ואבד לי הספח של התשלום עצמו . בסוף השלושה חודשים רק גיליתי את זה ושלחתי מכתב למשטרה לפני עברו מועד התשלום והסברתי מה שקרה . הם שלחו לי מכתב בחזרה ואמרו שהנושא נבדק וישלחו לי דו"ח בהתאם . עד היום לא קיבלתי כלום ועברו כבר עוד 3 חודשים (חצי שנה ביחד ). הדו"ח סה"כ על 100 שקלים . מה לעשות לשלוח עוד מכתב? או שהדו"ח יעלם איכשהוא?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 7 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
אמממ יש לי רישיון כבר חצי שנה ועכשיו אני צריך לצה"ל לעשות שיעורי נהיגה על משאית אני יעשה תאוריה בקרוב ואז... כמה שיעורי נהיגה אני צריך על משאית? זה משפיע שיש לי כבר רישיון? או שאני צריך לעשות את המינימום כמו כול אחד? תודה
הודעה אחרונה מאת shahar75, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני שבועיים קיבלתי דו"ח תנועה על נסיעה ב -"אין כניסה" ע"ס 500 ש"ח. העניין הוא כזה: יצאתי מחניון הנמצא על צומת. יצאתי מהחניון ופניתי ימינה (נגד כיוון התנועה) מרחק של אולי 20 מטר ואז בצומת פניתי שוב ימינה (שם התנועה מותרת) ושם חיכה לי השוטר החביב. בדו"ח מצויין כי נסעתי כנגד כיוון התנועה וכי יש שילוט מתאים בשני קצוות הרחוב העניין הוא שאני יצאתי מאמצע הרחוב (מהחניון), ושם אומנם היה תמרור האוסר על פניה ימינה ביציאה מהחניון אבל ישנו סימון על הכביש של פניה ימינה ושמאלה, ולאחר בירור קצר התברר לי כי בעבר התנועה ברחוב זה היתה דו סיטרית. אז מה אתם אומרים יש סיכוי לצאת מזה???? כדאי להשפט???
הודעה אחרונה מאת shahar75, -
-
- 1 תגובות
- 671 צפיות
כן כן אני יודע שנטחן , אבל בכל זאת - 17 איש http://news.walla.co.il/?w=//565218 נהגים של רכבים מסחריים (כנראה הסעות) , ונהגי אוטובוס מטורפים (אני יודע שלא הוכח כלום , אבל מתו אנשים) - מעורבים בתאונות גם השבוע (היה גם בשבועות שעברו איזה כמה נהגים כאלה) המשטרה - 2100 דוחות (!!!) על מה? למהירות אני מניח שיש חלק רב , אך הסיבה שהעלתי את הכתבה הנ"ל היא בשביל לדעת אם מישהו מבין למה הכוונה ב שינוי מבנה? (ספויילרים "בלאגנים" לראש? ) (אל תסקלו אותי , אני יודע שזה שייך לאוף טופיק , אני פשוט לא יכול לכתוב שם :[ )
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מתוך YNET: איפה אני משיג את המחשב הזה?! וברצינות-אני מעריך שזאת האימפרזה שמיועדת למירוצי ראלי, צודק? לידיעה המקורית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940576,00.html
הודעה אחרונה מאת U-re, -
-
- 18 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
שלום, נסעתי ברחוב בת"א בו לא שמתי לב לעובדה כי על פני כ 100 - 200 מטר יש לא פחות משלושה רמזורים... את הרמזור השני פיספסתי (אולי כי לא הייתה שם צומת וכי הוא לא היה בולט), עברתי באדום, ומכונית משטרה שארבה (ואח"כ המשיכה לארוב שם שוב) עצרה אותי ונתנה לי דוח - 1000 שקל קנס.... לא היה פירוט כמה נקודות זה. עכשיו אני רוצה לדעת מה ההשלכות? אני יודע שיש אפשרות ללכת למשפט, אבל הבנתי שאני יכול להידפק יותר ולקבל שלילה? ככה שעדיף שלא, נכון? למרות שאני מרגיש שדי דפקו אותי כשהם אורבים שם בכוונה במקום לשים נגיד שלט שמזהיר שיש כל כך הרבה רמזורים בשטח כל כך קטן... זה לא שנסעתי ובזדון עברתי באור אדום סתם כי לא בא לי לחכות לירוק..... אני חייל, האם יש אפשרות להקטין את סכום הקנס (…
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה בקשר לדיון שנוהל ביני לבין אבא שלי: אני מדבר על הרכב הזה: subaro libero http://www.subaru.kz/images/history/subaru_libero_1988.JPG מה יגרום לו להיות יותר יציב בסיבובים? בולמים יותר קשים? בולמים יותר רכים? מה אפשר לשפר בו על מנת שיהיה יותר יציב? האם בולמים קשים מדי יגרמו לו להרמת שתי הגלגלים החיצוניים לסיבוב? תודה, מאור.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השבוע מדדתי כמה הרכב שלי עושה מ 0 ל 100...מדדתי עם ספידומטר כזה... הרכב הוא פיאט פונטו 97 מנוע 1300 s-75 סטנדרטי... התוצאה הייתה 11 שניות....יש הגיון בזה?....או שלא מדדתי טוב?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
יש לי 2 שאלות 1.איזה מן הדגמים הבאים אתם אוהבים?ואיזה שנה? סדרה 3 : כולל M3 עד 83 מ84' עד 91' מ92 עד99 או היותר חדשות.. סדרה 5 : כולל M5 E12 E28 E34 וE39 או החדשות סדרה 7 אני אוהב... את שני הדגמים הראשונים של סדרה 3 ואת סדרה 5 ודגמי 7 750IA 99 ! 2.איזה דגם יש לכם? שנה? וניתוני מנוע עם אפשר... בתודה ערן רייסינג *קרא את חוקי הפורום, ולהבא תנסח כותרת מתאימה יותר. הודעתך נערכה*
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 9 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי לכולם, לפני כחודש נסעתי באוטו בעיר (אשדוד), כשפתאום עוקפת משמאלי BMW מדהימה עם צורה "לא קונבנציונאלית" יחסית לאחרות שמסתובבות בארץ. צבע הרכב צהוב בננה , ומבט מהיר לכיוון הסמל חשף את הספרות 850 ואת האותיות "CSI" לידן... לפי מה שידוע לי, הרכב הינו רכב נדיר יחסית ואינו נמכר בארץ . היתכן כי המדובר בתייר שהביא את הרכב לסיבוב בארץ? בכל אופן, רכב מרשים בגודלו, והרעש שהוא הוציא היה מעלף . מישהו נוסף ראה או מכיר?
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.umi.co.il/site/mainpage.asp?pi=225&di=0&tmpl=231 כתוב של הנעה כפולה זה לא אומר 4X4?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כמה זמן פנה אלי מכר שהוא גם כתב או בעל טור של עיתון מקומי שאת שמו של העיתון אני לא רוצה לפרסם כרגע, הוא מעוניין לכתוב כתבה על "מפגשים" ספורט מוטרי וכל העניין,אמרתי לו שאצלנו בעיר אין ממש מפגשים ואין עם זה שום התקדמות,אך אמרתי לו שיש מפגשים קבועים ברמת גן עם חברה רצינים ומבינים בתחום ומכוניות מעניינות, הוא ביקש ממני לבוא לשם איתו בכדי שהוא ירעיין כמה מהאנשים ויכתוב כתבה בנושא,בנוגעה לתוכן של הכתבה,הוא עדיין לא יודע במדויק אך הוא מתכוון להציג את התופעה של המפגשים וכל העניין. היתי רוצה שהוא ירעיין אנשים "נכונים" שהם יוכלו להציג את כל העניין והצורך של חוק מוטורי כדי שהכתבה תיכתב יותר ממבט חיובי כלפי "המפגשים" ותציג את המצוקה.. כנראה שבוע הבא א…
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
סוזוקי סמוראי
מאת Leonid-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
ובכן, אני חזרתי מטיול בבודרום שבתורכיה עם חברים. ביום הראשון לשהותנו שם, החלטנו לנסוע ל"JEEP SAFARI" - כפי שזה מכונה בפי המקומיים. אבל הבעיה הייתה בכך שאיחרנו. אז בגלל זה החלטנו להשכיר ג'יפ לבד. וכך הגיע לידיי סוזוקי סמוראי, ולהגיד את האמת, אין לי מושג מאיזה שנה הוא. מד האוץ הראה 56 אלף קילמטר, אבל צריך להתחשב בעובדה שיש במד האוץ רק 5 ספרות יוצאים לדרך. מתדלקים חצי מיכל (6 וחצי שקל לליטר ! (או משהו באיזור) ) ויוצאים לכיוון ההרים. הפלסטיקה בפנים פשוטה מאוד, אין הגה כוח, המנוע מרעיש מאוד. הכסאות דיי נוחים, אבל ברגע שמתחילים להזיע, נדבקים הג'יפ מושך חזק, רואים שיש לילד מומנט, אך עם זאת מאיץ דיי גרוע, תגובה חלשה מאוד לדוושה ומהירות מקסימלית 110 קמ"ש שהצ…
-
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940077,00.html נלקח מYNET רכב. מה אתם אומרים על הרעיון הנ"ל? שימושי או סתם טרחה לנהגים? פליקס.
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
משיטוטי בנט נתקלתי בתוכנה הבאה לניהול ומעקב על הכל בנושא הרכב (דלק, טיפולים, נסיעות ועוד המון!). התוכנה לפי דעתי מצויינת, מומלצת לכל מי שרוצה לעקוב אחרי כל מה שקשור לרכב לשמור את המידע ולעשות פרופיל לכל רכב שברשותו (מצויינת גם לשימוש לבעלי חברה שברשותם כמה רכבים...). קישור להורדת התוכנה: http://www.carcaresoftware.com/download/ccsetup.exe קישור לאתר התוכנה (לעוד פרטים): http://www.carcaresoftware.com/index.html
הודעה אחרונה מאת gmb, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כידוע, לרכב אספנות אסור לנוע בין השעות 7-9 בבוקר ביום חול. ולכן הוא זכאי להנחה בביטוח החובה ובאגרת הרישוי . 1. מהו הקנס על נסיעה עם רכב אספנות בשעות האסורות? 2. מה קורה מבחינת ביטוח החובה במקרה בו רכב אספנות היה מעורב בתאונה עם נפגעים בשעות האסורות?
הודעה אחרונה מאת Tar, -
-
תשמעו סיפור... ואני לא יודע מה אפשר ללמוד ממנו חוצמה... אולי להזהר יותר ואולי להבין יותר באיזו מדינה אנו חיים. אני עובד באיזור קניון איילון בר"ג, ואני חונה שם באופן קבוע... אם מישהו מכיר את החניה - אני חונה בקצה הדרומי שלה (אם אני לא טועה) אחרי תחנות האוטובוסים. שבוע שעבר החנתי את הרכב כרגיל ולאחר סיום העבודה חזרתי למקום ולהפתעתי מצאתי את הרכב ללא... ללא... ללא... אני מאמין שניחשתם! ללא צמיגים וכמובן גם הג'נטים - הערה חשובה ביותר!!! ג'נטים - לא מגנזיום\מעוצבים\יאדה יאדה יאדה! אלא ג'נטים רגילים... חתיכות מתכת עגולות פשוטות! אז למה לעזאזל גונבים לי את הצמיגים?!!?!?!?!?!?!? הייתי בעצבים אדירים... לראות את הרכב שלך על לבנים זה לא ה…
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בטח אתם הנהגים הצעירים, והותיקים כנ"ל שחורשים את מרחביה ה"ענקיים" של ישראל לא פעם ולא פעמיים נתקלתם במפגע בטיחותי חמור על הכביש(או פחות חמור) ואמרתם לעצמכם באותו הרגע...."מה זה עושה פה? זה לא צריך להיות פה...מי ה****ששם את התמרור הפוך"...וכו' עכשיו אולי מישהו יקשיב לכם לשם שינוי... זהו פרוייקט משותף למע"ץ ו עיתון "ידיעות אחרונות"...(http://www.ynet.co.il) תדהרו בהמוניכם...ותנצלו את ההזדמנות...תשלחו למע"ץ מכתב ובו תתארו את המפגע שבו נתקלתם.(בכבישי ישראל כמובן) אולי אתם הבאים שתתקלו בבור או בתמרור שלא הוצב כהלכה...ואז...אולי מישהו יצטרך לשלם על זה בחיים. (בין אם כבר נפתח טופיק דומה ובין אם לא נא לשים לב=נושא חשוב) כנסו לכאן! http://www.ynet.co.il/home/0,…
הודעה אחרונה מאת Yaron Edry, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
באתר המצורף יש , בין היתר , מאמרים על נהיגה נכונה. המאמרים (שנכתבו ע"י ראם סמואל , אם מישהו מכיר\שמע) מתיימרים להיות מדוייקים ומבוססים על נסיון אמיתי של נהגים. עכשיו לשאלתי: האם האתר מהימן ויש להתייחס לכתוב במאמרים כתורה מסיני ולאמץ את הרגלי הנהיגה המומלצים במאמרים הנמצאים שם. http://www.maslulim.co.il
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
שלום לכולם היום היתה ליד הבית שלי בקרית ביאליק למבורגיני סוף הדרך !!! הנה קצת תמונות http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200405281956142046
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום ניגשתי למוסך בו טופל רכבי על ידי האדם שממנו קניתי את הרכב כאשר רציתי לשאול איזה טיפולים נעשו לרכב בעל המוסך אמר לי שהוא אינו יכול להגיד לי את המידע הזה השאלה שלי: למה הוא לא יכול להגיד לי הרי האוטו כעת שלי אז זכותי לדעת מה נעשה לאוטו
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה,