Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סמוראי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, אני חזרתי מטיול בבודרום שבתורכיה עם חברים.

ביום הראשון לשהותנו שם, החלטנו לנסוע ל"JEEP SAFARI" - כפי שזה מכונה בפי המקומיים.

אבל הבעיה הייתה בכך שאיחרנו. אז בגלל זה החלטנו להשכיר ג'יפ לבד.

וכך הגיע לידיי סוזוקי סמוראי, ולהגיד את האמת, אין לי מושג מאיזה שנה הוא. מד האוץ הראה 56 אלף קילמטר, אבל צריך להתחשב בעובדה שיש במד האוץ רק 5 ספרות :shock::D

יוצאים לדרך. מתדלקים חצי מיכל (6 וחצי שקל לליטר ! :shock: (או משהו באיזור) ) ויוצאים לכיוון ההרים.

הפלסטיקה בפנים פשוטה מאוד, אין הגה כוח, המנוע מרעיש מאוד.

הכסאות דיי נוחים, אבל ברגע שמתחילים להזיע, נדבקים :D

הג'יפ מושך חזק, רואים שיש לילד מומנט, אך עם זאת מאיץ דיי גרוע, תגובה חלשה מאוד לדוושה ומהירות מקסימלית 110 קמ"ש שהצלחתי לסחוט ממנו בירידה.

הטיול כלל נסיעה בהרים, אל עבר הים. הסמוראי הסתדר טוב מאוד עם הכבישים הגרועים של תורכיה, והקלאצ' נתן מדיי (טוב דיי הרבה פעמים) פעם ריחות של שרוף.

ההילוכים בגיר השתלבו דיי גרוע, כאשר הילוך חמישי סרב בתוקף רוב הפעמים להכנס למקומו.

בדרך חזרה פנינו אל היער, והחלטתי לראות מה ה4X4 שלו באמת שווה. אני חייב להודות שלקח לי זמן להבין איך המערכת הזאת עובדת, אבל הסתדרתי.

הסמוראי נותן כיף בלתי יאמן בשטח. הוא בולע סלעים כאילו לא היו שם, ועובר מכשולים בצורה מדהימה! קיבלתי תענוג גדול מאוד !

הצמיגים של הסמוראי היו דיי גמורים, ולחיצה טיפה חזקה על הדוושה היתה גורמת לנעילה כמעט מייד.

בכל אופן, זאת היתה חווית השטח הראשונה שלי, ואני חייב לציין שממש נהנתי לנהוג בג'יפ הזה! אז אם אתם נוסעים לתורכיה, הנה 50$ ששווים כל סנט !

tur4.jpg

tur3.JPG

tur2.JPG

tur1.JPG

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

50$ לבנאדם?

לכמה זמן?

דרשו רישיון בין לאומי או שישראלי הספיק?

תום, לא יהיה בתורכיה (אבל יש תורכים באוניברסיטת באר שבע :roll: ) בשלוש שנים הקרובות :cry:

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

כשאני עשיתי את הטיול הזה(בטורקיה,בסמוראי) לא דרשו לראות כלום.

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם

אוטו חמוד בסיסי וכיפי.

אני זוכר שעשיתי טיול ג'יפים (ג'יפונים :D ) בספרד ונסעתי על סמוראי דיזל!!

חוץ מזה שהוא עשה המון רעש (יחסית למנועי דיזל חדשים של היום) ונסע לא ממש מהר (ב-120 הייתה הרגשה שהוא עומד להתפרק וכאילו זאת המהירות הסופית שלו) היה ממש חוויה לנהוג בו. בשטח לא פשוט הוא דווקא הצליח ממש יפה.

פורסם

הסמוראי דיזל מצוייד במנוע דיזל של פיז'ו 405.

לחבר שלי יש עד היום סמוראי שבזמנו טיילנו איתו הרבה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=2978&highlight=%F1%E5%E6%E5%F7%E9+%F6%E1%E9%F7%E4

אני זוכר את הנסיעה על הכביש כ"מחרידה" והנסיעה בשטח כ"מדהימה".

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

זה מזכיר לי 2 חברים שלי עשו טיול דומה בתאילנד (השכירו סמוראי) הם עפו על עץ, הרסו כמעט לגמרי את הג'יפ.

החזירו אותו.

שילמו 75$.

והלכו להשכיר אופנועים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
ttp://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=2978&highlight=%F1%E5%E6%E5%F7%E9+%F6%E1%E9%F7%E4

אני זוכר את הנסיעה על הכביש כ"מחרידה" והנסיעה בשטח כ"מדהימה".

כתיבה מעולה, הרגת אותי עם הסיפור הזה, מאוד נהנתי לקרוא :lol:

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

ג'יפ פשוט,אמין זול ומעולה בשטח.

השנה של הרכב שנסעת בו היא[אם אני לא טועה]96.

יש כאלה בארץ משנת 88 עד 98,שהדגם הראשון[מ88' ו 1.0 ליטר]

עולה בערך10K ונותן לדעתי תמורה מצויינת למחיר.

• תוכן חדש...