Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ועכשיו הם גונבים גם צמיגים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידן מותק, אני? נובח? מילא נוהם, אבל נובח?

הינה לך סמיילי - :D , יופי?

ועכשיו כדי שממש תבין מה שאמרתי:

אם אני גנב, כן? ואני בא לאוטו שלך { איפה אמרת שאתה גר? } ורואה טסות מחוברות ב 39 אזיקונים פר גלגל, אני מוציא לום מארגז הכלים ומנפץ בעדינות את הטאסה, ככה בלי יותר מדי רעש { ואני רציני לגמרי, זה אפשרי }. יופי? עכשיו האזיקונים עדיין מחוברים, אבל החלק הרלוונטי של הטסה כבר לא שם, וזה לוקח בדיוק שניה ורבע.

עכשיו תגיד לי - כן אבל זה מעכב, ואני אגיד לך שכל העבודה הזאת גם ככה לוקחת זמן, והפרמטר החשוב ביותר הוא לא עוד שניה או פחות שניה אלא איפה האוטו עומד, והאם מישהו עלול להבחין בי?

לא נובח, לא נוהם. ואת השיעור ביחסי אנוש אני לא צריך, אני דוב.

אז לאחר שמצאנו שכלום לא עוזר, לא נותר אלא להמציא מנגנון מבוסס מנעול עם מפתח רגיל שיתלבש איכשהו על הגלגל.

ביטוח מקיף לא מכסה את סוג הגניבה הזה?

יום טוב.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

לדעתי לא !

תתקשר לביטוח ותגיד להם שאתה רוצה לבטח את המגנזיום והם ישאלו איזה יש לך וכו'

אצלי ביטחתי אותם ב 2500 שקל ועלה לי מאה חמישים ומשהו שקל לשנה

פורסם

אייל - מן הסתם חישוקים קלים שהגיעו עם הרכב מבוטחים במקיף, כמו כל האוטו. זה לא יכול להיות אחרת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום.יש לי פתרון למי שהגלגלים יקרים לו .בשנים האחרונות יש בעיה של גניבת גלגלי בלון מעגלות נגררים למשאיות ,ולכן יש מנעול אום על כל גלגל בלון עם מפתח בלעדי לכל סט .בעיקר בחברות הגדולות שלהן צי נגררים,

פורסם
אייל - מן הסתם חישוקים קלים שהגיעו עם הרכב מבוטחים במקיף, כמו כל האוטו. זה לא יכול להיות אחרת...

רוני

לא מדוייק - כל ביטוח שבדקתי רוצה תוספת של 8% מערך התוספת לשנה, בהתחלה דיברו איתי רק על המערכת, אחרי זה קלטתי שגם חבילת התוספת כולה (כסאות ספורט וריפוד עור ואלקנטרה) דורשת תוספת של 8% מערכה לשנה.

מדובר פה על חבילת אבזור רשמית שרשומה לי ברשיון הרכב...

בכל אופן לגבי החישוקים - אם הם מגיעים כסטנדרט עם הרכב - אזי אולי הם מבוטחים, אם לא אז אפילו אם הם מגיעים כחלק מהחבילה של היבואן ורשומים כרמת גימור ברשיון - הם לא יהיו מבוטחים בלי התוספת תשלום.

כדאי לברר עם הסוכן ביטוח...

• תוכן חדש...