Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ועכשיו הם גונבים גם צמיגים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעתי על מקרה שמשהו לא רצה לתת לבן שלו את הרכב לסוע איתו לצפון כדי שהוא לא יעמיד אותו ליד איזה ואדי ויחזור ימצא אותו מפורק כמו שאמרו פה על איביזה אבל בקניון איילון?אמצע העולם?

אל תהיה כל כך רגוע שהרכב בחניון בתשלום גם שם בדרך כלל יש שלט הנהלת החניון אינה אחראית...

דרך אגב נראה לי שאתה מבואס עוד יותר אם הספקת כבר לקנות צמיגים חדשים...פעם בקשת המלצה כאן... :wink:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=324407&highlight=#324407

צביקה

עצוב... אבל נכון...

שיהיה בכיף!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפתרון של עידן לא ממש מושלם, כי עם סכין יפנית, או כל סכין אחרת אפשר לחתוך את האזיקונים, אמנם מעט מאוד גנבים יחתכו 28 אזיקונים על מנת לגנוב טאסה, אבל זה עדיין אםשרי.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

הפתרון היחידי לענינים האלה הוא בורג אחד לפחות בכל ג'נט עם מפתח מיוחד, אלן, מידה משוגעת וכו'

אזיקונים? הצחקתם את דודה שלו, נניח גנב בא, רואה אזיקונים, אין לו זמן , מכניס לום { גנב רכב בלי לום? } מפרק את האמא של הטסה - ושלום על ישראל.

אזיקונים טובים נגד גנבי טסות.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

גנב מתוסכל (מי לא מתוסכל אחרי חיתוך של 28 אזיקונים) גם עלול להתנקם ברכב המאוזק (בעל הרכב ימצא חריטה יפה על הדלת: "שיא אישי - 28 אזיקונים ב-14:32:07 דקות")

פורסם
רגע אחרי שקנינו את הלאנטיס המשפחתית - קניתי גם חבילת אזיקונים

הפתרון שאתה מציע הוא לא ממש פתרון. לחתוך את האזיקונים לוקח בדיוק שלוש שניות לאזיקון. מה שמטריד פה זה שגונבים בכלל דברים כאלה - זה יחסית הרבה השקעה ועוד בשביל ג'אנטים רגילים?!?

הדרך הכי טובה להגן על הג'אנטים היא באמצעות בורג ביטחון. לא זוכר כמה זה עולה (צריך אחד לכל ג'אנט במקום אחד מהברגים הרגילים, וזה מגיע עם מפתח מיוחד)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רגע אחרי שקנינו את הלאנטיס המשפחתית - קניתי גם חבילת אזיקונים

הפתרון שאתה מציע הוא לא ממש פתרון. לחתוך את האזיקונים לוקח בדיוק שלוש שניות לאזיקון. מה שמטריד פה זה שגונבים בכלל דברים כאלה - זה יחסית הרבה השקעה ועוד בשביל ג'אנטים רגילים?!?

הדרך הכי טובה להגן על הג'אנטים היא באמצעות בורג ביטחון. לא זוכר כמה זה עולה (צריך אחד לכל ג'אנט במקום אחד מהברגים הרגילים, וזה מגיע עם מפתח מיוחד)

רוני

א) מאזדה לאנטיס הוא רכב שכיח בכבישי הארץ, החוליגן/קוף/חסר אשכים שיראה על הרכב אזיקונים - יתייאש מהר מאוד ויעבור למאזדה אחרת - בתחום הזה אין זמן להתעסק עם פתיחת אבטחות. לא הלך? - עבור לרכב הבא.

חוץ מזה - הטאסות שלנו הם מהדגם הפשוט (בלי הסמל של מאזדה על הטסאות כמו בדגמי 2003) ככה שחבל להתאמץ.

ב) בנוגע לגנב המתוסכל - צודק, נגד זה אין הרבה מה לעשות. הפתרון הכי טוב זה לעשות משמרות על המרפסת עם רובה צלפים ולחכות לטרף. :wink:

ג) הפתרון שהצעת רוני, הוא יפה - אבל יש לי שאלה (מחוסר ידע, באמת), המפתח הזה הוא כמו תביעת אצבע? הוא יחודי לכל רכב? או שישנה סטנדרטיות?

אזיקונים? הצחקתם את דודה שלו, נניח גנב בא, רואה אזיקונים, אין לו זמן , מכניס לום { גנב רכב בלי לום? } מפרק את האמא של הטסה - ושלום על ישראל.

אז נגד מה הצעתי את זה? נגד גניבת סמלים? :screwy:

ואם הוא כבר יכניס לום הוא ישבור את הטאסה, אז מה בדיוק יוצא לו מזה חוץ מבלאגן ורעש?

פורסם

יש לי פתרון הרבה יותר פשוט לטאסות, פשוט לא לשים אותם :lol: , הם סתם אביזר מיותר לדעתי (למרות שיש טסות יפות).

בקשר לגאנטים עצמם, אפשר פשוט לשים 4 ברגים , כל אחד בגודל שונה (הכוונה הראש שלהם בגודל שונה), נגיד אחד 25 שני 22 שלישי 24, השאלה אם אין לזה השפעה בטיחותית כלשהי?

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

טאסות... שיגנבו הגנבים הארורים האלו... רק שלא שיחיטו את הרכב או יפרצו לתוך הרכב. הרבה הוצאות אח"כ חבל ועצוב מה שקורה פה.

נ.ב מה גודל הג'אנטים הגנובים מהפג'ו?

פורסם

המחיר הוא בסביבות ה-100 עד 150 ש"ח לרביעיה.

לכל סט יש "טביעת בורג" משלו, עם מתאם ייחודי. (עד כמה שאפשר, אני משער)

החישוקים היו סה"כ יום אחד על האוטו, עד שהתקנתי אותם.

מומלץ, לראש שקט (יחסית... :roll: ).

MCS 2008

פורסם
אני לא מאמין לאיזה רמה אנשים יורדים פשוט בלתי נסבל :x

תגיד באיזה שעה זה קרה? כי בדרך כלל יש שם הרבה אנשים בחניון הזה איך אפשר לגנוב שם צמיגים :shock:

אני מצטער לשמוע באמת קטע מגעיל,גם לי השבוע גנבו את הסמל האחורי של האוטו :cry::x

איך אפשר לגנוב סמל אחורי ב 106 ראלי? זה מדברה כזאת

עובדה גנבו ראיתי את הסימנים של המפתח :x

פורסם

שמע, פורד סימן שלוש - יש פה דיון על גניבת גלגלים, אתה הצעת פיתרון, אינ מניח שהתיחסת לדיון - הפתרון שנתת לא טוב. אם לא התיחסת לדיון - אז זה באמת לא מענין.

אולי הטאסות שלך לא מפריעות לפרק גלגלים? מצתער, ממש לא מכיר ג'נטים של מאזדה. וטוב שכך.

מה אתה רוצה בדיוק?

:roll:

לא מובן.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם
שמע, פורד סימן שלוש - יש פה דיון על גניבת גלגלים, אתה הצעת פיתרון, אינ מניח שהתיחסת לדיון - הפתרון שנתת לא טוב. אם לא התיחסת לדיון - אז זה באמת לא מענין.

אולי הטאסות שלך לא מפריעות לפרק גלגלים? מצתער, ממש לא מכיר ג'נטים של מאזדה. וטוב שכך.

מה אתה רוצה בדיוק?

:roll:

לא מובן.

ואני בדיוק לא הבנתי למה אתה נובח עלי, אשמח אם תסביר לי מהן פשר הנהימות שלך.

אם הוא מאבטח את הטאסות טוב טוב (במקרה של לאנטיס, לא התייחסתי ספציפית ל106) העבודה שתהיה ל"נשמה הטובה" שירצה לקחת את הצמיגים תהיה הרבה יותר קשה. והוא יתייאש ממנה. לא יהיה לו זמן לקחת קאטר ועוד כל מיני כלים. בדר"כ אנשים כאלה עובדים באופן מאוד פשוט שכולל מינימום עבודה קשה במינימום זמן עם מברג להוצאת הטאסה ומפתח ברגים.

התייחסתי לרכבים בעלי ג'אנט רגיל ולא מגנזיום שבהן אפשר (כפי שהציעו חברי הפורום לפני, לאבטח עם מפתח מיוחד - שאני, באופן אישי, לא הכרתי כי אין לי ניסיון עם חישוקי מגנזיום)

מה אני רוצה בדיוק?

לפני ההודעה שלך זה היה שלום עולמי וכמה מיליונים טובים בחשבון בנק.

אבל עכשיו אני רוצה שתיקח שיעור ביחסי אנוש. לא יזיק לך :!:

שיהיה לך לילה טוב,

עידן.

פורסם

הבורג הנ"ל אכן נותן קצת ביטחון אבל עדיין לא מספיק.

אם מישהו ממש אבל ממש מפחד הוא יכול לקחת 4 סטים כאלו ולהרכיב 4 ברגים שונים ואז נראה מי יפתח לו את הגלגל .(די מבאס בזמן פאנצר)

לגבי הטאסות : יש מין חוט ברזל קטן שמחברים אותו לגאנט ע"י בורג וחור קטן

וכנ"ל לטסה ואז הוא מונע את הגניבה של הטאסות לפחות .

• תוכן חדש...