Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מיזמן ראיתי בב''ש BMW סידרה 7.

וכשעברתי לידה ראיתי שאין לה ידית הילוכים

רק ראיתי במקום של הידית ואפילו קצת אחריה (איפה שאמור ליהיות הבלם-יד שגם אותו לא ראיתי)

גלגלת גדולה בגודל של פקק של ג'ריקאן

מישהו מוכן להסביר לי מה ראיתי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ה"גלגלת" הינה בורר (מאין ג'ויסטיק) השולט על פונקציות המחשב כגון הגברת ווליום, טמפ' מזגן, השכבה מהירה של המושבים וכו'... :wink:

להלן התמונות:

Console2.jpg

I-Drive.jpg

ידוע בכינויו I-DRIVE

נכון שהחכמת ?! :idea:

:D

פורסם
החלק המפתיע ביותר הוא,

כיצד הצליחו להשיג אחיזה צידית כה טובה, 1.3G, ללא שימוש בעזרים אירודינמיים.

למיטב ידיעתי זה בלתי אפשרי.

דני G.

בדיוק מה שאני חשבתי. בתמונות לא רואים כנפיים על המכונית, אני מניח שב.מ.וו השתמשו בריצפת המכונית ליצירת הצמדה אווירודינמית.

לא נראה לי שזה המצב. לא עד כדי כך.

להערכתי מדובר על 1.3G רגעי, ברגע הכניסה לסיבוב, או בהעברת משקל. פחות סביר שהיא מסוגלת לשמור על 1.3G במעגל קבוע, אלא אם כן יש שם טכנולוגיית צמיגים מהפכנית כלשהי.

אין קשר לטכנולוגית צמיגים כזו או אחרת,

מבחינה פיזיקלית לא ניתן לייצר כח גדול יותר מ 1G משום שהוא בא בתלות במשקל הרכב. הדרך היחידה לשקר במשקל הרכב ולגרום לערך ה G לעבור את ה 1 הוא ע"י יצירת כח צמדה DownForce שילחץ את הרכב לכביש חזק יותר ממשקלה האמיתי.

עניין של פיזיקה.

דני G.

• תוכן חדש...