Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני קניתי לפני 4 שנים סנדלים של שורש שמיוצרים בארץ, המחיר היה 110 ש"ח...

לפני שבועיים רציתי לקנות את אותם הסנדלים בדיוק(!!!) אך מה היה המחיר? 190 ש"ח בכל החנויות בכל הרשתות מה תאמרו???

נקודה למחשבה

זה לא שורש

זה SOURCE

והכוונה היא למקור.. (ולא של ציפור..)

:roll:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רגע, ואתם רוצים להגיד לי שהמחירים לפני 3 שנים היו שפוים ? :lol:

אם פעם זה היה "רק" פי 1.5 מהמחירים בחו"ל, היום פי 2 נשמע מצחיק...

130 אלף על מזדה 3 ? זה מעל 29 אלף דולר! אתם יודעים מה אפשר לקנות בארה"ב ב29אלף דולר?! :shock:

29,000 דולר = 16554 ליש"ט .

בבריטניה אתה יכול לקנות בסכום הזה :

--> פג'ו 206 GTI ולהשאר עם עודף

--> גולף GTI 1.8T , גולף V5 (כמעט אותו מחיר הבדל של 300 ליש"ט)

--> אלפא רומאו 147 2.0 Selespd

--> קסארה VTS

--> פוקוס ST170 (בעלת 171 כ"ס , מנוע 2 ליטר)

--> סיביק טייפ - אר

--> מיני קופר S ולהשאר עם עודף לשיפורים

--> אסטרה GSi

--> טויוטה סליקה

וזה נמשך ונמשך ...

בקיצר המחירים פה מופקעים וחסרי הגיון , ככה זה בארץ .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

העלתי בפורום יעוץ,עזרה בקשר לאוטו עד 280K....(זה לא פרסום :wink: )

וסובארו B4 3.0 היה מועמדת....

המחיר שלה לפני שבוע וחצי אני זוכר.היה 240,000 ש"ח

אני בודק עכשיו והוא-270,000 ש"ח....איך כ"כ מהר קפץ?

ומחיר של מנוע ה-2.0 אוט' הוא 161,000!!

יכול להיות שזה מחירון מוטוקאר? :idea:

פורסם

יכול להיות שמחשיבים את הדגם ל2005 ואתה הסתכלת בשבוע שעבר על הערך של דגם 2004 (הערך שלו יורד בסוף השנה לא)

יתכן? :roll:

וואלק אתתתתה

פורסם

בדוגמא שניתנה מקודם אודות מחירי הארץ מול בריטניה רואים מספר דברים משעשעים - בעיקר שסיוויק טייפ R עולה כמו 206GTI שעולה כמו גולף V5. ובארץ?

ואל תאשימו את היורו, ידוע שיש יבואנים גנבים - במקרה הזה, הונדה ופולקסווגן.

צ'מפיון אכלו אותה חזק עם מה שקרה ליורו.

יש לי איזה ניחוש לגביהם; אני לא חושב שהם מיוזמתם מתמחרים את המכוניות ככה.

בטח לא אחרי שהמכירות שלהם ירדו במשהו כמו 60 אחוז.

אם פעם היה אפשר לתמחר גולף קצת מעל למתחרות (והיא אכן הציעה יותר ללקוח הממוצע, בזאת אני חייב להודות), הרי שעכשיו, אחרי עליית היורו ומיתון במשק, שפגע בחלק מרוכשי הגולף (אך בוודאי לא כפי שהוא פגע ברוכשי הפולו, למשל), התמחור גומר אותם.

אני חושב שלעומת יבואנים אחרים, שמקבלים את המחירים הנמוכים בעולם (כמו למשל לובינסקי, שפעם שמעתי שהוא הסוכן הגדול בעולם של PSA!), צ'מפיון לא מקבלים מחירים אטרקטיביים כלכך מהגרמנים. מה שתומך בתיאוריה הוא ההתייקרות הלא פרופורציונלית של מוצרי קבוצת פולקסווגן כאן בארץ לעומת המתחרות - בגלל שיעור המיסוי הגבוה (126 אחוז), כל עליה של X ביורו, עולה ב2.26X לצרכן. מספיק שגולף תעלה ליבואן 1000 יורו יותר מאשר 307, וההבדל לצרכן יהיה 2260 יורו.

אני חושב שבמצב המכירות הנוכחי, צ'מפיון יעשו הכל בשביל להוריד את מחירי המכוניות שלהם. סתם ניחוש, אמנם, אבל ככה זה נראה.

ובלי קשר לצ'מפיון (אבל בהסתמך על אותו החישוב), ציבור רוכשי המכוניות בישראל נדפק פי 2.26 מהתייקרות היורו, לעומת האמריקאים למשל. זה הופך את העניין להרבה יותר כואב.

מעניין עד מתי זה ימשך, ואם אי פעם המחירים גם ירדו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האירו פה הוא לא הגורם העיקרי להתייקרות המכוניות בארץ .

בגלל שהמדינה גובה מס מאוד גבוה , אם לא הגבוה היותר , המחירים בארץ שערורייתים .

המכונית שאתה קונה מחירה הוא פחות מחצי , המיסים הורגים אנשים במדינה הזאת .

Mitsubishi Colt 2003

פורסם
רגע, ואתם רוצים להגיד לי שהמחירים לפני 3 שנים היו שפוים ? :lol:

אם פעם זה היה "רק" פי 1.5 מהמחירים בחו"ל, היום פי 2 נשמע מצחיק...

130 אלף על מזדה 3 ? זה מעל 29 אלף דולר! אתם יודעים מה אפשר לקנות בארה"ב ב29אלף דולר?! :shock:

29,000 דולר = 16554 ליש"ט .

בבריטניה אתה יכול לקנות בסכום הזה :

--> פג'ו 206 GTI ולהשאר עם עודף

--> גולף GTI 1.8T , גולף V5 (כמעט אותו מחיר הבדל של 300 ליש"ט)

--> אלפא רומאו 147 2.0 Selespd

--> קסארה VTS

--> פוקוס ST170 (בעלת 171 כ"ס , מנוע 2 ליטר)

--> סיביק טייפ - אר

--> מיני קופר S ולהשאר עם עודף לשיפורים

--> אסטרה GSi

--> טויוטה סליקה

וזה נמשך ונמשך ...

בקיצר המחירים פה מופקעים וחסרי הגיון , ככה זה בארץ .

I REST MY CASE.

בכל אופן, הבעיה היא שיש "יבואן רשמי" שהוא יכול לעשות בתכל'ס מה שבא לו עם המחירים. וגם המדינה שודדת מעל 120% מכס. למה? כי אנחנו מדינת פראיירים.

תסתכלו על כל שאר העולם ! שום יבואנים רשמיים והמכס נמוך בהרבה (אם בכלל קיים).

קחו לדוגמא את רוסיה: ארץ הרבה יותר עניה מישראל, אבל עדיין יש בה מספר יבואנים של אותם הרכבים, ויש אפשרות להביא למדינה מכוניות ביבוא אישי מחו"ל, ולשלם מכס קטן מאוד.

אז עכשיו נשאלת השאלה: למה רק אותנו דופקים ?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

נו באמת, "למה רק אותנו דופקים". כי רק אנחנו נותנים שידפקו אותנו.

תקום נא המפלגה שתכניס למצע הורדת מיסים על רכב, ותהפוך אחזקת רכב ישן לכדאית פחות לעומת שדרוג (כך שבסך הכל, מספר הרכבים שעל הכביש ישאר דומה).

בצעד הזה יש המון דברים חיוביים - רכבים בטוחים (הרבה!) יותר, חסכוניים יותר, ידידותיים יותר לסביבה, ואפשרות למינוע סביר גם בשכבות החלשות (מה לעשות, מערכת תחבורה ציבורית של ממש - אין כאן). כשאדם המרוויח שכר מינימום יוכל לקנות קליאו בת שלוש שנים במקום הג'אסטי בת ה12 שלו (וזה בדיוק המצב), המצב רק ישתפר.

עם הוזלת הרכבים, יוזלו גם הביטוחים המקיפים. ביטוח החובה ירד, פשוט כי המכוניות יהיו בטוחות יותר (וכל מי שחושב שאני מגזים, שיחשוב איזו תוצאה תשיג דייהטסו שרייד בת 10 במבחני NCAP לעומת יאריס, איך זה משפיע על הנוסעים, ומה עלות הטיפול בנפגעים, למדינה, בכל אחת מהתאונות).

חוצמזה, ללא המיסים, לא יוכלו היבואנים לשחק במשחקי התמחור וההתחבאות תחת סינר המדינה - היבוא האישי יהיה משתלם בהרבה, והיבואנים יאלצו להתמודד בהתאם. עם המכסים כיום, ליבוא אישי אין הרבה סיכוי (לפחות במכוניות עממיות - היבואן קונה אותן במחירי רצפה).

בקיצור, הכל חוזר לאותו מקום. נגד היורו אין מה לעשות - הזמן יעשה את שלו.

נגד המיסים - יש גם יש.

ואם גם אתם רוצים אימפרזה WRX ב100 אלף שקל, קורולה ב70 אלף שקל, וסדרה 5 ב170 אלף שקל, אז קדימה. מאבק מסודר שיציג בדיוק את העלות\תועלת למדינה מצעד כזה, כנראה שבסוף ינצח. כאן, בניגוד לספורט המוטורי למשל, שמעניין רק מעטים - כאן מדובר באינטרס של כלל הציבור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
נו באמת, "למה רק אותנו דופקים". כי רק אנחנו נותנים שידפקו אותנו.

תקום נא המפלגה שתכניס למצע הורדת מיסים על רכב, ותהפוך אחזקת רכב ישן לכדאית פחות לעומת שדרוג (כך שבסך הכל, מספר הרכבים שעל הכביש ישאר דומה).

בצעד הזה יש המון דברים חיוביים - רכבים בטוחים (הרבה!) יותר, חסכוניים יותר, ידידותיים יותר לסביבה, ואפשרות למינוע סביר גם בשכבות החלשות (מה לעשות, מערכת תחבורה ציבורית של ממש - אין כאן). כשאדם המרוויח שכר מינימום יוכל לקנות קליאו בת שלוש שנים במקום הג'אסטי בת ה12 שלו (וזה בדיוק המצב), המצב רק ישתפר.

עם הוזלת הרכבים, יוזלו גם הביטוחים המקיפים. ביטוח החובה ירד, פשוט כי המכוניות יהיו בטוחות יותר (וכל מי שחושב שאני מגזים, שיחשוב איזו תוצאה תשיג דייהטסו שרייד בת 10 במבחני NCAP לעומת יאריס, איך זה משפיע על הנוסעים, ומה עלות הטיפול בנפגעים, למדינה, בכל אחת מהתאונות).

חוצמזה, ללא המיסים, לא יוכלו היבואנים לשחק במשחקי התמחור וההתחבאות תחת סינר המדינה - היבוא האישי יהיה משתלם בהרבה, והיבואנים יאלצו להתמודד בהתאם. עם המכסים כיום, ליבוא אישי אין הרבה סיכוי (לפחות במכוניות עממיות - היבואן קונה אותן במחירי רצפה).

בקיצור, הכל חוזר לאותו מקום. נגד היורו אין מה לעשות - הזמן יעשה את שלו.

נגד המיסים - יש גם יש.

ואם גם אתם רוצים אימפרזה WRX ב100 אלף שקל, קורולה ב70 אלף שקל, וסדרה 5 ב170 אלף שקל, אז קדימה. מאבק מסודר שיציג בדיוק את העלות\תועלת למדינה מצעד כזה, כנראה שבסוף ינצח. כאן, בניגוד לספורט המוטורי למשל, שמעניין רק מעטים - כאן מדובר באינטרס של כלל הציבור.

דבר כזה בל-יעבור!

נגיד והקמת את המפלגה הזאת.

וקיבלת את המנדט מהעם.

עכשיו אתה יושב עם מחשבון ומחשב כמה כסף המדינה תפסיד במהלך כזה. והיא תפסיד. ו-ה-ר-ב-ה.

עוד אספקט. אני קונה היום מאזדה 3 ב130 אלף שקל.

מחר הורדו כל המחירים, והאוטו שלי פאתום שווה 75 אלף שקל.

מה הפיצוי לאזרחים אשר השקיעו את מיטב כספם ברכב חדש?

עוד בעיה: עכשיו לכל אחד יהיה רכב. רמת המינוע תעלה. זיהום האוויר יגדל. הפקקים יגדלו.

מה הרווחנו? כלום.

הפתרון היחיד והנכון ביותר הוא פיתוח תחבורה ציבורית. שזה כולל רכבות, אוטובוסים (עם קווים נורמליים), ורכבת תחתית. והכי חשוב, שכל זה יעלה מעט כסף, ויעבוד בשבת.

ר-ק אז המצב פה ישתפר.

פורסם

פה לפי דעתי אתה טועה - תחבורה ציבורית יעילה היא דבר שמאוד קשה להשיג בארץ

מדוע? תקציב אבטחה.

הרי אי אפשר להסיע כמה עשרות אנשים באוטובוסים קבועים בלי מאבטח - זה פשוט מסוכן

כנ"ל לגבי הרכבות...

תקציב הביטחון הורס את כל תחומי החיים ועד שהמצב הביטחוני לא ישתפר , אי אפשר לשפר כמעט כלום... :roll:

וואלק אתתתתה

פורסם

מדוע? תקציב אבטחה.

כנ"ל לגבי הרכבות...

תקציב הביטחון הורס את כל תחומי החיים ועד שהמצב הביטחוני לא ישתפר , אי אפשר לשפר כמעט כלום... :roll:

עכשיו בוא תגיד לי מה ב-א-מ-ת מפריע לפיתוח התחבורה הציבורית פה?

המצב הבטחוני, או השחיתות ששולטת פה בכל תחומי החיים?

מי לדעתך נגד פיתוח התחבורה הציבורית? אגד, דן, ויבואני המכוניות. ותאמין לי יש להם לובי מספיק חזק, כי כמו שאתה רואה, רכבת תחתית עדיין אין בת"א.

פורסם

מדוע? תקציב אבטחה.

כנ"ל לגבי הרכבות...

עכשיו בוא תגיד לי מה ב-א-מ-ת מפריע לפיתוח התחבורה הציבורית פה?

המצב הבטחוני, או השחיתות ששולטת פה בכל תחומי החיים?

מי לדעתך נגד פיתוח התחבורה הציבורית? אגד, דן, ויבואני המכוניות. ותאמין לי יש להם לובי מספיק חזק, כי כמו שאתה רואה, רכבת תחתית עדיין אין בת"א.

מה באמת מפריע ?

השחיתיות בצמרת השילטון , של חברי הכנסת שנוהגים בוולוו S80 שחושבים שברגע שהם

בכנסת אין מי שיעצור אותם וזה באמת ככה , אין מי שיעצור אותם . :bad-word:

גורם נוסף הוא הביטחון , שפשוט אין אותו במדינתנו הקטנטונת , ולא משנה מה נעשה

וכמה הסכמי שלום יחתמו , תמיד רוב התקציב ילך לביטחון .

יש עוד דברים נוספים ששואבים את כספי משלם המיסים שלפי דעתי ממש לא בצדק , אבל אני

נמנע מלהכנס לסיכסוך מיותר שלא יועיל בכלום . :roll:

Mitsubishi Colt 2003

• תוכן חדש...