Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גאמבול בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו עוד ראה את זה?!

כמה מכוניות אקזוטיות חונות בתחנת דלק של נתב"ג עם מספרים(מדבקות של מספרים על הדלתות)

ודגלים של ישראל?!

Vw Polo GTI

פורסם

עד כמה אקזוטיות?

זה שהן יוצרו בג'ונג'ל של ברזיל לא הופך אותן למיוחדות :roll:

הכינוי האמיתי שלי צונזר :)

פורסם
מישהו עוד ראה את זה?!

כמה מכוניות אקזוטיות חונות בתחנת דלק של נתב"ג עם מספרים(מדבקות של מספרים על הדלתות)

ודגלים של ישראל?!

המכוניות האלו (כ-20 במספר) הגיעו לארץ למסע של מספר ימים, במטרה לגייס כספים לארגונים יהודיים. המסע הזה נערך אחת לשנתיים בארץ ואחת לשנתיים במדינות אחרות.

המסע מתחיל לכיוון אילת וממשיך משם צפונה ויימשך כאמור מספר ימים.

אז...גאמבול, לא, מסע התרמות, כן :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שיירה שמורכבת ממכוניות בעלות יכולת שיוט מתקדמת, עושים סיבובים בכל חלקי העולם (בעיקר אירופה וארה"ב), מידע נוסף על הנוכחי:

http://www.gumball3000.com

If i were a rich man...

פורסם

מישהו מקורב לאירוע יכול לשער באיזו שעה השיירה תגיע ללטרון?

הייתי רוצה להיות שם :p

If i were a rich man...

פורסם
מישהו מקורב לאירוע יכול לשער באיזו שעה השיירה תגיע ללטרון?

הייתי רוצה להיות שם :p

Saturday 15th May At leisure.

Sunday 16th May From Eilat to our overnight stop in the Dead Sea with a fabulous barbeque dinner, with entertainment.

Monday 17th May Dead Sea to Jerusalem, where our overnight stop will be the renowned King David Hotel. Dinner with Israeli guests and speakers.

Tuesday 18th May Drive through the desert via the Nitzana Reservoir and Youth Village, JNF’s national project, to see the progress made from the funds raised by the JNF Car Rallies. Then onto an emotive finishing point, the tank museum at Latrun, reached 3000 miles after leaving London! The evening will finish with a “Farewell” dinner at the King David Hotel.

Wednesday 19th May Depart for Ashdod where the cars will be containerised for their journey to the UK, then to Ben Gurion airport for the flight home

פורסם

לונדון ירושלים ??? בעעעעעעעעע...

אני זוכר ששמעתי על משהו כזה פעם...

מתי הם מגיעים לירושלים ??? (אני יעשה להם בוק...)

פורסם

ביום שני ה-17 לחודש הם ילונו במלון המלך דוד בירושליים.

לכו לצלם! כל הירושלמים! :p

זה נראה מדהים. תודה לילדון על התמונות.

172

• תוכן חדש...