Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תינוק באוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על הפרגונים :-)

הורג אותי כל פעם מחדש שאני רואה איזה אחוז גדול של הילדים בגן מגיעים באוטו לא חגורים.

כשאני הייתי קטן, ההורים שלי קנו רנו 12 סטיישן מודל 77. אז לא היו חגורות בטיחות מאחור, ואבא שלי התקין מאחור שתי רתמות 4 נקודות עיגון לי ולאחותי.

את הריתמות הוא חיבר לקורת ברזל שהוא חיבר לרוחב האוטו בין בסיסי קורות C מאחורי גב הספסל האחורי.

רק היום אני מבין שהקורה הזאת גם שימשה כיופי של Strut Brace, ולכן כנראה שהרנו 12 (שעוד הייתה שלנו אחרי שהוצאתי רשיון) כנראה התנהגה יותר טוב מכל רנו 12 סטיישן אחרת... :p

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

מי שקרא עיתון היום אולי הבחין בכתבה על הנהגת שהחזיקה תינוק תוך כדי נהיגה

כשהיא מסיעה עוד ארבעה זאטוטים ברכב!

קיבלה שלילה לשנתיים וטוב שכך,טוב לה,טוב לתינוק,טוב לילדים,וטוב לנהגים אחרים.

אני לא יודע מה הסיפור מהצד שלה אבל לדעתי אין לכך תירוצים,מוצאים פתרון בדרך זו או

אחרת.

פורסם
מי שקרא עיתון היום אולי הבחין בכתבה על הנהגת שהחזיקה תינוק תוך כדי נהיגה

כשהיא מסיעה עוד ארבעה זאטוטים ברכב!

קיבלה שלילה לשנתיים וטוב שכך,טוב לה,טוב לתינוק,טוב לילדים,וטוב לנהגים אחרים.

אני לא יודע מה הסיפור מהצד שלה אבל לדעתי אין לכך תירוצים,מוצאים פתרון בדרך זו או

אחרת.

אבל. השאלה הנשאלת, היא ...... תם תם תם.

האם היה לה שלט "תינוק באוטו" ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל.

לא יודע...אבל זה ממש לא משנה....

יכלה להיות לה גם לוחית של דיפלומטית,פלוס רשיון טייס במטוס קרב,פלוס פרס חסידת אומות העולם,ותואר בפיזיקה גרעינית......עדיין חומרת המעשה נשארת בשלה.

לפי דעתי האישית בכל מקרה.

פורסם

דניאל.

לא יודע...אבל זה ממש לא משנה....

יכלה להיות לה גם לוחית של דיפלומטית,פלוס רשיון טייס במטוס קרב,פלוס פרס חסידת אומות העולם,ותואר בפיזיקה גרעינית......עדיין חומרת המעשה נשארת בשלה.

לפי דעתי האישית בכל מקרה.

הומור ידידי הומור.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...