Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלון בנושא השתתפות בפעילויות במסלול מרוצים

חנרו
שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בימים אלו, מותנעת פעילות שמטרתה הקמת מסלול מירוצים מסודר במדינת ישראל.

כדי לנסות ולהעריך, את מידת ההענות של הקהל חובב הרכב בארץ, לשימוש במסלול המירוצים, נדרשת עזרתכם במילוי השאלון המצורף.

השאלון מצורף להודעה כקובץ WORD אותו יש להוריד, למלא במשבצות הלבנות, לשמור ולשלוח אלי לדואר: [email protected]

לפני מילוי השאלון, נא לקרוא את המשך ההוראות בהודעה זו.

אני מודה לכולכם מראש על שיתוף הפעולה.

הוראות:

* כל השאלות מתייחסות למתקן הבא: מסלול מרוצים סלול, מפותל (שאינו אובלי), בקנה מידה בינוני, אשר עומד בתקני FIA למרוצים ברמה לאומית. רוחב של כ- 12 מטרים, אורך של כ- 2.5 עד 3 ק"מ.
    * השאלות מתייחסות לנקודה עתידית בזמן בה קיים חוק הספורט המוטורי בארץ.
    * שים לב: המתקן יבנה במרחק שעתיים נסיעה ממרכז הארץ.
    * יש לקרוא את כל השאלות תחת כל סעיף לפני שעונים על השאלה הראשונה.
    * ניתן לסמן יותר מתשובה אחת בכל שאלה במידת הצורך.
    * במידה וענית כבר על שאלון זה במסגרת אחרת, אנא אל תענה עליו שוב.(השאלון חולק ידנית במפגש PSI)

שמירת פרטיות:

כל הפרטים שימולאו בשאלון זה יישארו חסויים, יערך בהם שימוש פנימי לצרכים סטטיסטיים בלבד. ניתן למלא את השאלון בעילום שם.

בכל שאלה, ניתן לפנות אלי בהודעה פרטית או באי מייל המוזכר לעיל. אני גם אשתדל לענות על שאלות אם יהיו שיפורסמו כתגובות בשרשור זה.

*** הערה: סעיף מס' 3 עוסק בנהיגת קארטינג, כפי שמובן מתוכן השאלות, (ולא באופנועים, כפי שרשום בטעות בכותרת) ***

CF_survey.doc

(add lightness' (Colin Chapman'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי משהו..

סעיף 4, שאלה מס' 3-

כמה אנשים בממוצע, שאינם מתעניינים באופן ישיר באירוע, אתה צופה שיתלוו אליך?

מן הסתם, אנשים שלא מעוניינים באופן ישיר באירוע, לא יגיעו,

ולא יסעו שעתיים רק בשביל אירוע שהם אינם מעוניינים בו.

אשמח להסבר..

:wink:

172

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי משהו..

סעיף 4, שאלה מס' 3-

כמה אנשים בממוצע, שאינם מתעניינים באופן ישיר באירוע, אתה צופה שיתלוו אליך?

מן הסתם, אנשים שלא מעוניינים באופן ישיר באירוע, לא יגיעו,

ולא יסעו שעתיים רק בשביל אירוע שהם אינם מעוניינים בו.

אשמח להסבר..

תומר אכן השאלה היא מי יבוא איתך , לדוגמא אני יודע שלמפגש PSI הבא אני אבוא עם ידידה שלי למרות שהענין שלה במכוניות ספורט צרפתיות הוא אפסי והיא תבוא רק איתי כדי לראות פעם מה זה , או שאנשים באים עם המשפחה וכו.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליביו, למפגשי PSI אין כניסה בתשלום ואין נסיעה של שעתיים, כך שהמקרה שונה ממש.

חוץ מזה, אפשר לחשוף עוד פרטים בקשר לפעילות להקמת מסלול מירוצים?

וחוצמזה, ליביו, בחתימה שלך, forgetting, CVC, שכחת ??

172

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב שלאחר מילוי השאלון אתם שומרים אותו בפורמט DOC ולא DAT. האחרון מגיע בד"כ כשהוא מכיל את השאלון ריק, בלי הסימונים שלכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי השתתפות במירוץ למי אני פונה?

אסור תמונות אז:

"תדמיינו תמונה של אפלאוז מדהימה משופצרת עם קיט מרהיב ועוצר נשימה."

אפלאוז טורבו- חחחחחחחח בטח!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי השתתפות במירוץ למי אני פונה?

הנה דוגמה ברורה ביותר של מישהו שלא קרא שום דבר מההודעה מלבד הכותרת. רוצה גם צילום אילוסטרציה?? :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי שאלה: אם ונגיד יעבור החוק המוטורי(הלואי הלואי!!) כאן בארץ התוספות לרכב יהיו חוקים ??סת'ומרת נוכל לראות כאן מכוניות משופרות כמו בארה"ב??

חתימה עד שלוש שורות בלבד!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי שאלה: אם ונגיד יעבור החוק המוטורי(הלואי הלואי!!) כאן בארץ התוספות לרכב יהיו חוקים ??סת'ומרת נוכל לראות כאן מכוניות משופרות כמו בארה"ב??

מה קשר מחט לתחת?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה קשר מחט לתחת?

די קשור..

אם יהיו (ב"ה) מרוצי ראלי,דראג וכו'.

אתה רוצה להגיד לי שלא נראה יותר משופרות?

אז מה יהיה אסור לשפר?

המתחרים ינהגו במכוניות סטנדרטיות?

אתה צודק בכך שלא נראה הרבה יותר משופרות על הכביש...

אבל אני משער שעם הזמן גם יצא חוק שייאפשר שיפור חוקי ומקום שייתן תקינה למכוניות המשופרות כמו בחו"ל.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה קשר מחט לתחת?

די קשור..

אם יהיו (ב"ה) מרוצי ראלי,דראג וכו'.

אתה רוצה להגיד לי שלא נראה יותר משופרות?

אז מה יהיה אסור לשפר?

המתחרים ינהגו במכוניות סטנדרטיות?

אתה צודק בכך שלא נראה הרבה יותר משופרות על הכביש...

אבל אני משער שעם הזמן גם יצא חוק שייאפשר שיפור חוקי ומקום שייתן תקינה למכוניות המשופרות כמו בחו"ל.

מאור.

אין קשר חזק בין הדברים. אחד הדגשים היותר משמעותיים בחוק המירוצים, הוא הפרדה של כל נושא המירוצים כספורט מנושא התחבורה בארץ. דבר זה נעשה כדי שיהיה אפשרי לייבא ולהכין מכוניות למירוצים מבלי שאותן מכוניות יצטרכו גם לעמוד בתקנות של משרד התחבורה לשימוש בהן בכביש ציבורי. שינוי של תקנות משרד התחבורה כך שיכילו בתוכן את ה"שיפורים" הנדרשים כדי שרכבים יהיו מתאימים למירוצים, הוא תהליך בירוקרטי ארוך ומסובך ולכן נמנעים ממנו.

מה שזה אומר, זה שלמכוניות מירוץ תחת חוק המירוצים החדש יהיו תקנות משלהן, שונות ונפרדות מאלו של מכוניות הכביש, ואסור יהיה להן לנוע בכבישים (שלא נסגרו לצרכי מירוץ).

תקנות משרד התחבורה, לרכבים בהם אנו נוסעים ביום יום, לא אמורות להשתנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

מהיום באפשרותכם לשלוח את השאלון גם בכתובת הבאה:

http://www.motor4sale.co.il/survey

בברכה,

טל.

"אם לא תעצור בתמרור עצור, משהו אחר כבר יעצור אותך

Motor4Sale- לוח רכב ישראלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא מבין שהקטע של השיפורים בארץ אף פעם לא יהיה,אנשים עסוקים יותר מדי בבעיות של ביטחון ופשע וכו',אין להם זמן להתעסק עם ילד בן 18 ששם ספוילר שמסתיר לו את כל שדה הראיה מאחורה או אגזוז לחץ שמרעיד את כל מישור החוף או שהוא החליט לשים מנוע אחורי V8 ברכב אירופאי במשקל 900 קילו שבכל פתיחה ברמזור יתרומם על הגלגלים האחוריים,דמיין את זה איזה בלאגן יהיה בכבישים בארץ אם כל מיני רכבים משופרים "תוצרת ביתית" יסתובבו פה,צריך לעשות את זה מסודר אבל בארץ יש מספיק צרות ואין זמן להתעסק עם חקיקת חוקי תחבורה חדשים.

החוק המוטורי לפחות יתן לנו להינות ממירוצי כביש או ראלי גם זה משהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...