רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,588 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
סרטון דריפטינג בבסיס חה"א בדרום קליפורניה, לא מתקרב לרמתו של קן בלוק אבל עדיין איכותי. שימו לב מאיפה הוא לוקח את הפחית
הודעה אחרונה מאת Smi1ey, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
גולף מקום ראשון-כל העמך,בארץ זה כאילו רכב יוקרתי. פיאסטה מקום שני,בארץ בקושי מצליחים למכור. פונטו מוכרים יותר מפוקוס. למה אמחנו כלכך "מיוחדים"? http://carscoop.blogspot.com/2009/07/vw-golf-tops-european-sales-chart-in.html
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 928 צפיות
יצא לי כבר כמה פעמים ל"פרפר" עם הרכב על מים וכל פעם קרה משהו שאני לא בדיוק מבין איך זה קורה. כשאני עומד על אפס, לא נוסע, ואז לוחץ פול גז על המים הרכב מפרפר ואני רואה את המחוג של הסקלה עולה בשניות ל80-90 ואז חוזר ל-0 והרכב מתחיל לנסוע. איך זה קורה שהמחוג מגיע ל80-90 והרכב עומד במקום? מדובר על לאנסר 1.8 ותימנעו מכל התגובות על החופש הגדול כי אני לא מאלה.
הודעה אחרונה מאת kookoo, -
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
שלום לכולם, אני עוד מעט בן 17 ואני רוצה לדעת על העסק של הביטוחים. השאלות הן כאלה: 1. איזה ביטוחים הם חובה לנהג חדש, ואיזה לא. 2. איזה ביטוח שהוא לא חובה הוא לא כדאי למכוניות ישנות וזולות (שנת 1998-2000). 3. מה ממוצע המחיר של ביטוחי החובה לנהג חדש לרכב SEAT IBIZA 1999 גיר רגיל? 4. מה ממוצע המחיר של הביטוחים לנהג חדש שהם גם ביטוחי רשות, על אוטו רכב הנ"ל? 5. אם יש 2 מכוניות, ואני רוצה ליסוע על שתיהן, הביטוח מכסה אותי על שתיהן או שצריך לשלם מחיר כפול כדי לסוע בשתיהן? ואת כל סוגי הביטוח צריך כפול או שיש סוגי ביטוח שמכסים את הנהג עצמו על כל רכב שהוא, וביטוחים שמכסים את האוטו עצמו והנזקים שלו וממנו שצריך לשלם על כל אוטו בנפרד? תודה!
הודעה אחרונה מאת tal_be, -
רנו מגאן 3
מאת Metacor-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היא צפויה לצאת בישראל מתישהו?
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, היום בצהוריים נכנסתי לצומת, ועמדתי בנתיב לפניה שמאלה, לפניי עמדה ניידת של משטרה, וכשהרמזור התחלף לירוק היא התחילה לנסוע ופתאום החליטה לעצור באמצע הפניה. אני את הרמזור עברתי בירוק, ואחרי עצירה באמצע הפניה של אולי 3 שניות הרמזור התחלף לכתום, בדיוק שבאתי לצאת לקראת סוף הפניה הרמזור התחלף לאדום. במשך כל הזמן הזה הייתי בקשר עיין עם הרמזור והמצלמה של הרמזורים, ולא ראיתי פלאש.. אבל אני חושב שאפילו אם היה אחד כזה לא הייתי שם-לב בגלל השמש. אם המצלמה אכן צילמה אותי, מה הדין במקרה כזה? לא היתה לי שום כוונה לחצות באדום, וגם לא חציתי, אבל בסוף הפניה אני כמעט בטוח שהרמזור התחלף לאדום. אני חייב לציין שהיתה עוד מכונית מאחוריי, ואני יודע בוודאות שהיא גם חצתה את הצומ…
הודעה אחרונה מאת Riquelme, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 566 צפיות
שלום אני רוצה לנסוע על האוטו שלאבא שלי יש מהעבודה שלו, ואין לי ביטוח עליו, אז אני יכול לעשות ביטוח לכמה ימים ולא משנה באיזה חברה? והאם צריך את אישורו של בעל הרכב? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אחחח אפשר לחלום : http://www.autoblog.com/photos/mansory-bugatti-veyron-vincero/2148367/ חבילת שדרוג מאסיבית לווירון ,שעולה מיליון דולר נוסף ,בנוסף למחיר של הרכב
הודעה אחרונה מאת urban.racer, -
-
- 1 תגובות
- 838 צפיות
ביום שישי האחרון הבן הלך לעשות טסט על סוברו טנדר אמרו לו שהוא צריך לעשות שינוי מבנה בגלל שברשיון רכב כתוב "מוסג N1 משא ב.אחודפתוח - תא כפול" הוא צריך למחוק את התא הכפול זו פעם ראשונה שעושים בעיות האם זו חוקי ובסדר או שנפלנו על בוחן שוגע? תודה על העזרה יורקי
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הנידון: פגיעה בחופש הקניין והזכות לחיות באושר. אנו רונן עבדה ומני מזרחי מרגישים שדורכים עלינו ורומסים את כבודנו . אנו מרגישים כבולים בשלשלאות הבירוקרטיה בלא אחרת מאשר מדינתנו האהובה שעליה הגנו בחירוף נפש! אנו מתכוונים כמובן לחוק הלא דמוקרטי בעליל יש האומרים פשיסטי שאוסר על אזרחים במדינת ישראל לרכוש מכוניות בנות יותר משנתיים ו/או שאינן מיובאות לארץ באופן סדיר. אנו מודעים לעובדה שכונת משרד התחבורה הוא "להצעיר" את גיל המכוניות בישראל אך אנו צריכים לשים לב האם תוך כדי כך לא הפכנו למדידה המגבילה ושוללת את זכותם הלגיטימית של האזרחים בישראל ישנם מאות אלפי חובבי רכב ומוטוריקה שבשבילם רכב הוא אינו רק כלי תחבורה אלא יצירת אומנות ופלא הנדסי משובב נפש. עלינו נ…
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 15 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום! אני יודע שהכותרת לא מובנת אבל קשה לבנות לזה כותרת נורמלית. יש לי חבר שעשה לא מזמן תאונה[הייתי איתו],נסענו אחרי מכונית שאותתה שמאלה,איזה 300 מטר היא נוסעת לאט עם האיתות שמאלה,חבר שלי החליט לעקוף אותה כי היא נסעה ממש לאט,בדיוק שהוא עקף אותה היא פנתה שמאלה ונכנסה לחנייה והם התנגשו אחד בשני. עכשיו חבר שלי קרא גם לאבא שלו,וגם אבא שלה היה וזה היה ברור שחבר שלי היה אשם כי הוא אותת,שתיהם תקנו את האוטו,ועכשיו הביטוח של חבר שלי לא מוכן לשלם את התיקונים בטענה שהוא לא אשם,הביטוח אומר שהיא אשמה כי היא פנתה שמאלה,עכשיו שאני חושב על זה יש בזה טיפה הגיון,היא צריכה להסתכל-מה אתם אומרים? הם כנראה הולכים למשפט.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
זול זה כבר לא יהיה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3746504,00.html לפחות אפשר קצת להרגע, היא תהיה קצת יותר בטוחה. למי שזוכר את הדיון על הסוזוקי - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=267428 אפשר להגיד שהנאנו יותר קרובה למחיר 55,000 מאשר הסוזוקי. .
הודעה אחרונה מאת fefelix, -
- 5 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום, חניתי את האוטו בתל אביב שחזרתי גיליתי מתנה קטנה, רציתי לדעת במקרה שאני יודע מי הבחור, ויש הוכחות מה הפרוצדורה במשטרה?ומה עושים לאותו בחור? תודה רבה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בגרמניה זה עולה 86500 שקל או 15800 בערך אירו גירסה עם שתי דלתות. והפולו החדשה קצת יותר ארוכה. תתחיל להיות משווקת בסתיו הקרוב בגרמניה ב 1.4 סמ"ק http://www.bild.de/BILD/auto/2009/07/vw-polo-test/kleinwagen-hit-benziner.html
הודעה אחרונה מאת ד"ר פוליצ'וק, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 910 צפיות
שלום רב. אני כמעט בטוח שהמלצה לא צילמה אותי ושתי סיבות והם: 1)אני בטוח שעברתי בירוק 2)פניתי שמאלה והמצלמה בכלל היתה בצד השני של הצמות לאלה שנוסעים ישר. אני עמדתי בצומת בנתיב הפונה שמאלה המצלמה בצד השני בכלל אבל בכול זאת נוצר חשש קטן שהמצלמה צילמה אותי מכיוון שהיה שני פלאשים אבל אף אחד לא עבר את הצומת באדום הוכחה אני עדיין חיי. ציירתי את הצומת בצייר (סליחה אבל אני לא אומן)
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
על אף שאלפא יחשפו את התמונות הרשמיות בקרוב, אפשר לראות אותן כאן ועכשיו. הכנסו לקישור, דאבל קליק על התמונה המטושטשת קמעא ו...תהנו. מחכות לכם עוד 8 תמונות מעניינות. http://www.autoweek.nl/autonieuws/12092/Volledig-naakt-Alfa-Romeo-Milano
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השבוע הגיעה אלי שמועה שנבנה עכשיו קארטינג באזור של גני יהושע-מרכז הירידים-לונה פארק. מישהו יודע על זה משהו ויכול להוסיף פרטים?
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 629 צפיות
שלום. יש למישהו חומר / או היכן אוכל להשכיל ולהעמיק בנושא הטורבואים גדישות כל האטמוספרות צולים וכל המושגים ששומעים כאשר נשמעת המילה טורבו. אשמח לכיוון מסויים
-
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה , אני וחבר מיתווכחים על מנועי ההונדה, לדעתי רוב מנועי ההונדה הם מנועי VTEC , אני אומר שיש מנועי VTEC ידניות וזה ניחשב לחוקי בארץ הוא טוען שמנועי VTEC ידניות לא חוקיות בארץ בנוסף צריך ליבא אותם ביבוא אישי, אם אפשר יותר מידע לגבי שני הטענות , תודה.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם,אני מעוניין לעשות קורס קארטינג . עכשיו רציתי לדעת לאיזה גילאים זה. כמה עולה בערך. זה יעזור לי מתישהו? שווה לעשות את זה?
הודעה אחרונה מאת drivemaster, -
-
- 11 תגובות
- 27.2 אלף צפיות
האם אפשר לדעת מה שנת הייצור של האוטו לפי מספר הרישוי? ומה מספר הרישוי אומר על האוטו?
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
עזרה ד'וח חניה
מאת asif84-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוקר טוב היום בבוקר הלכתי לרכב ולהפתעתי ראיתי שמחכה לי על המגב ד'וח חניה זו חניה שלפעמים אני חונה בה ואף פעם לא קיבלתי שם ד'וח,החניה נמצאת על יד מין מפרץ כזה שאין שם כניסה לכלי רכב רק להולכי רגל בעבר החניה במפרץ עצמו היתה אסורה עד שהיה איזה הסכם עם העירייה שהם לא יתנו יותר דוחות אבל למה אני שחניתי לפני המפרץ צמוד למדרכה קיבלתי דוח? האם יש דרך לבטל אותו? מצרף תמונות להמחשה
-
היי נסעתי לי בכיף במקום מגוריי. עכשיו עשיתי פניה ב60 קמ"ש (יש שדה ראיה רחב כך שאני רואה שאני לא מסכן אף אחד) ימינה כך שבמהירות כזאת זה יוצרת תת היגוי (זנב הרכב מחליק). פתאום אני קולט לפני שוטר מסמן לי לעצור אומר להציג רישיונות וביטוח ושנהגתי בצורה פרועה. הוא לקח לי את מספר תעודת הזהות ומספר הרכב ולא נתן שום דוח (הוא עצר כל מי שלא אותת, חגורה וכו... וגם להם לקחת רק תעודת זהות ומספר רכב). וזהו. שאל אם יש לי עברות פלילות, אמרתי לו שלא ואז הוא אמר לי שאני יכול להמשיך לנסוע. מה הולך לקרות? איך זה הולך להשפיע עליי?
הודעה אחרונה מאת avishai123, -
- 1 תגובות
- 619 צפיות
שלום, שמעתי בחצי אוזן לגבי שיטת המיסוי החדשה שתחל באוגוסט. אך לא ממש הבנתי אילו דגמים הולכים להיפגע. אני רוצה לקנות פולו GTI מהדור החדש שמדורגת ברמה F של זיהום CO2. הגיוני שדגמים שמזהמים יותר יעלו יותר, זה נכון גם לגבי הרכבים הספורטיבים שגם כך משמעותית עולים יותר מהדגמים הרגילים? האם זה אומר שגם לוי יצחק יעלה את המחירים של המכוניות המשומשות הללו? ראיתי בעיתון פירסומת של צ'מפיון שפורסמה שמצהירה כי המחירים שהיום הם רלוונטים עד סוף יולי. והם כנראה הולכים לעלות, אך לא צויין באילו דגמים... תודה.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
איך המאזדה 6 נדלקה זה אוטו חדש לא? גם אם היא עברה תאונה (שניראת יחסית קלה), במקרה לדוגמה של יום שישי תאונה הרבה יותר קשה ואוטו ישן כמו הסובארו לא נדלק. זה אומר משהו על המכונית או שזה מקרה ספציפי? http://www.hnn.co.il/gallery7871.html
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום לכולם! היום בבוקר נסעתי עם רכבי לקומפיוטסט בטירת הכרמל לבצע טסט לרכב כבכל שנה. השנה הרכב חוגג 15 שנה ולכן ידעתי כי לצורך הטסט אזדקק לאישור בלמים. לפני כמה ימים נסעתי למוסך בו אני מטפל ברכב ובקשתי מהם לבדוק עבורי את הבלמים ולהמציא לי אישור בלמים לטובת הטסט. הכל טוב והכל תקין עד שהגעתי למכון הטסטים שציינתי בהתחלה. נגשתי למשרד לשלם עבור הטסט והגשתי לה את טופס הרשיון, ביטוח החובה ואישור הבלמים. הפקידה מצדה החזירה לי את טופס אישור הבלמים ואמרה לי כי האישור הזה לא מתקבל אצלהם. שאלתי אותה מה הכוונה והיא אמרה לי כי האישור לא מתקבל אצלהם כי הם בעצמם מבצעים בדיקת ואישור בלמים וזה יעלה לי 100 שקלים נוספים. אני הייתי המום מהתשובה שקבלתי והזעזעתי מהחוצפה בה הם …
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
-
שלום, אני נהג חדש שעלה לפני איזה 4-5 חודשים על הכביש והיום נסעתי בכביש ירושלים תל אביב. נסעתי בנתיב השמאלי ודאגתי לשמור על מהירות של 100 אפילו 110 אבל עדיין אנשים כעסו והיבהבו לי ועברתי לימני כל פעם. האם כל נהגי מדינת ישראל נוהגים מעל המהירות המותרת? פשוט נעקפתי על ימין ועל שמאל למרות ששמרתי על המהירות המותרת המירבית. נ.ב בתל אביב ראיתי משהו נחמד הוספתי תמונה(אוטו שחור משמאל).
הודעה אחרונה מאת NTL83, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 48 תגובות
- 14.2 אלף צפיות
משהו מכיר ויכול לתת פרטים על הרכב היפייפה הזה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicTrack.php?CatID=1&SubCatID=2&CarID=160468
הודעה אחרונה מאת benjah, -
-
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נסעתי ברחוב טשרניחובסקי, לכיוון גאולה, עברתי בדרך על אלנבי, כי זו הדרך והתחלתי לפנות לאט לתוך גאולה. פתאום רוכב אופנוע ניסה לחתוך אותי משמאל, ונכנס לי בכל צד שמאל של האוטו(של הנהג כמובן). הפנייה שמאלה מותרת, לבאים מטשרניחובסקי. בדקתי ב7 עיניים שאני יכול לבצע את הפנייה, ולמרות הכל רוכב האופנוע הגיע משום מקום(מאחורי, לא במהירות כה רבה) ונכנס לי בצד שמאל. האשמה פה היא ברורה, וכמובן שהיא של רוכב האופנוע. לקחתי פרטים, ביטוח, נפח מנוע, מספר שילדה, צילמתי את המכות, את הנהג הפוגע, את אופנוע, את הלוחית רישוי. מה עכשיו? מעביר את הפרטים לסוכן הביטוח והוא מטפל את הכל? להבא, מה שעשיתי זה טוב? מבחינת פרטים. נזק פיזי לי או לא, לא נגרם. חשוב לי לציין, איתי היו 2 חברים באוטו,…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מתכוון לרכוש רכב מסחרי יד שנייה מסוג פורד אקונוליין ולכן אני מברר כעת את עלות הביטוח. הביטוח לנהג בן 40 (וותק 20 שנה) + נהג צעיר בן 18 (וותק מעל שנה). לשנינו לא היו תאונות. בדקתי בחברות פניקס, מגדל וביטוח ישיר והם לא מספקים ביטוח לרכב מהסוג הזה או לנהגי מסחרי בני 18. בסוכנויות ביטוח קיבלתי מחיר של ביטוח מקיף על סך 7-8 אלף ש"ח. אחת מהם אף דרשה להתקין איתוראן. חלק מחברות הביטוח מחשיבות את הרכב כאוטובוס זעיר (למרות שקיימות גרסאות ללא מושבים) ולכן כנראה המחיר גבוה. אשמח לדעת אם מישהו מכיר חברה אשר מספקת שירותי ביטוח לרכבים מהסוג הזה במחיר טוב יותר. 7 אלף ביטוח מקיף + 3 אלף ביטוח חובה זה די הרבה. בנוסף, אשמח לדעת איפה אני יכול לברר כמה עולה מבחן רישוי לר…
הודעה אחרונה מאת NewsLast,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- צוק
- zaf
- שביט
- Chmimo
- גולדן191
- chezik
- yuvk
- itaysamurai
- פאר האורה
- פינדר
- orsh99
- נתנאל - Net