Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך,תן להם 100 שקל ותעבור חלק,חבל הם יחפשו אותך בקטנות אח"כ אתה לא תצא מזה.

פעם הבאה לך ליארכה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

טוב, שלחתי תלונה לנציב פניות הציבור.

אני מקווה שהעניין יטופל ויוסדר ואני אעודכן.

אני מאוד רוצה שהעניין יוסדר שם ותופסק מסחטת הכספים במכונים.

תודה על תגובותיכם.

אם יהיה חדש אעדכן.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

FITCH - ייתכן שיש גם פיות וחדי קרן, אבל מה זה קשור? במקרה הזה חד משמעית, לפי הסיפור כמובן, המכון נהג באופן פלילי.

כמובן שיש.

התכוונתי לקביעה של JEKA04.

משכנתא זה קל

פורסם

Loyal.

אני לא מתכוון לתת דבר עבור שיעבירו אותי בטסט חלק.

אם יש בעיות אני רוצה לדעת מהם.

עדיף לי לבלות במוסך או לטנף את הידיים שלי כמה שעות מאשר להתקע עם הרכב באמצע נסיעה או חס וחלילה שיתפרק לי איזה חלק ברכב בזמן נסיעה.

כשמגיע לאישור בלמים חייבים לפרק את הגלגלים. אני רוצה לדעת שהכל כשורה. גם כשהרכב בלי שום קשר על ליפט במוסך, אעבור על כולו מההתחלה ועד סופו כדי לבדוק שאין סימנים מחשידים והכל נראה כשורה.

לדעתי דווקא מהסיבה שאני נוהג ברכב ישן וצורת הנהיגה שלי בכלל, אעדיף לנהוג על הצד הבטוח.

גם חושב שבאחוז גדול מהמקרים, רכבי אספנות נוסעים, מתוחזקים טוב יותר מרכבים אחרים על הכביש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

FITCH-אני דיברתי על דפוס מסויים, בטוח נשארו עוד כמה צדיקים בסדום, אבל להחזיק מכון רישוי ומוסך זה ניגוד אינטרסים מוחלט

ומקור לגנבת כסף.

והרי שאם הפרצה קוראת לגנב צריך להיות ממש צדיק כדי לא לנצל אותה! לא?

פורסם
טוב, שלחתי תלונה לנציב פניות הציבור.

אני מקווה שהעניין יטופל ויוסדר ואני אעודכן.

אני מאוד רוצה שהעניין יוסדר שם ותופסק מסחטת הכספים במכונים.

תודה על תגובותיכם.

אם יהיה חדש אעדכן.

ארז.

שכח מזה. מסחטת הכספים לא תיפסק. אתה סתמת מסחטת כספים אחת. במקביל לסתימה זה נפתחו עוד עשרים.:x

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...