Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הונדה TYPE-R לא תמצאו בסוכנות ולא בשום מקום זה יבוא אישי וצריך לחכות הרבה זמן עד שהאוטו יגיעה לארץ אחרי ההזמנה.

נכנסתי לאתר של הונדה ויש שם TYPE R ידנית. אז יש TYPE R ולא ביבוא אישי. אם מזמינים דרך סוכנות ולוקח זמן עד שהרכב מגיע זה עדין לא נקרא יבוא אישי.

יבוא אישי זה כשאתה קונה בחול רכב בכסף שלך ומצבע את כל תהליך היבוא, תשלום מיסים, העברות וכו...

יש חברות שעושות את זה, אך הכוונה היא לרכב שלא מיובא על ידי היבואן שלו.

פורסם
אז ככה לאון קודם כל אתה נוהג על מונית

דבר שני אין לך זכות להגיב פה כי אתה נוהג על XSARA

דבר שלישי אתה נהג צעיר

כל עוד אני מפעיל מונה, יש לי את כל הזכות בעולם להגיב.

"הכל אני יכול בחופש הגודל..."

פורסם

חבר'ה לא לקחת קשה :) אני סתם מנסה לעשות אווירה נחמדה :wink:

לאון יפה אמרת! (השתקת אותי)

ולכל השאר שניסו לצאת גיבורים תנסו לקחת את זה באיזי זה כולה שאלה שעשתה מין ריב לא רצוי.

שיהיה לכם אחלה קיץ (גם לחיילים שבנינו :roll:)

פורסם

בטח שזה חוקי.

VTEC זה לא מנוע שמונע על מימן בעל 2000 כוח סוס..

כולה תזמון שסתומים משתנה.. יש גם חברות נוספות שמשתמשות בפטנט הזה, כמובן תחת שם אחר..

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...