Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת מוזר. הרי בכל דבר אחר אנחנו ואירופה זה שתי טיפות מים.

אתה הולך בתל אביב ואתה בקלות יכול לטעות ולחשוב שאתה בפריז...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בקוריאה למשל המכונית הכי נמכרת היא יונדאי סונטה, ואני בטוח שאף אחד בקוריאה לא שואל את עצמו למה הם שונים מכל העולם. גם בתוך אירופה יש הבדלים - במדינות שבהם מייצרים רכבים רואים תמיד נוכחות בולטת לרכבים המקומיים: פיאט באיטליה, רנו-פיזו-סיטרואן בצרפת וכו'. בקיצור קודם תמצא לי שתי מדינות שנתוני המכירות בהם זהים או דומים :lol:

פורסם

למה אתה שואל?

המיסים בארץ כל כך גבוהים ויבואנים גם גונבים קצת ככה שהמחיר של הגולף מגיע ל-160 אלף ש"ח והמחיר ההתחלתי מתחיל ב-120 אלף ש"ח.

למה אתה שואל?

כי באירופה, דיזל הולך חזק מאוד - ופה בארץ מחירי הדלק של הדיזל כל כך גבוהים, ושלא נדבר על הפרוייקט החדש של המיסוי הירוק שכל מכוניות הדיזל יעלו בעשרות אלפי שקלים נוספים.

אממ אני חושב שסיכמתי את הכל.

פורסם

למה אנחנו כלכך שונים משאר העולם?

פשוט...

1-באירופה רכבים אירופיים זולים יותר.

2-סוג הרכב שהאירופאי דורש שונה, באירופה קונים רק גיר ידני-שברכבי פולקסווגן הוא אמין מאוד, בארץ רק אוטומט, שאם לא החלפת אותה לפני 100K ק"מ-זכית.

3-הדגמים שהישראלי רוצה זה בעיקר 1600 אוטומט, האם באירופה יש דבר כזה? הגולף,הפיאסטה, הפאסאט נמכרות באירופה בגרסאות דיזל ידניות, דבר כמעט ולא קיים פה.

פורסם
כי באירופה, דיזל הולך חזק מאוד - ופה בארץ מחירי הדלק של הדיזל כל כך גבוהים.

אני אשמח אם תערוך איזה השוואה קצרה ותראה לי איפה באירופה הסולר יותר זול מבארץ ועד כמה הפער משמעותי (אם בכלל יש פער).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המחירים בארץ מנסים להיות לפי המדרגות הטיפשיות שיש לנו.

בארץ מכונית קוריאנית וגרמנית עולות אותו דבר בשביל להימכר לפי המדרגות.

באירופה הקוריאנים הרבה יותר זולים בשוואה לכל השאר.

בהרבה מדינות דיזל עולה יותר מבנזין.

המדינה עם המכירות הכי גבוהות של אודי TT זאת אנגליה.

הגולף היא המכונית הכי נמכרת ברוב מדינות אירופה,לא רק גרמניה.

פיאט פנדה נמכרת בהיסטריה באירופה עכשיו בגלל שאנשים נותנים את הרכב הישן שלהם ורוצים להוסיף הכי קצת בשביל רכב חדש.

היום ראיתי את הפיאסה החדשה פעם ראשונה-המכונית השניה הכי נמכרת באירופה.

VW-Golf-Ford-3.jpg

אייל

פורסם

bagira, הסולר באירופה אולי זהה במחירו לסולר בארץ.

אבל כאשר ההבדל במחירי המכוניות בנזין/סולר זניח, מחירי הדלקים בנזין/סולר זניח אז העובדה שדיזל עושה בערך פי 2 ק"מ לליטר מאשר בנזין, במיוחד במרחקים הגדולים משמעותית שעושים באירופה - מדובר פה על הפרש מחירים משמעותי.

אל תשכח בארץ "מנוע דיזל" הוא מילת גנאי.

אתה משלם אגרה שנתית גבוהה יותר, אתה משלם הרבה יותר מס (ותודה לרפורמת "המיסוי הירוק"), אין פיקוח על המחיר ככה שבעלי התחנות ממציאים מחירים ואז מפגיזים בהנחות (או שלא) ובסוף הרכב שלך גם מוציא ענן עשן כשאתה נותן גז ברמזור.

---

בלי קשר, המחירים של המכוניות המקומיות באירופה מאוד דומים למחירים של היפניות היות ועל היפניות, כרכבים המיוצרים מחוץ לאיחוד האירופאי, יש מס מיוחד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
המיסים בארץ כל כך גבוהים ויבואנים גם גונבים קצת ככה שהמחיר של הגולף מגיע ל-160 אלף ש"ח והמחיר ההתחלתי מתחיל ב-120 אלף ש"ח.

גולף טרנדליין ידנית (הגירסא הכי זולה) כבר מזמן עולה 130K אחרי רישוי.

פורסם

תאמת זה הגיוני.

בארץ צריכים משפחתיות אוטומטיות מפני שאצלנו יש בממוצע 3.6 (בערך) ילדים למשפחה והמרחקים שלנו קצרים, המון פקקים.

באירופה זה עומד על 1.3 (בערך) והמרחקים גדולים, אז ידני (פקקים? הצחקתם אותי).

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם
תאמת זה הגיוני.

בארץ צריכים משפחתיות אוטומטיות מפני שאצלנו יש בממוצע 3.6 (בערך) ילדים למשפחה והמרחקים שלנו קצרים, המון פקקים.

באירופה זה עומד על 1.3 (בערך) והמרחקים גדולים, אז ידני (פקקים? הצחקתם אותי).

הפקקים ביציאות והכניסות מפריז או לונדון יכולות לתת לך מושג חדש מה זה "פקק".

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...