Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלי, 260 כ"ס ממנוע 2 ליטר אטמוספרי? אני בספק גדול מאוד!

260 או לא 260 לא כ"כ משנה.מה שכן - היא אטמוספרית ונוסעת טוב :twisted:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב יפייפה בעיניי,אני אוהב את הדגם הזה, אבל הבחור חי בסרט ,אין מצב שמכאנית הרכב שלו מושקע יותר מהרכב שלי,הוא מבקש 80 אז אני יכול לבקש 150 כשארצה למכור.

אולי בגלל הנדירות של הרכב והמראה שלו,אולי הוא יכול לקבל 20.

בגלל זה שאלתי מלכתחילה,למשהו יש פרטים או תמונות על הרכב,כי בהחלט מדובר בחיה נדירה.

IMGP1667.JPG

IMGP1672.JPG

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

המודעה הזאת של הסובארו נראית לי חארטה

התמונות אפשר לראות שהלוחית רישוי מסתיימת ב-03, שזה סובארו מהשנים 90-93

אבל במודעה רשום שהיא שנת 1988

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרבה חרטא יש במודעות האלה, הטנדר כבר פורסם בעבר ב 35 אלף ש"ח.

משה, אתה די צודק גם לדעתי 20 אלף זה מחיר סביר לטנדר שכזה, כמובן למשוגעים לדבר.

לגבי רמת מושקעות, בתור אחד שראה מה יש לו מתחת למכסה מנוע אני חייב לציין שהבחור עשה עבודה מעולה, גם אם הסובארו שלך מושקעת פי 10 ממנו, עדיין יש לו שם מנוע מוזרק עם טורבו, חיזוקים למיניהם וצמת חשמל ומחשב של XT שמאפשרים שהכל יפעל כמו שצריך.

ולגבי הטנדר האדום, קצת שינויים קוסמטיים היו יכולים להפוך אותו ממשהו שקשה לעיקול לרכב יפיפה שמסובב מבטים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
אני לא מבין מה הגורם המניע להשקיע סכומים כפולים פי-4-5 ממחירון הרכב, טמטום ו\או חייב"סים.

אם היית מבין לא היית נוסע במה שאתה נוסע...

פורסם

ההונדה הזאת צועקת הורדה מהכביש.

וכמו שנאמר פה, ב 90 אלף בונים אחלה אימפרזה, שגם יכולה ללחוץ על הגז מתחת למאה קמ"ש בלי לפרפר למוות.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני לא מבין מה הבחור מתלהב מהטנדר הזה,

בא נראה מה הוא עשה:

1. מנוע של XT טורבו ,במידה והרכב לא בא ככה מקורי שישכח ממעבר טסט אי אפשר להסב רכב כזה לטורבו בדקתי את זה אישית. עלות מנוע 4000 מישראל יפן (בדקתי לפני שנתיים בערך) ובא נוסיף עוד כמה אלפים על פירוק והרכבה ומחשב מנוע וכל החרטוטים מסביב

ואם הוא הרכיב מנוע של WRX או STI אז באמת אפשר לשכוח ממעבר טסט וחוקיות של הרכב הזה.

2. אוטומט??? עגלה נוסעת -כולה 3 הילוכים,

3. פחחות - טוב נתן לבחור קרדיט ונגיד שהוא השקיע 5000 ועשו עבודה כמו שצריך (ואני מקווה שכמו שצריך).

נגיד שהוא השקיע על הרכב 17 אלף שקל, ואני סופר סופר נסחף

בקיצור ב 80 אלף הייתי קונה סופה משופצרת או משהו אחר ברמה הרבה יותר מהסובארו המצ'וקמקת שלו (ויסלחו לי בעלי הסובארו ) רגע בעצם אני אחד מהם:-)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כל כך הרבה חוסר טעם בשרשור אחד....

לבקש 80K על כזאת "יצירה" בדואית אותנטית גובל בחוסר שפיות.

גם לאבא שלי היתה סובארו (שלימים נקראה פשע) שנת 82 עד שנת 86 כשהוחלפה בלאונה 86 1.3 שבשנת 91 הוחלפה בעוד אחת 1.6 ידנית, זה גם היה הרכב הראשון שנהגתי בו לאחר שהוצאתי רשיון אבל אין לי סנטימנטים מיוחדים לרכב הזה. מדובר בפחנוע בסיסי בגילאי אספנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מבחינת עלויות השקעה אתה ממש לא בכיוון ואני מדבר ואומר כי אני יודע כמה עולה כל דבר וכמה עולה לשדרג או להחליף או לייצר חלקים ייחודיים, הסכומים שכתבת אולי נכונים למי שמטפל בריכבו או משדרג את ריכבו בעזה.

סעיף 2 שלך ממש מגוכך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

גם "משוגע" לסובארו, הוא משוגע לסובארו אבל לא משוגע על כל הראש.

זה שהוא לא בצד החכם של הסקאלה והשקיע את מה שהשקיע ברכב שאין לו שום ערך אובייקטיבי (היום גם מחיר הברזל לא מה שהיה) לא אומר שאחרים צריכים לשלם על זה.

ב80 אלף שח אתה יכול ליבא 911 מודל 75-79.

אוהב סובארו ו"אין בארץ"? יבא לך אחת. בטוח תשאר עם עודף.

פורסם

זה כל העניין, כרכב מקורי סטנדטי סובארו נמכרת במחירים יפים יחסית לשנתון, ברגע שמישהו מתחיל להתפרע ולנסות לעלות את הערך של הרכב בכל מיני צורות הוא צריך לקחת בחשבון שהוא נכנס לטווחי מחירים של רכבים הרבה יותר מתקדמים ממנו בכל פרמטר (זה כמובן נכון לכל אוטו).

שמעתי מהרבה אנשים את המשפט: "לעולם לא תקבל חזרה את מה שהשקעת ברכב", כל משפר מתחיל צריך לשנן את המשפט הזה לפני שהוא מחליט להכנס לעולם השיפורים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

כל משפר רכב מתחיל, חובב או או מקצוען של שנים, יודע שלא מקבלים את הערך בחזרה.

עזוב שיפורים, את ערך הקניה והאחזקה של כל רכב, מישהוא רואה בחזרה?

זה תחביב לכל דבר, שיפורי רכב זה פאן בשביל הכיף והנשמה!

אספו בקבוקי בירה או אספן בולים רואה את הכסף שלו בחזרה?

זה הכיף של התהליך, זה הכיף שבבעלותך משהוא (רכב או אוסף תיקנים) ייחודי שרק לבודדים נוספים יש שכמותו ורק בודדים מבינים מה בכלל מיוחד בו.

ברכב, זה גם הכיף שאתה בונה את הרכב לפי הסטנדרטים שלך ולפי הרצונות שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, אני ממש לא נגד, כתבתי את זה כי יש כאלה שנוטים להחשיב את ההשקעות שלהם ברכב מזמנים שונים וסיבות שונות ובעצם מאבדים את הצפון בלי להבין שיש עוד משתנים כמו בלאי של השיפורים, בלאי בעקבות השיפורים, פגיעה באמינות, בעיות רישוי וכו', גם אם נצא מתוך הנחה שהכל חדש דנדש עדיין אי אפשר לדרוש את מלוא הסכום על הרכב כולל הערך המלא של השיפורים כי תמיד יהיה באותו טווח המחירים רכב יותר מהיר, יותר חדש, יותר ביצועיסט ובעצם יותר הכל.

מי שמשפר צריך לעשות את זה בשביל עצמו להנאתו ולא מתוך מחשבה שזה מה שיגרום לו למכור את האוטו במחיר גבוה יותר.

בקשר לג'אסטי, התמונה לא מהארץ.

ארז

• תוכן חדש...