Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לא חייב שבהתחלה הדלק נשרף. יש כל מיני דברים בתא המנוע שיכולים לעלות באש, ורק אז הדלק מתחיל להישרף.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:roll:דבר אחד יש לי לשאול,

אף אחד לא שם לב כי הרכב אכן עבר תאונה?!

מדוע ממשיכים לתהות ולכתוב איך זה הגיוני שפתאום הוא נשרף? הרי רואים בבירור וגם כתוב בתגובות שהרכב עבר תאונה.

מה הבעיה? צינורית דלק קרוע? מצבר עם מגע בין כבלים לא נכונים? ניצוץ?

ראיתם פעם אני בטוח, ניוצץ שנוצר כאשר מחברים את שתי הקצוות של כבלי ההתנעה כאשר הם מחוברים למצבר? (לא מדבר על המקרה בכללי אלה רק על הניצוץ), ניצוצוץ כאלו בהחלט יכולים להדליק אדי דלק.

פורסם

תוצאה של מספרי פלדה (יש לזה שם יותר מדוייק?), לא ניתן לפתוח את מכסה המנוע לאחר שריפה, לכן יש צורך בלחתוך כמה נקודות - מכאן נראה לך כמו תאונה.

פורסם

לא כל כך נראה לי, כל הפרונט שלו מעוך ומעקום וחלק מהמכלולים נראו כאילו שנתלשו.

נכתב בתגובות ששעה לפניי כן היה מעורב בתאונה ובזמן שחיכה... עלה באש, לא יודע אם זה נכון.

אבל זה בהחלט לא מספיר ברזל, בשביל לפתוח מכסה מנוע תלשו ועיקמו הכל? מש יש כבר לחתוך איתן, את המנגנון המסכן מקדימה שרק ייפתח?:shock:

פורסם

זה לא אומר כלום, אולי זה יכול להצביע כי לא הינדסו את הרכב בצורה טובה כי כנראה היה קצר בחשמל וזה פגע בדלק או משהו כזה.

פורסם
:roll:דבר אחד יש לי לשאול,

אף אחד לא שם לב כי הרכב אכן עבר תאונה?!

מדוע ממשיכים לתהות ולכתוב איך זה הגיוני שפתאום הוא נשרף? הרי רואים בבירור וגם כתוב בתגובות שהרכב עבר תאונה.

מה הבעיה? צינורית דלק קרוע? מצבר עם מגע בין כבלים לא נכונים? ניצוץ?

ראיתם פעם אני בטוח, ניוצץ שנוצר כאשר מחברים את שתי הקצוות של כבלי ההתנעה כאשר הם מחוברים למצבר? (לא מדבר על המקרה בכללי אלה רק על הניצוץ), ניצוצוץ כאלו בהחלט יכולים להדליק אדי דלק.

מצטער אבל אם זה היה אוטו שנת 80 היתי אומר הגיוני צודק תאונה נדלק הרכב.

אבל אוטו מנהלים עם 5 כוכבי בטיחות נדלק מתאונה קטנה יחסית לתאונות(לדוגמא של יום שישי עם הב.מ.ו והסובראו הישנה שאף רכב לא נדלק) זה ממש לא סביר. צריך לחושב מה קורה בתאונה קשה יותר שאולי הנהג מאבד הכרה וכוחות הביטחון בדרך מה אז? להשרף חיי?

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

האמת די מפתיע שהכבאים של תחנת גבאת זאב הספיקו להגיע מהר כל-כך לבית חורון,זה עניין של איזה 10 דקות רבע שעה.האוטו לא אמור כולו להשרף בזמן הזה?

פורסם
לכול רכב צהלי יש מטף כיבוי ברכב, לא מבין למה אין חובה לשים אחד ברכב פרטי.

אופטימיות זו תכונה מבורכת, מסתבר שיש לך ממנה.

אבל ברצינות - אנשים לא מחליפים צמיגים בזמן, לא מחליפים בלמים בזמן, לא עושים טיפולים בזמן וכן הלאה. אתה באמת מצפה שהם יתקינו מטף ברכבם ומאחר ולמטף יש תוקף הם בטח גם ידאגו להחליפו במועד...

דני G.

פורסם

רואים בבירור שהרכב עבר תאונה, קיימת מעיכה חזקה בחזית.

שמן רותח הוא דבר מאד דליק וכשהוא בא במגע עם סעפת הפליטה הוא עלול להידלק.

כמו כן, בתא המנוע קיימים חומרי דיפון ופלסטיקים שונים אשר גם הם עלולים להידלק במגע עם משהו חם במיוחד כמו האגזוז.

נכון שנדיר לראות רכב חדיש עולה באש, אבל זה לא אומר שהדבר אינו אפשרי.

דני G.

פורסם

אתם מוטרדים ממזדה שהלכה?

אני הרבה יותר מוטרד מזה:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=1&CarID=1182024&Code=b3d17b83769461c53caf0340d281f571

עוד 10 שנים היא הייתה יכולה להיות שלי, אם היא לא הייתה יורדת עכשיו מהכביש.

רוצים בשבילה 75 אלף ש"ח? אם הייתה לי חצר גדולה הייתי קונה אותה ומעמיד אותה שם.

לדעתי אחת מיצירות האומנות המוטוריות שעיצובן לא ידעך עם השנים.

איך דבר כזה קורה לאוטו של מיליון וחצי ש"ח?

פורסם

אלה נפלאות הביטוח בארץ

הרכב הורד מהכביש בגלל שהנזק עלה על 60% מערך הרכב Total Loss. הליך שאין ממנו חזרה.

זה היה המקום לעשות אובדן להלכה כי כל המרכב נשאר שלם .

מנוע וכל הצנרת וחשמל מחדש ויש לך רכב חדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אופטימיות זו תכונה מבורכת, מסתבר שיש לך ממנה.

אבל ברצינות - אנשים לא מחליפים צמיגים בזמן, לא מחליפים בלמים בזמן, לא עושים טיפולים בזמן וכן הלאה. אתה באמת מצפה שהם יתקינו מטף ברכבם ומאחר ולמטף יש תוקף הם בטח גם ידאגו להחליפו במועד...

דני G.

אני גם אצטרף לחיים בסרט עם סיפור אישי. לפני מספר חודשים פרצה אישה מבוגרת בצעקות למקום עבודתי בטענה שרכבה נשרף בחניה בחוץ. פרקנו 2 מטפים גדולים (השלישי לא עבד) וזה עדיין לא כיבה את השרפה (ואנחנו הגענו לשריפה שניות לאחר שפרצה). לסיכום, תחסכו את הצריכת דלק שתעלה מהמשקל המיותר של מטף בתא מטען כי במקרה של שריפה הוא לא יעזור בכלום, עדיף שתשקיעו את הכסף בביטוח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בשביל לכבות שריפה של רכב צריך מטף אבקה אם אני לא טועה.

רוב הסיכויים שבמשרד אין לך מטף כזה, זה ההסבר הפשוט, פעם הבאה תזמין מכבי אש, חבל על הזמן ובשום אופן אין לשפוך מים על שריפה שכזאת.

• תוכן חדש...