Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי נסעתי לי בכיף במקום מגוריי.

עכשיו עשיתי פניה ב60 קמ"ש (יש שדה ראיה רחב כך שאני רואה שאני לא מסכן אף אחד) ימינה כך שבמהירות כזאת זה יוצרת תת היגוי (זנב הרכב מחליק).

פתאום אני קולט לפני שוטר מסמן לי לעצור אומר להציג רישיונות וביטוח ושנהגתי בצורה פרועה.

הוא לקח לי את מספר תעודת הזהות ומספר הרכב ולא נתן שום דוח (הוא עצר כל מי שלא אותת, חגורה וכו... וגם להם לקחת רק תעודת זהות ומספר רכב).

וזהו. שאל אם יש לי עברות פלילות, אמרתי לו שלא ואז הוא אמר לי שאני יכול להמשיך לנסוע.

מה הולך לקרות? איך זה הולך להשפיע עליי?

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"הכל אני יכול בחופש הגדול" (ובטח עכשיו תרשום שאתה נהג שקול ואחראי בן 24).

יצאת בזול. לפחות הפעם הטפשות שלך לא עלתה לך כסף או חיים.

איתמר.

(וכשהזנב בורח זה היגוי-יתר ולא תת-היגוי)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה אתם חושבים שהוא יצא בזול?

לקיחת מס. ת.ז. ומספר הרכב ע"י השוטר יעשו בכדי לתת דו"ח בשלב מאוחר יותר.

חפש בשבועות הקרובים בתיבת הדואר וצפה להפתעה.

מאחר ואתה נשמע נהג חדש, ההפתעה תהיה כפולה ומכופלת :twisted:

והכי חשוב, תתחיל להרגע, לא לוקחים סיבובים בעיר ב 60 קמ"ש תוך כדי היגוי יתר, אתה לא במהיר ועצבני ולא ב PS3.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה לא נתן לו דו"ח במקום.

נגמרו לו הפנקסים :shock: פרוצדורה קצת משונה, הייתי אומר ?

לא מדובר בשוטר שבאקראי רואה עבירה ורושם על דף נייר, אלא על שוטר שעומד על משמרתו.

פותח השרשור נשמח לשמוע התפתחויות. קח את הזמן .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

אתה צודק אבל שים לב לשורה הזאת:

(הוא עצר כל מי שלא אותת, חגורה וכו... וגם להם לקחת רק תעודת זהות ומספר רכב)

כנראה שבאמת הביא בצומת הזאת כזאת מכה, שגמר את הפנקסים :shock::x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כדי לגרום להיגוי יתר ברכב בעל הנעה קדמית ומנוע קדמי היה עליך להגיע לסיבוב במהירות עצומה ו"לדפוק ברקס" בכניסה אליו\להשתמש בבלם היד או להשלים אותו במהירות שממש אינה מתאימה (סיבוב חד מדי גם ל60 קמש). אם לא אחד מאלה אשמח להסבר כיצד לגרום להיגוי יתר ברכב רגיל (והסבר קצת יותר מבוסס מ"תת היגוי הוא החלקת זנב"). (חריג- אם יש לך רכב בעל הנעה אחורית או איזו פורשה קיימן\בוקסטר בעלת מנוע אמצעי נשמח לשמוע)

פורסם

ניתן לגרום להיגוי יתר ברכב בעל הנעה קדמית ע"י העברות משקל.

לא צריך מהירות גבוהה אלא מספיק שהרכב יאיץ בפנייה (גם ב40 קמ"ש זה יעבוד), כך שהחלק הקדמי יהיה מורם קצת, עוזבים בבת אחת את הגז (אפילו לא צריך לבלום), והמשקל מועבר לחלק הקדמי והגלגלים האחוריים מאבדים אחיזה.

בכל מקרה מאוד לא מומלץ לבצע בכביש פתוח.

פורסם
כדי לגרום להיגוי יתר ברכב בעל הנעה קדמית ומנוע קדמי היה עליך להגיע לסיבוב במהירות עצומה ו"לדפוק ברקס" בכניסה אליו\להשתמש בבלם היד או להשלים אותו במהירות שממש אינה מתאימה (סיבוב חד מדי גם ל60 קמש). אם לא אחד מאלה אשמח להסבר כיצד לגרום להיגוי יתר ברכב רגיל (והסבר קצת יותר מבוסס מ"תת היגוי הוא החלקת זנב"). (חריג- אם יש לך רכב בעל הנעה אחורית או איזו פורשה קיימן\בוקסטר בעלת מנוע אמצעי נשמח לשמוע)

ראבאנאן ! הרבה זמן רציתי להגיד את זה :p וזה בכלל לא קשור להודעה.

ועכשיו ברצינות, במגרש ריק קח לך רכב סטנדרנטי רגיל, עם גלגלים טיפה שחוקים.

תראה באיזה יופי אתה עושה שם פירפורים וצלחות. אני כשעומד ברמזור ומתחיל נסיעה, הגלגלים שורקים לי(וההורים לא מקשיבים שהגלגלים שחוקים).

ולהוסיף? מקום מגוריך? פנייה ב60 קמ"ש? אתה בטוח שאתה גר בתוך עיר שם ההגבלה היא 50?

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

לא מכיר את פותח האשכול, לא יודע מה גילו או עברו המוטורי, אבל, אם הפניה רחבה מספיק, ללא הולכי רגל או רכבים והדבר היחדי שהוא מסכן זה את הגלגל והמדרכה, שייבושם לו.

גם אני תוקף באופן קבוע פניות מסויימות, אפילו עם הרובר 25 שהייתה לי לפני שנתיים.

פעם עצר אותי שוטר שעמד מאחרי אחת הפניות הקבועות שלי, בגלל שאני מקפיד לאותת הוא שיחרר אותי אפילו ללא אזהרה או הטפת מוסר.

בקיצור, אם אתה באמת מכיר את הפניות ולא מסכן אף אחד חוץ מעצמך, שים לב לשוטרים שעושים את עבודתם באזור וסע לשלום.

עתידות:

בקרוב תקבל הפתעה בדואר!

Z4, מספיק להוריד את הרגל מדוושת הגז בפניה חדה ולשבור קצת את ההגה והרי לך היגוי יתר ברכב הנעה קדמית.

המהירות אפילו לא חייבת לעבור את ה40 קמ"ש, ברכבים מסויימים כמובן :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני כשעומד ברמזור ומתחיל נסיעה, הגלגלים שורקים לי(וההורים לא מקשיבים שהגלגלים שחוקים).

אפשר את הטלפון של ההורים שלך ?

צמיגים שחוקים זה בכלל לא משהו לזלזל בו, אתה מסכן את עצמך ואת הסובבים אותך.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

"אבל, אם הפניה רחבה מספיק, ללא הולכי רגל או רכבים והדבר היחדי שהוא מסכן זה את הגלגל והמדרכה, שייבושם לו."

אין ספק שכל שופט תעבורה יסכים עם האמור לעיל...

פורסם
אפשר את הטלפון של ההורים שלך ?

צמיגים שחוקים זה בכלל לא משהו לזלזל בו, אתה מסכן את עצמך ואת הסובבים אותך.

אני יוגע שזה אינו צחוק, אמא חושבת שאני מבלבל את השכל. הייתי מעדיף להיות טיפה יותר בטוח בפניות, אבל אני מאמין שבקרוב הם יחליפו את הצמיגים. נשב עליהם קצת.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

גם סכין של "ילדים משועממים בחופש הגדול" יכול לעזור.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!

• תוכן חדש...