Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נקווה שבתמונות הרשמיות היא תראה יותר טוב.

לטעני, החלק הקדמי של הפנסים והגריל פשוט מחריד והכי גרוע שזה איזה קו עיצובי שאלפא מאמצת לעצמה בתקופה האחרונה.

פורסם

עוד לא החלטתי מה אני חושב על הפנסים האחוריים שלה, אבל אם תהיה בארץ גרסה ידנית זריזה (כלומר שקולה בזריזותה ל- TSI), מצאתי מועמדת להחלפת השירוקו 1.4 שכ"כ רציתי (אבל ששברה לי את הגב ולכן נפסלה). ומה אתם יודעים - גם המילאנו נראית טוב בלבן ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נקווה שבתמונות הרשמיות היא תראה יותר טוב.

לטעני, החלק הקדמי של הפנסים והגריל פשוט מחריד והכי גרוע שזה איזה קו עיצובי שאלפא מאמצת לעצמה בתקופה האחרונה.

נוטה להסכים איתך לגבי ביצוע הפרונט. במיטו הוא ממוקד יותר. מזויות אחרות, השמנמונת מזכירה לי מעט אודי...

אבל בסה"כ - ובהתחשב בעובדה שהמכונית החלה את חייה כפיאט בראבו(הנאה לכשעצמה) - מלאכת הבידול שנעשתה מהמקור היא טובה. עיצובית זו עדיין אלפא - וקשה לי לראות מישהו מתבלבל בינה לבין A3 או סיאט לאון.

נותר רק לקוות שעל הכביש היא תתגלה כמחליפה ראויה ל-147 ולא כמיטו מוגדלת(אחת המכוניות המאכזבות שנהגתי בהן השנה).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אחרי כל התמונות ריגול, העיצוב כבר לא מפתיע אותי. אני פחות אוהב אלפות בלבן.

עיצוב הפנים ממש יפה ומיוחד לדעתי.

emotion of motion

פורסם
עוד לא החלטתי מה אני חושב על הפנסים האחוריים שלה, אבל אם תהיה בארץ גרסה ידנית זריזה (כלומר שקולה בזריזותה ל- TSI), מצאתי מועמדת להחלפת השירוקו 1.4 שכ"כ רציתי (אבל ששברה לי את הגב ולכן נפסלה). ומה אתם יודעים - גם המילאנו נראית טוב בלבן ;-)

יש לי מועמדת נוספת עבורך. סיאט לאון 1.8 טורבו, 160 כ"ס, ידנית. קח את הדגם הסטנדרטי ולא את הספורט ותהנה מנוחות נסיעה טובה, כמו גם מחיר מ א ו ד משתלם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

חבל שאלפא עוברים לשימוש בפלסטיק שנראה פשוט וזול בתא הנוסעים, במכוניות הקודמות שלהם (כמו ה147) תא הנהג נראה מצויין. במיוחד בצבעי קרם (שתמיד נראים טוב) שאני אפילו לא מצליח לחשוב איך הם יתאימו לסגנון הספורט פלסטיקי זול הזה.

מאחורה היא נראית מוזר, כמו בררה עם עיוות. מקדימה - עדיף על המיטו, אבל עדיין מכוער.

היא אפילו מזכירה לי איזו לנצ'יה חדשה... דלתא.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

היא ניראית כמו גרנדה פונטו מגודלת או בראבו, רק בחזית שמו גריל אחר - חבל. לא יודע אם זה התמונה, אבל החזית ניראית כמו שיפור אוטו דיפו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נראית כמו שילוב בין מיטו לבראבו.

הפרונט מאכזב...

חוצמזה, נראית לא רע בכלל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...