רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,588 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אפשר לאמר שגם אני נפלתי על תופעת הישראלי המכוער שדופק את הרכב לידו ובורח. אתמול שהחניתי עם הרכב באשקלון, שחזרתי ראיתי שמישהו %&$* השאיר לי "מזכרת", ונתן מכה לרכב מתחת לדלת האחורית. מיותר לציין שאין פרטים. בנוסף יש לנו על הרכב סדק בטמבון, שאמא שלי נכנסה בטעות בוו גרירה, והבורר של ההילוכים נקרע לנו, מה שמוזר שבטיפול האחרון אמרו שאי אפשר להחליף בורר הילוכים. כיוון שעוד חודשיים אנחנו קונים רכב חדש, והישן יילך לטרייד אין של צ'מפיון מוטורס, רצינו לדעת אם עדיף לתקן את הנזק ולקבל מחירון על הרכב או לא לתקן שבטרייד אין יקזזו לנו מהמחירון. המחירון של הרכב כיום הוא 30,000 שקל. צירפתי תמונות של הנזקים, התמונה הראשונה זה הטמבון והשניה זה הנזק שעשו לנו אתמול.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכם אני מעוניין לייבא טויוטה פריוס 2009 מדילר מארה"ב האם זה אפשרי על פי חוקי היבוא האישי בארץ? כמה צריך לעלות המכס? האם המכס מחושב לפי חשבונית הקנייה או בצורה שרירותית? בבקשה רק לבעל ניסיון וידע ביבוא אישי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ד"ר פוליצ'וק, -
שלום. היום עצר אותי שוטר בכרמיאל, בטענה שראה אותי במשך כמה דקות מדבר בטלאפון בזמן נהיגה. ובידיעה שלא דיברתי, הראיתי לו את השיחות הנכנסות והיוצאות שלא דיברתי, ובכלל, איך יכולתי למחוק הערה מההיסטוריה בזמן של כמה שניות קצרות ? הוא לא התייחס. התקשרתי לבן שלי לשאול איפה הוא שם ברכב את הביטוחים (אגב ברכב החדש, הטוראן), ובאותו זמן נזכרתי שיש לי אוזניית בלוטוף על האוזן. אמרתי לו שהאוזנייה מחוברת תמיד לפלאפון, והוא בקור רוח אמר "אני מצפצף לך על האוזנייה שלך" (שוטר, שאמור לפעול לטובתכם, להזכירכם). השוטר החל לרשום את הדו"ח (בן 22-23 לפחות, חוצפן כאין כמוהו), והשעה שהוא כתב את הד"וח הייתה שעה אחרת מהשעה שהייתה באמת באותו זמן. לאחר שהערתי לו על השעה הוא אמור בקרירות "לא …
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפי מה שאני יודע קאיה סיד זה ב99 אחוז אותו אוטו בדיוק כמו I30 ובכל זאת בכל מבחני הרכב מדברים בעיקר על מזדה 3 , I30 ושברולט ולא משווים גם מול הקאיה.. למה זה?
הודעה אחרונה מאת BIG PAPA, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בעקבות ויכוח עם חבר ,שטוען שהשיא של בוגאטי (407 קמ"ש) נשבר ,החלטתי לפתוח שרשור עם השאלה . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת נהג רגוע, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3742696,00.html http://www.youtube.com/watch?v=CRM0eUh7Kus דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. בכל מה שקשור לאיכות הסביבה, כנראה שאני לא מבין גדול. מה שכן, הגיע הזמן לשדרג את הכביש האומלל הזה, ובעיקר ליישר את כל העליות והירידות למשטח בגובה אחיד ובשיפוע מתון. גם הסיבוב של מוצא הוא ממש לא לעניין. עזבו את זה שחלקנו חובבי רכב ומחפשים את הדברים האלה - לנהג הממוצע מדובר במוקש, וניסיון העבר מלמד שכבר התרחשו שם כמה תאונות די רציניות. אני מקווה מאוד שהתוכנית הזאת תצא לפועל.
הודעה אחרונה מאת Riquelme, -
- 1 תגובות
- 713 צפיות
יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות מדבקה אדומה ששמים סביב הגלגל?!
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתה תאונה לפני שבועיים , הבן בליעל לא מודע באשמה ומיכיוון שהוא לא הודיע על התאונה לחברת הביטוח הסוכנת שלי טוענת כי לא נעשה דבר במשך חודשיים. אז עכשיו בעוד חודש הצ'ק הדחוי ל90 יום על סך 5 אלף זוזים הולך להיפדה והצפי שהיא נותנת לי הוא כה חצי שנה עד שאני הראה את הכסף שלי בחזרה אם בכלל. האם כל זה נשמע כמו הקצב הרגיל שבו הדברים אללו מתקדמים ואם כן מה בכלל הפואנטה בצ'ק דחוי אם לא מוחזר הכסף לפני שהצ'ק נדחה במקרה ויש ללכת למשפט.
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מהי העלות האמיתית של הדלק למעסיק? או במילים אחרות - מהי הנחת הדלקן? אני מניח שזה משתנה מחברה לחברה, בהתאם לגודל צי הרכב ולכמות הליטרים, אבל מישהו יודע פחות או יותר מה הטווח? האם מדובר על הנחה של 20-30 אגורות? 50-60 אגורות או אולי אפילו יותר? למישהו יש דוגמא קונקרטית? (עד כמה שניתן לפרסם מן הסתם) ובנוסף באותו נושא: האם מעסיק יכול לנכות את הסכום כהוצאה מוכרת למס הכנסה? ובצורה כזו למעשה לחסוך עוד בעלויות הדלק. השורה התחתונה שאני מנסה לברר היא, כמה ליטרים אני יכול לתדלק בחודש בהנחה ואני מוגבל ל-1000 ש"ח. למישהו יש רעיון או כיוון? (ולא שאני מהבזבזבים, תאמינו לי שעם הדלקן אני רק מחפש איך אפשר לחסוך קילומטרז, אפילו לא איכפת לי לשלם את ה-100-200 שקל הפרש אם יש, רק שיהיה ל…
הודעה אחרונה מאת Arilou, -
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
רוצה להתעניין כמה יעלה לתקן למרות שרוב הסיכוי שאני פשוט ירכוש מספר חדש וזהו..
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני ירושלמי, ועובד בעיר אחה"צ. הוצעה לי משרה שיכולה מאוד להתאים לי מכמה בחינות הענין הוא שהעבודה החדשה היא בנתיבות, בשעות הבוקר, מה שאומר שאאלץ ליסוע כל יום כ - 100 ק"מ לכל כוון. מעבר למגורים בדרום לא בא בחשבון, [בין היתר כי כאמור אני עובד בי-ם אחה"צ] עד כאו שייך אמנם לאוף, אבל הסיבה שלשמה פתחתי את השרשור מוטורית לגמרי. א. האם מישהו יכול לעזור לי לחשב את עלות הנסיעה השנתית [דלק ותחזוקה שוטפת] ב. האם כדאי לי להחליף את רכבי לדיזל? פיאט פונטו ספייס ELX מטופלת ושמורה? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 21 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איפה אתם ממליצים לעשות ביטוח? התקשרתי לביטוח ישיר ו9 מיליון, המחירים שהביאו לי היו פשוט דימיוניים בשבילי [הציעו לי בתור נהג חדש ביטוח חובה + צד ג' על פונטו ספייס 01 4400 ש"ח, על מקיף אין מה לדבר - תוספת של עוד כ4200 ש"ח]. אולי עדיף לעשות בחברות ביטוח קטנות? דעתכם?
הודעה אחרונה מאת TheComedian, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3738687,00.html מתוך ynet המגמה הזאת לא ממש תעזור לעידוד אנשים לרכוש רכב דיזל חסכוני, לדעתי מיותר.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, מזמן לא ביקרתי כאן. מקווה שהשאלה במקום הנכון: יש לי הונדה לבנה, שנת 98. מצב הפחחות שלה אפשר להגיד מצויין חוץ מקמת אחד שלא רואים ממש בכנף אחורית (זה האצ'בק) חוץ מזה פעם אחרונה שנעשו ברכב טיפולי פחחות וצבע הדבר נעשה באופן לא מקצועי בכלל... אני גר באזור השומרון ואני יודע על פחח אחד בעל שם ומוניטין טוב, פחח פלסטינאי. יצא לי לראות כמה עבודות שלו שהוא עשה לאנשים שאני מכיר, ונירא שהוא באמת עובד באופן יסודי ומקצועי. אני רוצה לצבוע את הרכב שלי, אבל בצבע אחר. חשבתי ללכת על כחול מטאלי, או אדום מטאלי, או משהו בסגנון.. השאלה האם אפשרי לצבוע רכב לבן בצבע אחר כמו שאני רוצה והאם זה כדאי? המטרה שלי זה רק שיפור יופי ואולי גיוון... אני אוהב את הרכב אבל צבע לבן זה …
הודעה אחרונה מאת TheComedian, -
- 19 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
פורסמו ברשת למעלה מ 3 מודלים אפשריים של לנד קרוזר החדש שיצא בשנת הדגם 2010, והופצו הרבה תמונות ברשת. יש שמועות שהלנד החדש משתמש באותה שילדה של הנוכחי ואלו רק שמועות. הוא יזכה למנוע דיזל חדש שלפי השמועות יפיק 210 כ"ס וכן תצרוכת דלק ופליטת מזהמים משופרת. כמעט סביר להניח שזו הצורה החדשה! התמונות האחרונות שחשפו:: תגובות! יש לציין שהמידע נילקח מפורום של אוהדי טויוטה (ערבי)..
הודעה אחרונה מאת Tito, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
במקרה שלי מדובר בתיקון הרכב, החלפת מנוע, שנעשה עם 0 מקצועיות, רשלנות ובסוף ללא כלל תקינות. אפילו יותר גרוע. פניתי שוב למוסך, מוסך עם רישיונות והכול, הוא כאילו סידר אבל לא באמת. בקשתי זיכוי מלא על העסקה ולהחזיר הכול לקדמותו, אבל מנהל העבודה במוסך לא מסכים. למי פונים במקרה זה ומה ניתן לעשות? בדקתי לגבי איגוד המוסכים, וזה לא נירה לי עסק רציני בכלל, לפי משהם אומרים " תשלח אלינו את כל הפרטים על האירוע, כולל חשבוניות, ואנחנו אולי נפנה למוסך לבירור, נשמע גם את הצד של המוסך, ונמליץ על פשרה בין הצדדים." מה אין סדר וחוק במדינה? כל אחד יכול לעשות משבא לו? מה כן עושים ? למי כן פונים? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת barzelay, -
-
- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפני שבוע, כשלתומי אני נוסע עם ידידה על כביש 431 מכיוון ראשון למחלף ענבה, כאשר באותו הזמן שנינו עדיין מתפעלים מאיכות הכביש ומכמות המכוניות הזעומה שעל כביש זה ושאין "כלב" על הכביש. לפתע כאשר אני נוסע בנתיב השמאלי, מגיח לו כלב גדול יחסית (כמו שיש לעיוורים בדר"כ) לנתיב שלי, מיד הורדתי את הרגל מהגז לעבר התחום של ה80 קמ"ש כי ראיתי שהכלב דווקא הולך לעבור את הכביש כמו גדול לצד השני. לצערי כאשר הוא כבר נכנס לנתיב האמצעי הוא קלט את הרכב הנוסע שם ומיד חזר לנתיב שלי, מפה לשם אני כבר התקרבתי אליו, אך למזלי הרב ידעתי מה לעשות באותו הרגע ומיד סטיתי ימינה על מנת לא להתנגש בו. מעניין עד כמה זה אפשרי שכלב כזה עובר ופשוט מטייל לו בכביש כזה, לטעמי ממש מוזר. בקיצור מי שעובר…
הודעה אחרונה מאת gabi1234567, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני שחררתי היום רכב ביבוא אישי מהנמל כאשר הלוחית זיהו מאחור חסרה ומקדימה לוחית זיהו של קליפורניה. הלוחית כנראה נפלה איפשהו בין המסירה לבין פירוק הרכבים מהאניה בארץ. לשאלתי: כאשר נהגתי ברכב הבייתה היום בדרך בכביש 1 עצרה אותי ניידת של מתנ"א והביא לי דוח בסך 500 ש"ח מהסיבה כי נסעתי בניגוד לתקנה 165 (ב) אשר ובמילים נסיעה ללא לוחית זיהוי ממשרד הרישוי. אני יודע שמותר לי לסוע ברכב יומיים מרגע הוצאת הרכב מהנמל, עד כאן אין בעיה, אך אני יודע כאשר רכב מיבוא אישי חדש מיובא לארץ הוא מגיע ללא לוחיות זיהוי כלל ואין אם זה בעיה. הבנתי שיש אפשרות להמיר את הדוח לאזהרה היות ואין לי עבירות קודמות אך אני רוצה לבטל את הדוח כי אני חושב שהוא לא מודצק .
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני דור בן 25 אני גר בקיבוץ וקיבלתי דואר רשום לא חתמתי עליו אבל זה כבר לא משנה (או שכן?).. בכל מקרה ביצעתי עברה בחודש אפריל תפסו אותי על 127 בכביש של 80 לקחו לי את הרישון במקום יום אחרי זה הלכתי לתחנת משטרה בקריית גת והחזירו לי אותו הוא ראה שאין לי עבירות קודמת (בזמנו רק אחת מלפני 4 וחצי שנים) המשפט היה ב 10.6 ואני הייתי במילואים קיבלתי * קנס 1000 שקל עד 09.07 * פסילה מלהחזיק רישון למשך 1 חודש ו15 יום מתאריך 9.6 * פסילה על תנאי למשך שלושה חודשים ב3 שנים הבאות כמה שאלות.. 1. פסילה על תנאי - על איזה עבירות מדובר? על כל עבירה? או שרק עבירות מסוימות 2. לא הפקדתי את הרישון בבית משפט ( הייתי במילואים) והוא עדין אצלי זה אומר שכל החודש …
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
- 34 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3741679,00.html ועדת השרים לענייני חקיקה אישרה הצעת חוק, לפיה נהג חדש, צעיר או מקצועי, יחשב לשיכור אם נמצאה בגופו כמות אלכוהול כלשהי. המשמעות - אסור יהיה לשתות אפילו כוס אחת של בירה. .
הודעה אחרונה מאת yaniv572, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ברצוני לדעת האם אפשר לצפות ג'אנטים בכרום\ניקל שיהיו ממש מבריקים, במידה וכן מה היא העלות לסט של ארבעה ג'אנטים והיכן אפשר לבצע זאת?
הודעה אחרונה מאת baba77, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
תאונה ללא נפגעים בנפש של רכב פרטי מושכר עם אוטובוס, הרכב כנראה טוטאל לוסט, לאוטובוס נזק קל, נהג האוטובוס אמר שלא יערב משטרה, קצין הבטיחות הגיע, לקח פרטים והלך. הרכב הפרטי הוחלף ע"י חברת ההשכרה, שלקחה תיעוד של כל האירוע (כוללה הודאה באשמה של נהג הרכב הפרטי). למרות שאין פגיעות, הנהג נבדק בבית חולים ליתר בטחון (ומסמכים), הכל תקין. ע"פ חוק מדובר בתאונת דרכים שהיא גם תאונת עבודה (בדרך לעוד לקוח מרוצה... או שלא ) מספר תהיות כלליות, לפני ייעוץ פורמלי : 1. ע"פ המתואר לעיל, מה הסיכוי שמי מהגורמים (נהג אוטובוס, קצין בטיחות, חברת ביטוח, חברת השכרה) ידווח על הארוע למשטרה ? האם מישהו מהם מחוייב לכך ע"פ חוק ? 2. ע"מ להמנע מהתשלום למיון בבית החולים, יש להציג בפנ…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
לפני כחודשיים נתפסתי נוהג ב86 קמ"ש בדרך עירונית (של 50 קמ"ש) אחרי הפחתה יצא לנו כמובן 81, מה שחורג ממגבלות "הטעם הטוב" בקמ"ש בודד ולכן זומנתי להשפט. עד כאן ההקדמה. המשפט יחול בעוד חודשיים (5.7 אם זה מעניין מישהו) והדילמה שלי היא כזאת: לקחת עו"ד שרוב הסיכויים יוכל להציל אותי משלילה ויוכל להוריד את העונש לקנס או אולי אפילו אזהרה (אני בעל רשיון 5 שנים ובלי עבירות קודמות) או ללכת לבד, כשיש סיכוי (לא יודע עד כמה הוא גבוה) שאני אוכל להוריד את זה לקנס לבד. אז בעצם מה הדילמה? שיקולים כלכליים ושלילתיים (?) נטו. האם יעלה לי עו"ד יותר מקנס (800 ש"ח)? האם הסיכויים שלי לקבל שלילה מספיק גבוהים שאין מה לחשוב בכלל ולשלם כמה שצריך, רק שלא יקחו לי את הרשיון שלי? האם יש …
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש אפשרות כזו במרכז הארץ? אם חשוב לציין אז כמה שיותר קרוב לראשון לציון. מקום מקורר בלבד(מוצל,אם יש אפשרות לממוזג אז בשמחה),וכמובן מוגן(שהכניסה אליו לא אפשרית לכולם). יש אפשרות כזאת?אם כן איפה ומה העלות? אני מדבר על תקופה של חודש-חודשיים. כבר כתבתי הודעה פרטית למשתמש "A.B" מהנושא הנ''ל. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=249718 כמובן שפניתי גם לחבר מועדון ה-5 שאני בספק שיתנו בתשלום כמובן. מקסימום 400 שקל בחודש. *אם זה לא המקום סליחה,פשוט לא מצאתי פורום שיותר מתאים לשאלה שלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Yoni84, -
- 2 תגובות
- 722 צפיות
איזה רכב משפחתי מומלץ כשהתקציב עומד על 60,000 ש"ח עלויות ביטוחים וטסט לא מענינים ( ע"ח המעביד) וסדר העדיפויות הוא כזה: 1. אמינות (לא רוצה לראות מוסך) 2. חסכנות (דלק) 3. מרחב פנימי גדול ומרווח (מיועד ל 5 מבוגרים) 4. סחיר :::: מצפה לתשובותיכם!!!
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
פתחתי נושא חדש כי אני לא רוצה לערבב את התשובות לשני עניינים שונים. לשלאלתי, כאשר ממירים רשיון זר לרשיון B ישראלי דרוש טסט את זה כבר אני יודע. ברגע שעוברים את הטסט מקבלים רשיון ישראלי לכל דבר, השאלה שלי היא האם הרשיון מוגבל בהגדרה של נהג חדש? ואם כן אז הוא מחויב במלווה? גם אם הנהג עצמו בן 33 ונוהג משנת 1993?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 654 צפיות
אני אשמח אם מישהו יכול להסביר ולהרחיב בנושא
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמתי לב כי יש הגיון מסוים בקביעת שתי הספרות האחרונות של מספרי הרישוי בארץ: ברכבים של שנות השמונים שתי ספרות האחרונות (דוגמת 89) זה שנת דגם, החל משנות ה-90 מספרים דוגמת 02, 04 נקבעו ליבואנים שונים, אח"כ בלי הגיון הנראה לעין חולקו מספרים המסתיימים ב-10 עד שלושים ומשהו. בשנות האלפיים חולקו מספרים המסתיימים ב-5X וב-6X (ראיתי כבר XX-XXX-69). המספרים שמסתיימים ב-00 זה ייבוא אישי, 01- רכב ציבורי (אוטובוס), 25-מונית. אף פעם לא ראיתי מספרים המסתיימים ב-4X, ב-7X וב-9X. האם למישהו יש נתונים יותר מדויקים (או טבלה) של אופן קביעת המספרים? האם לפי מספר הרישוי אדם פשוט שאינו מחובר למחשב המשטרה יכול לזהות את שנת הייצור למשל?
הודעה אחרונה מאת gozal, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. לאחר שביצעתי חיפוש במערכת הפורומים ולא מצאתי את התשובות שאני רוצה למצוא, החלטתי לפתוח נושא. ברשותי פורד סיירה משנתון 1989, רכב שנמצא מעל ל20 שנה על הכביש וזקוק לשני טסטים בשנה. הרכב נמצא ללא טסט כחודש ימים, אגרת הרכב לא שולמה. כרגע אני רוצה להקפיא את רישיונות הרכב בגלל סיבות כאלה ואחרות, מתי שאני ארצה לעלות את הרכב על הכביש, הרכב יצטרך לעבור בדיקת מעבדה? כמה כל הסיפור עולה והאם מדובר בכאב ראש? תודה, JEP.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עמדתי בפקק על הגשר ועברה לידינו משאית גדולה. הרגשתי שהרכב מתחיל לקפץ מעלה ומטה במשך כמה שניות. האם הכל בסדר עם הגשר הזה ?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- צוק
- zaf
- שביט
- Chmimo
- גולדן191
- chezik
- yuvk
- itaysamurai
- פאר האורה
- פינדר
- orsh99
- נתנאל - Net